Evet arkadaşlar Yağma Arttırıcı Kesinlikle Para Tuzağıdır. Hiçbir etkisi olmamasının üstüne aldığınızda neden düşmüyor diye Üzülmenizi sağlar
Artı , Okadar para verdim başkalarına Düşüyor bana düşmüyor Gibisinden Fikirler düşünüp Piskolojinizi Alt üst edebilir Çünkü Bugün şu Konuya vardım Eminönü sunucusunda beni Bilen bilir (Gönülyorgunu,Aydoldu,Gonulyorgunu) Bugün Şifacım ile girdiğim sığınakta Centrion'dan Büyük Şahra Halit Pantalon ve Junondan Tam 2 Adet Zırh düştü ve bunların hepsi Yağma Arttırıcısız Gerçekleşti Şimdi Bu Arkadaş Üfürüyor (Sallıyor) Anlamında bir tabir Çıkmasına Şiddetle karşıyım Eğer inanmayanız varsa 1 Adet Centrion Zırhım olduğunu herkes bilir. Bugün Girdiğim Miğratta Junondan 2 Zırh düştü Bunlar Centrion ve Funditores Zırhdı. Aynı arkadaşlarla bi daha girdik Zaten Büyücümüzde Ortağımız Şifacımızda ben olurum genellikle Herzamanki gibi Ortağım Gonulyorgunu - (Fatih) Centriondan Fevzi cevriye pantalonu düşürmüştür.
Ve Tamamen şans işi olduğunu söyliye bilirim Örnek vermek gerekirse Büyücümü yeni açtığımda 6 Kenanda Alternator Takı setimi Tamamlamış 1. Miğratta ise Azat cevriye pantalonumu Düşürdüm Hatta Arkadaşlarımın Şu Tip Tabirlerine Maruz kaldım
[???]: Oğlum Doğruyu söyle yağma arttırıcı varmı eğer varsa bende alıcam
[???]: Akşam yatmadan önce ne kullanıyorsun ?
[???]: Benim Savaşçımada Düşürsene zırh
Tekrar ve Tekrar söylüyorum Yağma Arttırıcı Para Tuzağıdır
Ve Tamamen şans işi olduğunu söyliye bilirim Örnek vermek gerekirse Büyücümü yeni açtığımda 6 Kenanda Alternator Takı setimi Tamamlamış 1. Miğratta ise Azat cevriye pantalonumu Düşürdüm Hatta Arkadaşlarımın Şu Tip Tabirlerine Maruz kaldım
[???]: Oğlum Doğruyu söyle yağma arttırıcı varmı eğer varsa bende alıcam
[???]: Akşam yatmadan önce ne kullanıyorsun ?
[???]: Benim Savaşçımada Düşürsene zırh
Tekrar ve Tekrar söylüyorum Yağma Arttırıcı Para Tuzağıdır