Yağma Arttırıcı Para Tuzağı ;)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Flip
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yağma Arttırıcı Para Tuzağı ;)

Mesaj gönderen Flip »

Evet arkadaşlar Yağma Arttırıcı Kesinlikle Para Tuzağıdır. Hiçbir etkisi olmamasının üstüne aldığınızda neden düşmüyor diye Üzülmenizi sağlar ;) Artı , Okadar para verdim başkalarına Düşüyor bana düşmüyor Gibisinden Fikirler düşünüp Piskolojinizi Alt üst edebilir Çünkü Bugün şu Konuya vardım Eminönü sunucusunda beni Bilen bilir (Gönülyorgunu,Aydoldu,Gonulyorgunu) Bugün Şifacım ile girdiğim sığınakta Centrion'dan Büyük Şahra Halit Pantalon ve Junondan Tam 2 Adet Zırh düştü ve bunların hepsi Yağma Arttırıcısız Gerçekleşti Şimdi Bu Arkadaş Üfürüyor (Sallıyor) Anlamında bir tabir Çıkmasına Şiddetle karşıyım Eğer inanmayanız varsa 1 Adet Centrion Zırhım olduğunu herkes bilir. Bugün Girdiğim Miğratta Junondan 2 Zırh düştü Bunlar Centrion ve Funditores Zırhdı. Aynı arkadaşlarla bi daha girdik Zaten Büyücümüzde Ortağımız Şifacımızda ben olurum genellikle Herzamanki gibi Ortağım Gonulyorgunu - (Fatih) Centriondan Fevzi cevriye pantalonu düşürmüştür.
Ve Tamamen şans işi olduğunu söyliye bilirim Örnek vermek gerekirse Büyücümü yeni açtığımda 6 Kenanda Alternator Takı setimi Tamamlamış 1. Miğratta ise Azat cevriye pantalonumu Düşürdüm Hatta Arkadaşlarımın Şu Tip Tabirlerine Maruz kaldım

[???]: Oğlum Doğruyu söyle yağma arttırıcı varmı eğer varsa bende alıcam
[???]: Akşam yatmadan önce ne kullanıyorsun ? :D
[???]: Benim Savaşçımada Düşürsene zırh

Tekrar ve Tekrar söylüyorum Yağma Arttırıcı Para Tuzağıdır ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
YENI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yağma Arttırıcı Para Tuzağı ;)

Mesaj gönderen YENI »

ÖnceLikLe bu durumun şans işi oLduğunu söyLiyeyim . Yağma Artırıcı satın aLmadım fakat aLan kişiLeri gördüm hiçte memnun değiLLer . Hatta aksine aLmayanLara aLanLardan yüzde oLarak daha fazLa düştüğünü söyLeyebiLirim 8-) Sana katıLıyorum ve Destek veriyorum İlker ;)

YENİ
XxBaLıKeSiRLixX
Kullanıcı avatarı
Flip
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Flip »

YENI yazdı:ÖnceLikLe bu durumun şans işi oLduğunu söyLiyeyim . Yağma Artırıcı satın aLmadım fakat aLan kişiLeri gördüm hiçte memnun değiLLer . Hatta aksine aLmayanLara aLanLardan yüzde oLarak daha fazLa düştüğünü söyLeyebiLirim 8-) Sana katıLıyorum ve Destek veriyorum İlker ;)

YENİ
XxBaLıKeSiRLixX
Teşekkür Ederim Anıl Çoğu Kişi Diyor Hafta sonu Miğrat arttırıcı alıcam benimlesin kimseye söz verme onlara hep demişimdir alma İşe yaramıyor ama anlamıyorlar ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

çok haklısın aldığıma pişmanım ama başka çaremde yoktu...AMA NAPAYIM DENEMEK İSTEDİM boştan aldım doluya koydum YOK , doludan aldım boşa koydum YOk ne zırh nede azat cevriye pantol o değil birde bu zırhı falan düşürenlere bir haller oluyor.nese konumuzla bu alakalı değil....
Hırs
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

psikolojimizi altüst edebilir ?? onca kesimden bana maden bile düşmedi gayet memnunum hala da oynamaya devam ediyorum :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

Maden şans item şans nasıl genişleyecek bu oyun :?:
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Flip yazdı:
Evet arkadaşlar Yağma Arttırıcı Kesinlikle Para Tuzağıdır. Hiçbir etkisi olmamasının üstüne aldığınızda neden düşmüyor diye Üzülmenizi sağlar ;) Artı , Okadar para verdim başkalarına Düşüyor bana düşmüyor Gibisinden Fikirler düşünüp Piskolojinizi Alt üst edebilir Çünkü Bugün şu Konuya vardım Eminönü sunucusunda beni Bilen bilir (Gönülyorgunu,Aydoldu,Gonulyorgunu) Bugün Şifacım ile girdiğim sığınakta Centrion'dan Büyük Şahra Halit Pantalon ve Junondan Tam 2 Adet Zırh düştü ve bunların hepsi Yağma Arttırıcısız Gerçekleşti Şimdi Bu Arkadaş Üfürüyor (Sallıyor) Anlamında bir tabir Çıkmasına Şiddetle karşıyım Eğer inanmayanız varsa 1 Adet Centrion Zırhım olduğunu herkes bilir. Bugün Girdiğim Miğratta Junondan 2 Zırh düştü Bunlar Centrion ve Funditores Zırhdı. Aynı arkadaşlarla bi daha girdik Zaten Büyücümüzde Ortağımız Şifacımızda ben olurum genellikle Herzamanki gibi Ortağım Gonulyorgunu - (Fatih) Centriondan Fevzi cevriye pantalonu düşürmüştür.
Ve Tamamen şans işi olduğunu söyliye bilirim Örnek vermek gerekirse Büyücümü yeni açtığımda 6 Kenanda Alternator Takı setimi Tamamlamış 1. Miğratta ise Azat cevriye pantalonumu Düşürdüm Hatta Arkadaşlarımın Şu Tip Tabirlerine Maruz kaldım

[???]: Oğlum Doğruyu söyle yağma arttırıcı varmı eğer varsa bende alıcam
[???]: Akşam yatmadan önce ne kullanıyorsun ? :D
[???]: Benim Savaşçımada Düşürsene zırh

Tekrar ve Tekrar söylüyorum Yağma Arttırıcı Para Tuzağıdır ;)
SeLamLaR.

Çok haKLısın FatiH(iLker) ßen aLdım ßişi çıkmıyor. Maden arttırıcı (Sarraf+Maden) aLdım iLk qün Mavı topaz Sonra ßir Daha DeqeRLi saf qöRemedim 1 hafta madende yattım ama yok ßoş iŞ ßunLar :).

ama yinede qüzeL :D.

~~ ♥ ЧаЅÎη ŎžҚaη ।૧૦ડ ♥~~
Kullanıcı avatarı
freedomfighter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen freedomfighter »

Bence de gb lerden şaheser düşme olasılığı karakterin şansıyla alakalı. Örneğin 2 büyücümünde ejderi var ve sığnaklarda bir tanesinin madalyası 400lere dayandı ve yağma arttırıcı almadan 2gün önce düşen Alter Kolye den başka bişeyi hala yok. Diğer charın ise nük hariç tüm setleri zırhlarıyla beraber tamam ama daha 100 bile olmadı madalyası.
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

freedomfighter yazdı:Bence de gb lerden şaheser düşme olasılığı karakterin şansıyla alakalı. Örneğin 2 büyücümünde ejderi var ve sığnaklarda bir tanesinin madalyası 400lere dayandı ve yağma arttırıcı almadan 2gün önce düşen Alter Kolye den başka bişeyi hala yok. Diğer charın ise nük hariç tüm setleri zırhlarıyla beraber tamam ama daha 100 bile olmadı madalyası.

bende bu görüşe katılıyorum :)
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Bilemiyorum. Epeyidir Sığnağa giriyoruz, Kenan kolye hariç birşey yok, la maraton bile düşmedi, Düşünüyorum Yağma arttırıcı, :lol: :D :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön