oyun teknikleri

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
furkan758
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

oyun teknikleri

Mesaj gönderen furkan758 »

arkadaşlar lütfen bu oyundaki kazanma teknikleri varsa söyleyin çok lazım çünkü bazen kendi levelimdeki bazı canavarları yenemiyorum çünkü onların da bazı özel teknikleri var.
karakterim savaşcı eğer varsa lütfen bütün teknikleri söyleyin çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: oyun teknikleri

Mesaj gönderen leviathan »

furkan758 yazdı:arkadaşlar lütfen bu oyundaki kazanma teknikleri varsa söyleyin çok lazım çünkü bazen kendi levelimdeki bazı canavarları yenemiyorum çünkü onların da bazı özel teknikleri var.
oyundaki yaratıkları kesmen üstündeki itemlere ve elindeki silahlara bağlıdır. mesela cinlere kafa koparanla iyi vurursun ama akreplere hafif silahlarla battal yatağan-diş-papağan gibi. taşkanat mesela ezici silaha dayanamaz balyoz ile sert vuruşların 4 bini bulurken(full yücelen ile) kafa koparanla 2000 vurursun. üstündeki efsunlu item yücelen genel olarak her yaratıkta etkilidir. hasar itemler bazı yaratıkların direnci olduğu için etkisizdir mesela buz büyücüsü-boş- derisi sertleşen dev komodoya da max hasar işlemez mesela. bu tür özellikler var.
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
furkan758
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen furkan758 »

anladım saol
Kullanıcı avatarı
IIxRoCCoxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IIxRoCCoxII »

leviathan yazdı:
furkan758 yazdı:arkadaşlar lütfen bu oyundaki kazanma teknikleri varsa söyleyin çok lazım çünkü bazen kendi levelimdeki bazı canavarları yenemiyorum çünkü onların da bazı özel teknikleri var.
oyundaki yaratıkları kesmen üstündeki itemlere ve elindeki silahlara bağlıdır. mesela cinlere kafa koparanla iyi vurursun ama akreplere hafif silahlarla battal yatağan-diş-papağan gibi. taşkanat mesela ezici silaha dayanamaz balyoz ile sert vuruşların 4 bini bulurken(full yücelen ile) kafa koparanla 2000 vurursun. üstündeki efsunlu item yücelen genel olarak her yaratıkta etkilidir. hasar itemler bazı yaratıkların direnci olduğu için etkisizdir mesela buz büyücüsü-boş- derisi sertleşen dev komodoya da max hasar işlemez mesela. bu tür özellikler var.
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön