[imgleft]images/avatars/gallery/Konsept/Agah_Bey.jpg[/imgleft] Giderek değişen dünyada yine yaşıyorum. Ama bu defa farklı. Bu defa yalnız kaldığımı hissettim ilk defa. Hani insan kalır ya böyle tek başına, işte öyle.
Teşkilat, aahhh Teşkilat. Maffettin bu adamın gençliğini, hayallerini.
Ama olsun İstanbul kurtuldu. Yaaa daaa... Kurtulacak. Ama kesin olan bir şey var ki bunu biz yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.
[imgright]images/avatars/gallery/3B/Ismet.jpg[/imgright]Olmuyor yine. Azarlamak zorundayım günün her saatinde. Size diyorum size, geri gelmez belki bugünler. Sarsılın ve kendinize gelin. İstanbul şimdi kıyametin eşiğinde.
[imgleft]images/avatars/gallery/3B/Handan.jpg[/imgleft]Gün bizim günümüz. Ama korkuyorum. Değişecek sanki denge, he öyle mi dersin minik kuşum? Bilgelik günden güne yok mu oluyor? Her şey cesaret mi demek oluyor? Aman Allah'ım. Değişiyor her şey.
Çok hoş bir çalışma,özellikle fotoğraflarla olması etkiledi.Beğendim.
Ancak benim gözüme çarpan,Handan Hanım'ın konuşmasında '' minik kuşum '' geçiyor bence Handan Hanım oyun karekteri olarak biraz Ciddi bir insan,bir klan kurucusu ne de olsa ?
Birde biraz daha düşünürek,daha uzun yapabilirsin ve güzel olucağınada eminim.Ama dediğim gibi oyundaki karekterlerden Agah Bey,İsmet Bey ve özellikle Handan Hanım'ın konuşmasında değişiklik yapman kanaatindeyim.
Kusura bakma,kendimce öz eleştiri yaptım. Devamını bekliyorum
Savasci yazdı: Çok hoş bir çalışma,özellikle fotoğraflarla olması etkiledi.Beğendim.
Ancak benim gözüme çarpan,Handan Hanım'ın konuşmasında '' minik kuşum '' geçiyor bence Handan Hanım oyun karekteri olarak biraz Ciddi bir insan,bir klan kurucusu ne de olsa ?
Birde biraz daha düşünürek,daha uzun yapabilirsin ve güzel olucağınada eminim.Ama dediğim gibi oyundaki karekterlerden Agah Bey,İsmet Bey ve özellikle Handan Hanım'ın konuşmasında değişiklik yapman kanaatindeyim.
Kusura bakma,kendimce öz eleştiri yaptım. Devamını bekliyorum
• '' Emeğe Saygı ''
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
Karakterlerin diyalogları ile ilgili olarak şunu diyebilirim: İleriki bölümlerde her şey değişecek. Sırlar vb. her şey olacak ve çözülecek.
KUTLUBEY yazdı:
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
Karakterlerin diyalogları ile ilgili olarak şunu diyebilirim: İleriki bölümlerde her şey değişecek. Sırlar vb. her şey olacak ve çözülecek.
Değiştirmen gerekli zaten.İ.K.V hikaye yazacaksan kendi dilinle,istediğin şekilde yorumlayabilir bize aktarabilirsin ancak bu pek beğeni toplamaz.Bunun yerime karekterleri has olarak kullanmanı tavsiye ederim,emin ol daha fazla beğeni alacaktır. İleriki bölümleri merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum. '' Biraz daha uzun olursa on numara olucak.''
NOT:Bu Yazım katogorisine fazla kullanıcı girmiyor ancak,sizin gibi düşünceli insanların yazdıkları,oluşturdukları yazılar çok hoş oluyor ve buraya attığınız yazıları bu yüzden yorumluyorum. Ne de olsa insan yaptığı işin,karşılığını bekler. '' iyi veya kötü. ''