aRkadaşlar Çarım Silinmiştir Yönetime Nası uLaşacağım.YADIMM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
LOADING
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

aRkadaşlar Çarım Silinmiştir Yönetime Nası uLaşacağım.YADIMM

Mesaj gönderen LOADING »

aRkadaşlar Çarım xIxLOADINGxIx silinmiştir ÇaRıma Nasdı lULaşacağımı bilemioRum Yardım ederse YöNetim SeviniRim.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: aRkadaşlar Çarım Silinmiştir Yönetime Nası uLaşacağım.YADIMM

Mesaj gönderen JouRney »

Selam . .
Öncelikle geçmiş olsun. Karakterinizi kurtarabilmeniz için bir yol var elbette; "Karakter Kurtarma Başvurusu"
Fakat bu başvurunun bazı şartları var. Bu şartlar :

- Bu destek işleminden faydalanabilmeniz için karakteriniz silindiği zaman üyeliğinizde plus paket olmalıdır.
- Aynı isimde sadece bir karakter olabilir. Kurtarılacak karakterle aynı isimde bir başka karakter olmamasına dikkat ediniz.
- Her üyelik için toplam 4 adet karakter kurtarma hakkı vardır. Bu hakkın tamamı yada bir kısmı aynı üyelik içindeki herhangi bir karakterde kullanılabilir.
- Kurtarmak istediğiniz karakter bulunduğu üyelik ile giriş yapınız.
- Silinen karakterinizi geri alabilmek için üyeliğinize en az bir kere İKV Özel Sürüm Kutu yüklemiş olmalısınız. İKV Özel Sütüm Kutu'ya sahip olmak için tıklayınız.
- 01.09.2010 tarihinden itibaren silinen karakterler iade edilebilir.
- İade edilecek karakter için seviye şartı yoktur.
- İadesi istenen karakter adı büyük küçük harflerine dikkat edilerek doğru şekilde bildirilmelidir.
- İKV üyeliklerinde en fazla 4 karakter olabilir. İade talebinde bulunurken kurtarılacak karakter sayısının, bu sayıyı geçmemesine dikkat edilmelidir.

Eğer bu şartlara uyuyorsanız, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine gidiniz. Bildirim Tipini "Karakter Kurtarma Başvurusu" olarak seçiniz. Kullanıcı Adı ve Şifreniz ile giriş yapınız daha sonra formda sizden istenen bilgileri eksiksiz doldurmalısınız.
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön