arkadaşlar lütfen bu oyundaki kazanma teknikleri varsa söyleyin çok lazım çünkü bazen kendi levelimdeki bazı canavarları yenemiyorum çünkü onların da bazı özel teknikleri var.
karakterim savaşcı eğer varsa lütfen bütün teknikleri söyleyin çok sevinirim.
oyun teknikleri
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyun teknikleri
oyundaki yaratıkları kesmen üstündeki itemlere ve elindeki silahlara bağlıdır. mesela cinlere kafa koparanla iyi vurursun ama akreplere hafif silahlarla battal yatağan-diş-papağan gibi. taşkanat mesela ezici silaha dayanamaz balyoz ile sert vuruşların 4 bini bulurken(full yücelen ile) kafa koparanla 2000 vurursun. üstündeki efsunlu item yücelen genel olarak her yaratıkta etkilidir. hasar itemler bazı yaratıkların direnci olduğu için etkisizdir mesela buz büyücüsü-boş- derisi sertleşen dev komodoya da max hasar işlemez mesela. bu tür özellikler var.furkan758 yazdı:arkadaşlar lütfen bu oyundaki kazanma teknikleri varsa söyleyin çok lazım çünkü bazen kendi levelimdeki bazı canavarları yenemiyorum çünkü onların da bazı özel teknikleri var.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
anladım saol
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
leviathan yazdı:oyundaki yaratıkları kesmen üstündeki itemlere ve elindeki silahlara bağlıdır. mesela cinlere kafa koparanla iyi vurursun ama akreplere hafif silahlarla battal yatağan-diş-papağan gibi. taşkanat mesela ezici silaha dayanamaz balyoz ile sert vuruşların 4 bini bulurken(full yücelen ile) kafa koparanla 2000 vurursun. üstündeki efsunlu item yücelen genel olarak her yaratıkta etkilidir. hasar itemler bazı yaratıkların direnci olduğu için etkisizdir mesela buz büyücüsü-boş- derisi sertleşen dev komodoya da max hasar işlemez mesela. bu tür özellikler var.furkan758 yazdı:arkadaşlar lütfen bu oyundaki kazanma teknikleri varsa söyleyin çok lazım çünkü bazen kendi levelimdeki bazı canavarları yenemiyorum çünkü onların da bazı özel teknikleri var.
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll: