(başta şunu belirteyim istanbul kıyamet vaktini bıraktım ve sonsuza dek adını duymamak dileğiyle birdaha geri dönmeyecem)
yaklaşık 2.5 seneye yakın sancak ve teşkilat sunucularında oynadım ve hepiniz biliyorsunuz hiç sevilmedim. oyunu millete sevilmek için oynamakta saçmalık zaten. evet kp açlığı yaptım hatta azda olsa item çaldım. hatta ne derseniz deyin isterseniz inanmayın ama oyunun en iyi büyücülerinden birinide ben yapmıştım. adıda Jethro'ydu. klanımıda Umulmadıktaşı kesmek için değiştirdim ve arz oldum. ve onu gerçektende kestim. kale baskınları yaptım arkadaşlarım oldu loncam oldu düşman loncalarım çıktı (row) (drow). arkadaşlarım özdemir ve alperenle güzel vakitler geçirdim. Tydixx bilmiyorum hala oyundamı. oyunda hiç sevilmiyordum çünkü yaptıklarımı kimse hazmedemiyodu. bu oyunu kimse oyun amaçlı oynamıyordu ya insanlar birbirlerine KP açı diyor ne saçmalık bu oyunun bir özelliği nası buna açlık dersiniz ? bunu bi kenadar alalım vs de yenilip parasını vermeyen mavirüyaxakına gelelim. ne zaman yensem sayılmaz dedi. 5 e yakın kestim ama hiçbirini saymadı. en sondada beni kesti ve parasını istedi sonrada sunucuya vsde parasına oynayıp yenilince vermeyenlerden dedi bana adımı lekeledi. ve noktamı koyan worme gelelim. elegnası balıkçının orda yaklaşık 20 kişinin önünde 3 de biter hesabında yenmiştim. worm hazmedemi ve özdemir yani Sarıoqlu hesabın Sar(İ)oqlu diye fakesini açtı ve bende ona inanıp şifremi tekrar vermiştim. şifrelerimizi biliyorduk özdemirle. şimdide Tkxx loncasının tüm üyelerinin teker teker , kan kusturarak , acı çektirerek hepsinin hesabını soydum ve oyunun noktasını koydum. artık bu oyuna hiçbir şekilde geri dönmekte istemiyorum. kimi üzdüysem kimi soyduysam bir sebebi vardır onlardan özürde dilemiyorum. ve joker senden nefret ediyorum. ve böylece hayatım boyunca bu oyunu birdaha duymamak dileğiyle istanbul kıyamet vakti kariyerimin noktasını koyuyorum. Jethro keşke silinmeseydide birine çarı verebilseydim (nokta)
http://www.youtube.com/watch?v=V3n7Vrs6PrY
Jethro ~ (Nokta)
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Jethro ~ (Nokta)
dougie
Re: Jethro ~ (Nokta)
Hatanı anlayabilmen güzel ancak senin çarını silen arkadaş gibi çirkinleşmeyip o çarları soymaman gerekirdi kardeş.Reel hayatında başarılar dilerim.
Apoclypto
DEFOl GİT...!!!
Şükürler olsun

FUJİ [ (^)Ejder Asa]
AteşRaMoS [ (^)Latif]
AteşFUJİ [ (^)Ashab_ı Kehf]
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Duygularımız tamamen karşılıklı veletcanNeihborhuudSnipa yazdı: ve joker senden nefret ediyorum.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
FUJI yazdı:DEFOl GİT...!!!Şükürler olsun