Af mı :( [güldürme beni]

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sevbann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Af mı :( [güldürme beni]

Mesaj gönderen Sevbann »

Hepimizinde bildiği gibi hesaplarımız acıldı ama nasıl acıldı ?

O kadar emeklerimiz, uğraşlarımız, pc nin basında sabahlara kadar maden cektiğimiz onca vakit hepsi boşa. . .

Sil baştan başladık ama ne kadar eskisi gibi olur bilmiyoruz :?

Türkiye' nin ilk oyunu ... Ondan mı bu böyle düsünmekteyiz.

Hesabım bloklandıktan sonra pluse + isim kodu alıp yeni bir karektere başladık.Bunu yapan benim gibi daha binlerce kişi.Destek olmak bu değilmidir.Sizin yaptığınız hatalara rağmen biz hala oyunu oynamaktayız.

Sayın yöneticiler;

Bunu hatayı yaptınız düzeltirken elinize gözünüze bulaştırdınız, tamam onada kabul ama bir özür Email'i bizi bi nebze olsada rahatlatırdı , bunu bile dusmediniz sağlık olsun böle devam edin .

Size bu yolda başarılar...
Resim
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Af mı :( [güldürme beni]

Mesaj gönderen NATHAN »

Sevbann yazdı:Hepimizinde bildiği gibi hesaplarımız acıldı ama nasıl acıldı ?

O kadar emeklerimiz, uğraşlarımız, pc nin basında sabahlara kadar maden cektiğimiz onca vakit hepsi boşa. . .
Allah aşkına güldürme beni, Neymiş ? emekmiş uğraşmış ..
Yav Allah aşkına sizin bu hesaplarınız niye bloklandı ? insanların emeklerini çabalarını göz ardı edip HAKLARINI aldığınız,
yine o insanların aylarını yıllarını vererek geldikleri yerlere oyun hatası & hilesi sayesinde birkaç günde geldiğiniz için bloklandı.
Bunun üstüne bir de güldürmeyin beni diyorsun, NANKÖRCE eleştiriyorsun yapılan bu AFFI. Sen Adammısın be ?
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
IQIOrHaNBeYIQI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IQIOrHaNBeYIQI »

Nathan bono basan kişiler belli forumda isimleri yazıyor okumadıysan gir bidaha oku tamammı.

kimseyi bilmediğin şeyler için suçlama yargılama bizimde haksız yere itemlerimiz gitti söylediklerine aynen şu Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için; bono basan kişiler belli değilmi orda yazıyor git onun çarında hesabında ne haltınız varsa yiyin ama milletin 1 2 sene önce banlanmış olan çarlarını neden boşaltıryorsunuz kardeşim akıl mantık işimi bono basanlar orda yazıyor geliyorlar haksız yere bizim çarlarımızın içindekini siliyorlar

Ve Nathan bono basmış olsaydık bizim çarlarımzde açılmazdı Eğerki bastıysak şimdiye bizim çarlarımızda olması gerekmezmiydi ;)

En komik olanıda şuki Uzun zaman önce süresiz ceza almış oyuncularımıza bir şans daha vermek amacı ile GameX fuarından beri planladığımız af bu gün uygulamaya konmuştur. [GM]Lanthander in lafıdırki en çok güldüğüm cevabıdır bu :) :)

Karakter içindeki öğelerin silinmesideki amaç oyuncuyu sıfırdan başlatmak gibi bir şey değildi. Amacı belirttik. Oyun dünyasına zarar verecek haksız kazançlarla beraber bu karakterleri tekrar oyuna döndüremezdik.

Ceza arşivlerimiz silmedik Bu yüzden takibimiz daha sıkı olacaktır. Ayrıca bundan sonra ceza alma sıklığınıda kontrol ederek bu endişenize bir çözüm üretmeye çalışacağız. yine [GM]Lanthander in bi lafıdır ... Mantığa bak bee :roll:
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen NATHAN »

Evet bono basmadınız belki; Zaten bono basanlar listesinde adınız yok.
demekki siz Mutlaka oyun kurallarını 'Bizlere sıradan gelen' in dışında bir biçimde çiğnediniz & hile yaptınız ki; affedildi,
unutmayın ortada suç yoksa af ta yoktur, mutlaka doğru olmayan birşey yaptınız ki ceza aldınız ve cezanın indirgendi...

En azından benim sizlere bakış açım bu şekildedir, he; günün birinde bir yönetici çıkarda ' xxx in hiçbir suçu yoktur, onun ceza alması bizden kaynaklanan bir hatadan oldu' derse, senden yüzümü kızartarak af ve helallik dilemesini bilirim.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

tmm nathan sen kralsın.tmm en iyi sensin.ok anladık.by
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hellxsting »

NATHAN yazdı:Allah aşkına güldürme beni, Neymiş ? emekmiş uğraşmış ..
Yav Allah aşkına sizin bu hesaplarınız niye bloklandı ? insanların emeklerini çabalarını göz ardı edip HAKLARINI aldığınız,
yine o insanların aylarını yıllarını vererek geldikleri yerlere oyun hatası & hilesi sayesinde birkaç günde geldiğiniz için bloklandı.
Bunun üstüne bir de güldürmeyin beni diyorsun, NANKÖRCE eleştiriyorsun yapılan bu AFFI. Sen Adammısın be ?

Tek Bir Cavap : Gözünüzle Görmediğiniz Ve Elinizle Tutmadığınız Birşeye İnanmayın Ve Yorum YApmayın Derim Birader.
ResimResimResim
Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
Kullanıcı avatarı
IIxRoCCoxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IIxRoCCoxII »

NATHAN yazdı:
Sevbann yazdı:Hepimizinde bildiği gibi hesaplarımız acıldı ama nasıl acıldı ?

Allah aşkına güldürme beni, Neymiş ? emekmiş uğraşmış ..
helal :D
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felipemassa »

Ya bakıyorumda yorumlara bence başta konu gereksiz.Herzaman söylediğim gibi yöneticiler sizi tınlamaz kardeşim.Yönetici şimdi bu konuya bakar derki ceza itiraz başvurun falan filan geri alamazsınız itemlerinizi falan filan bu kadar.Sonra konuya kilit.Ya bence bu af olayı bakıyorumda herkes oyunu bırakıyor.Millet oyuna dönsün diye af çıktı ayrıca afta itemlerin silinmeside oyuncuların oyuna daha fazla vakit geçirmesi yeniden maden çekmesi yeniden plus alması maden çekerken bi şans arttırıcılarmı nedir onlardan alması gibi nedenler için af çıktı.Bence elinizi yormayın yönetim tükürdüğünü yalamaz siz sadece burda yazdığınızla kalırsınız.
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Alışveriş Yapınca Para Basanlarla suçlu gine benim arkadaşım oluyosa tamam bişey demeyiz artık.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

aslında yöneticilerin uyguladığı politika bir açıdan mükemmel. millete af çıkardılar ki oyuna dönüp birde oyunculardan tokat yesinler diye. bu politikada kusursuz bir şekilde işledi.
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön