Jethro ~ (Nokta)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
NeihborhuudSnipa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Jethro ~ (Nokta)

Mesaj gönderen NeihborhuudSnipa »

(başta şunu belirteyim istanbul kıyamet vaktini bıraktım ve sonsuza dek adını duymamak dileğiyle birdaha geri dönmeyecem)

yaklaşık 2.5 seneye yakın sancak ve teşkilat sunucularında oynadım ve hepiniz biliyorsunuz hiç sevilmedim. oyunu millete sevilmek için oynamakta saçmalık zaten. evet kp açlığı yaptım hatta azda olsa item çaldım. hatta ne derseniz deyin isterseniz inanmayın ama oyunun en iyi büyücülerinden birinide ben yapmıştım. adıda Jethro'ydu. klanımıda Umulmadıktaşı kesmek için değiştirdim ve arz oldum. ve onu gerçektende kestim. kale baskınları yaptım arkadaşlarım oldu loncam oldu düşman loncalarım çıktı (row) (drow). arkadaşlarım özdemir ve alperenle güzel vakitler geçirdim. Tydixx bilmiyorum hala oyundamı. oyunda hiç sevilmiyordum çünkü yaptıklarımı kimse hazmedemiyodu. bu oyunu kimse oyun amaçlı oynamıyordu ya insanlar birbirlerine KP açı diyor ne saçmalık bu oyunun bir özelliği nası buna açlık dersiniz ? bunu bi kenadar alalım vs de yenilip parasını vermeyen mavirüyaxakına gelelim. ne zaman yensem sayılmaz dedi. 5 e yakın kestim ama hiçbirini saymadı. en sondada beni kesti ve parasını istedi sonrada sunucuya vsde parasına oynayıp yenilince vermeyenlerden dedi bana adımı lekeledi. ve noktamı koyan worme gelelim. elegnası balıkçının orda yaklaşık 20 kişinin önünde 3 de biter hesabında yenmiştim. worm hazmedemi ve özdemir yani Sarıoqlu hesabın Sar(İ)oqlu diye fakesini açtı ve bende ona inanıp şifremi tekrar vermiştim. şifrelerimizi biliyorduk özdemirle. şimdide Tkxx loncasının tüm üyelerinin teker teker , kan kusturarak , acı çektirerek hepsinin hesabını soydum ve oyunun noktasını koydum. artık bu oyuna hiçbir şekilde geri dönmekte istemiyorum. kimi üzdüysem kimi soyduysam bir sebebi vardır onlardan özürde dilemiyorum. ve joker senden nefret ediyorum. ve böylece hayatım boyunca bu oyunu birdaha duymamak dileğiyle istanbul kıyamet vakti kariyerimin noktasını koyuyorum. Jethro keşke silinmeseydide birine çarı verebilseydim (nokta)

http://www.youtube.com/watch?v=V3n7Vrs6PrY
dougie
fmtrk27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Jethro ~ (Nokta)

Mesaj gönderen fmtrk27 »

Hatanı anlayabilmen güzel ancak senin çarını silen arkadaş gibi çirkinleşmeyip o çarları soymaman gerekirdi kardeş.Reel hayatında başarılar dilerim.
Apoclypto
Kullanıcı avatarı
FUJI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen FUJI »

DEFOl GİT...!!! :) Şükürler olsun
Resim

FUJİ [ (^)Ejder Asa]
AteşRaMoS [ (^)Latif]
AteşFUJİ [ (^)Ashab_ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

NeihborhuudSnipa yazdı: ve joker senden nefret ediyorum.
Duygularımız tamamen karşılıklı veletcan :D Bende senden nefret ediyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

FUJI yazdı:DEFOl GİT...!!! :) Şükürler olsun
:) ;)
Kullanıcı avatarı