ikv de savaşcı olmak

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ikv de savaşcı olmak

Mesaj gönderen seranatfb »

son yapılan silah yükseltme olayının ardından bazı kesimlerin kazanma hırsı dahada bencilleşti bırakın savaşcı almak bölgelere eskiden ejderli büyücü arayanlar şimdi yanar dönerli aramaya başladı bu dengesizlik ve adaletsizlik nereye kadar gidecek yönetimden bir allahın kulu cıkıpta acıklasın bu savaşlar ne olacak? madem öyle savaşcının özellikleri malumdu neden sıgınakta başarılı olabilecek bir özellik verilmedi buda akceynen sağlanabilirdi?etraf büyücü dolu 49 savaşları ot toplamaya mahkum ettiniz umarım bu acıgınızı gelecek olan bölgede telafi edersiniz bakın acıklamıyolar ama savaşcısı olupta plus alanların rakamını bi yazın malesef varsa bile cok az savaşcıyı bitiren yönetimi ve zihniyeti kınıyorum
mhmtozdmr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ikv de savaşcı olmak

Mesaj gönderen mhmtozdmr »

yazını detsekliyorum
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Şimdi sana harfi harfine katılıyordum(akçe haricinde).Akçeyle alınmaya kalksa oyun tamamiyle paraya dökülecektir.Buda oyuncuların diğer oyunu bırakma sebebi olacaktır.Herneyse yönetim ne zaman oyuncuları dinlemişki şimdi dinlesin.Güya bu güncellemede "küçük" oyuncuların oyunda fazla vakit geçirmesini engellemek içinmiş.Kuyruklu yalan :D :D :D .Yönetim kendini haklı çıkarmaya çalışıyor bu güncellemede.Ayrıca diyorlar savaşçılar bu yeni bölgelerde gidecek o dahada kuyruklusu yalanın.Gitse bile 1tank savaşçı gelir ancak gruplara.Düşünsene kaç ecelli latifli yeni zırhlı savaşçılar var senimi alıcaklar gruba.Kısacası kendinizi boşa yormayın yönetim sizi takmıyor...
karagumrukcem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen karagumrukcem »

ÖnCelikle selamlar ben cem Oyunda savaşcım var jams diye ben daha öncede foruma yazdım ve Yine Yazıyorum savaşcılara Bir Düzenleme geLmedigi sürece bende yokuM oYUNDa HuySUZADAM DİYE büyücümde var ejderli full takılı wesaire diyorum arkadaşlar savaşcı alalım kimse sıcak Bakmıyor Degerli arkadaşlarım bu savaşcılar sizin Dostlarınız arkadaşlarınız omuzomuza verip görev yaptıgınız Kişiler neden bir büyücü alt lewellerde savaşcıdan yardım istiyor buna şahit oluyoruz fakat 49olunCa bu kişileri 2 Azat item aldımı tanımıyor :?: Bence şuan ikv denilen bu Oyunda parası olan gelsin mantıgı War we savaşcıyı yok etme adına fORUMu wareden arkadaşa katılmamak elde degil sawaşcı yok etme politikası war ama eminolunki Yakında bu sawaşları geri kazanmak adına herşeyi yapacaklar Geri gelirlermi bilmiyorum ama üwey ewlat muamelesi yapılan sawaşcılara sadece sabır diyorum :idea: :idea: :idea: HoşCAKALIn
karagumrukcem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

bİrde Şuna deginceM Geçenlerde BüyücüMLE SIGINAK yapıcaz Grub kuruluyor 2 kişi kaldı eksik Olan. Grub yazışmayı yapıyolar Grubta diyorki biri digerini len olum şu GElen serkan degilmi savaşcısıynan geliyor diGeride cewap WERİyor selam weRİRSE alma sakın gRUBA alın der :evil: :twisted: Tabiki Grubtan hemen cıktım bumudur yani :idea:
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

zorla küfür ettircek zaten yönetim. bi de diolar " yakında değişcek, gb lerde savaşçıya ihtiyaç duyulcak" lan 1 yıl oldu hani nerde? adamlar full nadide-şahaser dizio. bizde 1 tane şahaser var, o da parayla ürettiğimiz. yazıktır ya. 2 savaş, 2 büyü, 2 şifa. şeklinde olsun ya. buna bi çözüm bulunsun.
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Redstrom »

Bu Saatten Sonra Grup Bölgeleri İçin Yapılacak Birşey Yok Bu Bır Gerçek..Tek Bir Şekilde Savaşçı Eski Günlerindeki Gibi Aktif Duruma Gelebılır Oda Çemberlitaş Eklentisi Gelir Ve Orda Gruba En az 2 Savaşçı Girebilecek Şekilde Dizayn Olursa Savaşçılar Kaybettiği Prestijini Kazanır Kaanatindeyim. Birde Savaçı Bir Bölgeye Girecekse İllaki Tank Savaşçı Olarak Girmeli Mantığıda İyi Değil Adı Üstünde Savaşçı Biraz Savaşıp Mücadele Etmelı Millet Canavar Keserken O da Bir Kenarda Diğer Canavarı Oyalamamalı Ofansif Modu İle de Katılabilmeli Derim Buda Benim Görüşümdür..
Redstrom
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Herşeyi devletten beklememek lazım. Defansif savaşçı Herturlu bölgede ihtiyactir. Aksini iddia edenin oyunculuğuna şüphe ederim. Bu isler birazda seçme seçilme olayına benzer.secilmediginizden şikayet ediyorsanız birde kendiniz seçmeyi deneyin. Başarılı iseniz zaten seçen konumuna gelirsiniz. Aksi ne yazsak nafile...
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

CIZIK yazdı:Herşeyi devletten beklememek lazım. Defansif savaşçı Herturlu bölgede ihtiyactir. Aksini iddia edenin oyunculuğuna şüphe ederim. Bu isler birazda seçme seçilme olayına benzer.secilmediginizden şikayet ediyorsanız birde kendiniz seçmeyi deneyin. Başarılı iseniz zaten seçen konumuna gelirsiniz. Aksi ne yazsak nafile...
Afedersin ama ben senin oyunculuğundan şüphe ediyorum.Bu olay seçme seçilme olayı değil arkadaş olayıdır.Arkadaşını görürsün hadi oda kırılmasın diye gruba alırsın.Eğer her bölgede ihtiyaç varsa neden benim oyunu bırakmamdan önce(şimdide aynıdır herhalde bilemiyorum) sığınaklara 5büyü 1şifa giriliyordu.Miğrattada durum çok farksız sayılmaz cent kesimi için 4büyü 2şifa girdiğimi hatırlıyorum.Oyunu istediğin kadar iyi oyna tanıdığın yoksa bırak içeri girmeyi seni sığınak grubuna bile almazlar.

Not:Forumu dikkatli incelersen 3kişi kenan kesildiği bile görülmüştür(savaşçı olmadan)
İyi forumlar iyi oyunlar...
karagumrukcem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yarenler sawaşcı Olarak oyuna iştirak eden Felaket arkadaşlarım 8-) destege yaza yaza bıktım werdikleri cewap cewre wesaire wesaire bende diyorum büyücüm ve şifacımla zaten bölgelere girmekte güclük cekmiyorum Yönetimin cewre dedigi o cewre seni sawaşcınla görünce tanımıyor işte bunu birtürlü anlatamadım Yönetime naabtım Plus alımını durdurdum we hic bir hesabıma plus almıyorum bunuda acık ve net olarak bildirdim sebebi sawaşcılara yapılan haksızlıgı gösterdim sizde bunu Protesto olarak Yapabilirsiniz eminimki pLus alımında kaybı yaşasın ikw anında düzeltme yoluna gidecektir.Birde tecrübe diyolar sawaşcılar giremediki ne tecrübesi olsun kardeşim hep aynı gönderimleri görmekten kan beyne cıktı cokmu zor bi care getirmek istesinler 1günlük iş he nabarsınız kaynagı kesersiniz benim gibi kaynakta nedir para iyi forumlar iyi eglenceler Gümrükten selamlar.katılan katılmayanada sewgiler daha ne diyem :shock:

“Genel Sohbet” sayfasına dön