172 JUNON 71 KENAN KESTİM PLUS İSİM YAGMA HEPSİ VA 1IŞIK YOK

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ismailkoruyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

172 JUNON 71 KENAN KESTİM PLUS İSİM YAGMA HEPSİ VA 1IŞIK YOK

Mesaj gönderen ismailkoruyucu »

arkadaslar 3 -4 senedir bu oyunu oynuorum plussuz oynamam dedilerki plus alınca item düşüo aldık dedilerki isim alınca düşüo aldık.. dedilerki yagma artırıcı alırsan düşüoo aldık..172 defa junon 71 defa kenan kestim ve 1 tane ışık item alamadım napayım illa bu oyunu mu bırakayım yeni yeni oyunlar mı oynıyalım yönetici dioalr yönetici oyunda yog derdimizi anlatalım bu ne iştir anlamıs deilim elin adamı 1 kez junon kesio sans eseri ısık zırh pant el alıp cıkıo biz 172 defa junon kestik 16 yüc hlt pant d9 farabi pant var mor oalrak 3 ewo zırh 7 kenan zırh var 1 tane nalet olası ısık zırh yok... dedinizkipluslulara %50 sans var aldık dediniz ki isime %50 sans var aldık dedinizki yagma alını % 60 aldık lan % 160 oldu daha ısık la tanısamadık ne yaaktır bu... yöneticilere sölüyoruz sans işi dio lan böle sans mı olr valla cıvıttılar oyunu harbiden cıvıttılar yha enson bizde bırakacaz o olacak bunlar buna cabalıo.....
İmzanız düzenlendi
Kullanıcı avatarı
EmRReX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 172 JUNON 71 KENAN KESTİM PLUS İSİM YAGMA HEPSİ VA 1IŞIK YOK

Mesaj gönderen EmRReX »

ismailkoruyucu yazdı:arkadaslar 3 -4 senedir bu oyunu oynuorum plussuz oynamam dedilerki plus alınca item düşüo aldık dedilerki isim alınca düşüo aldık.. dedilerki yagma artırıcı alırsan düşüoo aldık..172 defa junon 71 defa kenan kestim ve 1 tane ışık item alamadım napayım illa bu oyunu mu bırakayım yeni yeni oyunlar mı oynıyalım yönetici dioalr yönetici oyunda yog derdimizi anlatalım bu ne iştir anlamıs deilim elin adamı 1 kez junon kesio sans eseri ısık zırh pant el alıp cıkıo biz 172 defa junon kestik 16 yüc hlt pant d9 farabi pant var mor oalrak 3 ewo zırh 7 kenan zırh var 1 tane nalet olası ısık zırh yok... dedinizkipluslulara %50 sans var aldık dediniz ki isime %50 sans var aldık dedinizki yagma alını % 60 aldık lan % 160 oldu daha ısık la tanısamadık ne yaaktır bu... yöneticilere sölüyoruz sans işi dio lan böle sans mı olr valla cıvıttılar oyunu harbiden cıvıttılar yha enson bizde bırakacaz o olacak bunlar buna cabalıo.....
oyun bir yandan çok güzel iyi hoş ama bazı yönleri bakımından hiç adil değil gibi ama bu işler biraz şans işi be kardeşim
Kullanıcı avatarı
kokoreckoray
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: 172 JUNON 71 KENAN KESTİM PLUS İSİM YAGMA HEPSİ VA 1IŞIK YOK

Mesaj gönderen kokoreckoray »

ismailkoruyucu yazdı:arkadaslar 3 -4 senedir bu oyunu oynuorum plussuz oynamam dedilerki plus alınca item düşüo aldık dedilerki isim alınca düşüo aldık.. dedilerki yagma artırıcı alırsan düşüoo aldık..172 defa junon 71 defa kenan kestim ve 1 tane ışık item alamadım napayım illa bu oyunu mu bırakayım yeni yeni oyunlar mı oynıyalım yönetici dioalr yönetici oyunda yog derdimizi anlatalım bu ne iştir anlamıs deilim elin adamı 1 kez junon kesio sans eseri ısık zırh pant el alıp cıkıo biz 172 defa junon kestik 16 yüc hlt pant d9 farabi pant var mor oalrak 3 ewo zırh 7 kenan zırh var 1 tane nalet olası ısık zırh yok... dedinizkipluslulara %50 sans var aldık dediniz ki isime %50 sans var aldık dedinizki yagma alını % 60 aldık lan % 160 oldu daha ısık la tanısamadık ne yaaktır bu... yöneticilere sölüyoruz sans işi dio lan böle sans mı olr valla cıvıttılar oyunu harbiden cıvıttılar yha enson bizde bırakacaz o olacak bunlar buna cabalıo.....

BURNUNA SUYU TAM ÇEKEMEDİN HERALDE
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR

GÖKxEmBeRMooN

“Genel Sohbet” sayfasına dön