Gecikmiş Bir Veda

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
eskioglua
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Gecikmiş Bir Veda

Mesaj gönderen eskioglua »

Ben Kinghhhdxjeff, Kurtlarxxatakan bir zamanlar bütün serverın tanıdığı isim.Kimi zamanlar çok yanlış anlaşılmalar oldu.Birçok güzel dostluklar edindim orası evim gibi fakat binbir türlü hırsızlıklar artık reel hayatımı etkilemeye başlamıştı çok zaman kaybı oluyordu buna müsade edemezdim.Çoğu kişi bilirki defalarca ara verdim 7 aylık bir ara daha verdim en son şimdi tam yerleşmiş durumdayım.Artık Kuklacı serverındayım Pirens ve Atakannnnn isimli karakterlerden ulaşabilirsiniz fakat bu demek değildir ki Tılsım'da edindiğim dostlukları ve güzel günleri unuttum.Asla unutamam ilk dostum benimle birlikte oyunda emekleyen arkadaşım Rockdays ve ona çok çektiren kuzenine sonsuz teşekkürlerimi sunarım xD bana bir aile gibi yaklaşan Petrocelli(Metin Abim)'e teşekkür ederim birlikte ayakta durduğumuz Lodosx loncasına teşekkür ederim. Ardından beni soymalarına rağmen çok gülüp çok eğlendiğimiz aslında hırsız olan Dumanx loncasına teşekkür ederim(Genede :D) Reymond sende bunların bir parçası oldun ama senide asla unutmayacağım.Seninle 39 olduk devamını getirdik klanda yollarımız ayrıldı ama adımlarımız bizi birleştirdi.Sanada Teşekkür ederim.Bitter(Aylin Abla) Sanıırm oyunu bıraktınız ama teşekkür ederim.Acımasızxölüm ve çetesi :) teşekkür ederim dostlar. Daha belkide hatırlamadığım birsürü oyuncu Şahxgül vardı sanırım lodosta hep beni şifalayan dostum :D teşekkür ederim.(Kurtlarx loncasına Kurtreis(Murat Abim) Teşekkür ederim.Yiğit soydun beni ne diyim sana genede sanada teşekkür ederim(Kurtlarxkandemir).Neyse kısacası ben artık kuklacıdayım orası daha sakin ama dostluklar daha zayıf malesef arada ziyaret ettiğimde hayla hatırlayanlarınız oluyor teşekkür ederim....

ELVEDA TILSIM
Atakannnnn
Pirens
Kinghhhdxjeff
Kurtlarxxatakan
Apterizos
Kullanıcı avatarı
IIxATAKANxII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Gecikmiş Bir Veda

Mesaj gönderen IIxATAKANxII »

Kendine iyi baq !!!
Reel hayatta basarilar :arrow:
ResimResim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

IIxATAKANxII yazdı:Kendine iyi baq !!!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

IIxATAKANxII yazdı:Kendine iyi baq !!!