iKV ye başladıktan yaklaşık iki sene sonra bu forumda yazı yazmaya başladım.Yazmadan bir süre öncede forum yazılarını inceledim.Yazı yazmaya başlama sürecim oyun hakkında yeterli bilgiye sahip olduktan sonra oldu.162 iletim var bu iletilerin % 90 nı kendi yazılarıma yazdığım yazılar.Forumda yazan arkadaşlara yazdıklarım,yorumlarım kendi yazılarım kadar itina gösterilerek yapılmıştır.Kimsenin kalbini kırmadan,yazılanlara saygı gösterilerek nacizane olumlu olumsuz eleştirilerim olmuştur.
Üzülerek belirtmeliyimki bu forumda yazılara katılım, yapılan yorumlar, eleştiriler ifade ediş biçimleri büyük çoğunlukla çok seviyesiz ve kötü niyetle yapılmaktadır.Kendine özgüveni olmayan insanların tavrı gibi yazılan yazıları karalamaya,dalgaya almaya,hiçbir zaman beceremediği ciddiyeti ve hiçbir zaman beceremediği ciddiye alınmayı adeda böğürerek dışa vurmaya kalkmak yazı sahiplerini değil sizi zavvallı durumuna düşürmektedir.Şahsen ben yazılarıma yapılan bu beyhude yaklaşımları biri benim elimden alana kadar çok güzel ağırlarım ama bu forumda düzgün yazmak isteyen insanların şevkini kırmayın.Her duvara işemeyi bırakıp artık adam olmayı deneyin.Bu halde ne bir arkadaş, ne bir dost nede bir sevgili sahibi olabilirsiniz.Var diyorsanız bence o, arkadaş dost sevgili kavramının içini tam doldurmuyordur.İçi boş balon olmaya özenmeyin.Bu forumda çok güzel yazılar yazan çok değerli arkadşlarımız var.Onlardan ricam bu forumun kalitesinin aşağıya çekilmesine izin vermememeniz.Sizlerden öğreneceğim çok şeyler olacaktır.Bunlardan beni mahrum etmeyin.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
FORUM YAZILARINA YAPILAN ÇAPSIZ YORUMLAR ÜZERİNE!
FORUM YAZILARINA YAPILAN ÇAPSIZ YORUMLAR ÜZERİNE!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FORUM YAZILARINA YAPILAN ÇAPSIZ YORUMLAR ÜZERİNE!
---eğlence oyun mantığına hizmet eden bu forum platformunda aradığın ciddiyet ya da yorumlarda ki çapsızlığa yapmak istediğin vurgulama bana göre zayıf bir hareketten öteye geçemez çünkü zaten zamanın öldürülmek istercesine harcandığı ikv dünyasında kalkıp da yorumunu göster, ciddiyetini artır da kişilik gelişimini yansıt demek tezatlık arz ediyor, farkına varırsan buralarda kendinizi heba edercesine kelime cümle yarıştırma çabası ya da ifade etmeye çabası başarısız bir iletişimle sonuçlanır
hayata duruşumuzda da insanların sen, ben, o gibi hareket etmesini beklemek kadar istiflenmiş düşünce mekanizmasını hele ki bu oyun ortamında hele ki bu forumda geliştirip kuvvetlendirmeye kalkmak boş.Ancak yazdığın başlığa ben gibi boş insan gözüyle baktığın şahsiyetler yorum yazacak ve sen yine durupdururken kelimelerle cebelleşmek zorunda kalacaksın forumda ya da oyunda kaybetmek istediğim ciddiyetimle, çapsız yorumlarımla ben ve ben gibiler adına bir cevap naçizane :lol: .....
Ateş, kış meyvesidir....
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
altını şer İncisi ker
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
Gerek yaşadığım yer, gerek üzerinde bulunduğum ortam dolayısı ile bir şeyi çook iyi öğrendim.. Hangi yere hangi muamele yapılmalı ? hangi zamanda hangi yerde hangi hareketler sergilenmeli, hangi şekilde davranılıp konuşulmalı.. Yani sevgili arkadaşım üzerinde durduğun konu üstünde ben bayaa bi kafa patlattım, vede şu kadarını söyleyim, İkv forumu içerisinde insanlar oyundaki amacını, oyun oynama amacını büyük ölçüde unutup şurda azıcık gırgır şamata yapmak için fırsat kolluyo, ben bu foruma giriyosam 2 şey için.. Yöneticilerin yayınladığı haberler, etkinlikler vs vede burdaki halkın oluşturduğu ortam. Burdaki halk yönetici takliti yapıp "Şikayetinizi şuraya destek formuna gönderiniz" vb. iletilere kesinlikle ama kesinlikle iyi bakmıyor, eminim örneklerini görmüşsündür artık devamıda gelmedi zaten.. ve burdaki insanlar oyun çerçevesi içinde oyunun bir değişik noktası hakkında "yapma yaw ciddimisin olum
" gibi ifadeleri kullanmakta can atarlar.. benim eskittiğim 3. ikv forumu burası.. 1. yide çok iyi hatırlıyorum 2. yide ve burayada halen devam ediyorum, ve insanlar senin belirttiğin o çapsız yorumları sıradan hayatta kullanıyolar fakat oyundaki baskı onlara çok geldiğinde burda o çapsız yorumları atıcak yer arıyor.. Ama dostum inan bana kim nerde nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyo, sevgilisinin yada arkadaşlarının yanında nasıl konuşacaksa o kişi konuşur forumda üzerindeki yorgunluğu atmak üzere sıradan düzen konuşuyor ise bunu sevgilisinin yanındada kullanıcak diye bi şey yok öğretmeninin yanında yada büyük birisinin yanında kullanıcak diyede, herkesi tek bir yere bakarak düşünme..
İyi forumlar dilerim.
İyi forumlar dilerim.
Bir süre forumla ilgilenemedim şimdi yazını gördüm yorum için teşekkürler ederim.
Yeni ileti xPrince 15 Mar 2011 10:04
Gerek yaşadığım yer, gerek üzerinde bulunduğum ortam dolayısı ile bir şeyi çook iyi öğrendim.. Hangi yere hangi muamele yapılmalı ? hangi zamanda hangi yerde hangi hareketler sergilenmeli, hangi şekilde davranılıp konuşulmalı.. Yani sevgili arkadaşım üzerinde durduğun konu üstünde ben bayaa bi kafa patlattım, vede şu kadarını söyleyim, İkv forumu içerisinde insanlar oyundaki amacını, oyun oynama amacını büyük ölçüde unutup şurda azıcık gırgır şamata yapmak için fırsat kolluyo, ben bu foruma giriyosam 2 şey için.. Yöneticilerin yayınladığı haberler, etkinlikler vs vede burdaki halkın oluşturduğu ortam. Burdaki halk yönetici takliti yapıp "Şikayetinizi şuraya destek formuna gönderiniz" vb. iletilere kesinlikle ama kesinlikle iyi bakmıyor, eminim örneklerini görmüşsündür artık devamıda gelmedi zaten.. ve burdaki insanlar oyun çerçevesi içinde oyunun bir değişik noktası hakkında "yapma yaw ciddimisin olum" gibi ifadeleri kullanmakta can atarlar.. benim eskittiğim 3. ikv forumu burası.. 1. yide çok iyi hatırlıyorum 2. yide ve burayada halen devam ediyorum, ve insanlar senin belirttiğin o çapsız yorumları sıradan hayatta kullanıyolar fakat oyundaki baskı onlara çok geldiğinde burda o çapsız yorumları atıcak yer arıyor.. Ama dostum inan bana kim nerde nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyo, sevgilisinin yada arkadaşlarının yanında nasıl konuşacaksa o kişi konuşur forumda üzerindeki yorgunluğu atmak üzere sıradan düzen konuşuyor ise bunu sevgilisinin yanındada kullanıcak diye bi şey yok öğretmeninin yanında yada büyük birisinin yanında kullanıcak diyede, herkesi tek bir yere bakarak düşünme..
İyi forumlar dilerim.
Yorumuna gelince, senle aynı fikirde değilim arkadaşım.Fikir sahibi olmayan insanların başvurduğu şeydir dalgaya almak,aşağılamaya çalışmak.Çok güzel bir tavırla eleştrilebilirsin.Böyle bir deneyime sahipsen yapabilirsin.Bu forumda yönetimide, yöneticileride eleştirebilirsin hemde çok sert bir şekilde.Espride yapabilirsin varsa zekan yap ince bir espri gülsün herkes.Birşeyler yaz bir fikir sahibi olduğunu bilelim sonra eleştirki diyelimki bu adamın vardır bir bildiği ama kimsin nesin, necisin bilinmesin gel yazıma dalga geçer gibi yorum yap hemde çokşey biliyor edasıyla.Böyle bişey yok.İnsan gibi ,adam gibi yazmayı beceremeyen yazmasın, zorla değil.Benim yazımın altına kötü niyetle yorum yapıyorsan bununla alakalı yorumumuda koltuğun altına alacaksın.Durum bundan ibaret.xPrince arkadaşım bu forum sayfasında yazılarıma bırak eleştriyi insanı allak bullak edecek hakaretlere maruz kalan yorumlar aldım o dönmez diye bakılabilecek forum yazılarını 180 derece döndürdüm hemde birkaç kere başıma geldi bu.Pes etme
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
xsedanterx yazdı:---eğlence oyun mantığına hizmet eden bu forum platformunda aradığın ciddiyet ya da yorumlarda ki çapsızlığa yapmak istediğin vurgulama bana göre zayıf bir hareketten öteye geçemez çünkü zaten zamanın öldürülmek istercesine harcandığı ikv dünyasında kalkıp da yorumunu göster, ciddiyetini artır da kişilik gelişimini yansıt demek tezatlık arz ediyor, farkına varırsan buralarda kendinizi heba edercesine kelime cümle yarıştırma çabası ya da ifade etmeye çabası başarısız bir iletişimle sonuçlanırhayata duruşumuzda da insanların sen, ben, o gibi hareket etmesini beklemek kadar istiflenmiş düşünce mekanizmasını hele ki bu oyun ortamında hele ki bu forumda geliştirip kuvvetlendirmeye kalkmak boş.Ancak yazdığın başlığa ben gibi boş insan gözüyle baktığın şahsiyetler yorum yazacak ve sen yine durupdururken kelimelerle cebelleşmek zorunda kalacaksın forumda ya da oyunda kaybetmek istediğim ciddiyetimle, çapsız yorumlarımla ben ve ben gibiler adına bir cevap naçizane :lol: .....
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

Xsedanterx arkadaşın yorumu kendini kurtarmıyor,senin neye dahil olmak istediğini anlamadım Rocco sıkıntı bastıysa ceketini çıkar, daha serinlerdin.IIxRoCCoxII 18 Mar 2011 14:17
xsedanterx yazdı:
---eğlence oyun mantığına hizmet eden bu forum platformunda aradığın ciddiyet ya da yorumlarda ki çapsızlığa yapmak istediğin vurgulama bana göre zayıf bir hareketten öteye geçemez çünkü zaten zamanın öldürülmek istercesine harcandığı ikv dünyasında kalkıp da yorumunu göster, ciddiyetini artır da kişilik gelişimini yansıt demek tezatlık arz ediyor, farkına varırsan buralarda kendinizi heba edercesine kelime cümle yarıştırma çabası ya da ifade etmeye çabası başarısız bir iletişimle sonuçlanır hayata duruşumuzda da insanların sen, ben, o gibi hareket etmesini beklemek kadar istiflenmiş düşünce mekanizmasını hele ki bu oyun ortamında hele ki bu forumda geliştirip kuvvetlendirmeye kalkmak boş.Ancak yazdığın başlığa ben gibi boş insan gözüyle baktığın şahsiyetler yorum yazacak ve sen yine durupdururken kelimelerle cebelleşmek zorunda kalacaksın forumda ya da oyunda kaybetmek istediğim ciddiyetimle, çapsız yorumlarımla ben ve ben gibiler adına bir cevap naçizane ..... '' GöKTürK ''
Ocipres
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Senin övdüğün Adamlarıda Biliyorus.Yok adamın üstünde item yokmuş bilmemneymiş çok güzel şifaymış.Adam hırsız cıktı sonra yazılarına çapsız yorum yapmamak normalmi ?
CoBaiN wazzup
Bahsi geçen kişi 13 yaşında bir çocuktu.Baştan sona o forum yazısının arkasındayım, o yaşta muhteşem bir beceri sundu bize.Çoktandır ortalıkta yok.Hırsızlık yapmış diyorsun.Bende hırsız olabilirim.Dünya sonu bir adamda olabilirim ama kimsenin forum yazısına bir saygısızlık yapmıyorum varmı bir örneği.Forumun konusu bu, bunla ilgili söyleyebileceğin bişey varmı?.En nihayetinde 13 yaşında çocuk bu, hırsızlık yapmış diyorsun ben çok güvenilir biri diyemi yazmışımki bana yazdığın şifa hırsız çıktı diyorsun ?.Evet Drençşifa o gün o yaşına rağmen muhteşem bir iş çıkardı şifa olarak.Aha gene yazdımRe: FORUM YAZILARINA YAPILAN ÇAPSIZ YORUMLAR ÜZERİNE!
İleti eRaGorn 19 Mar 2011 02:28
Senin övdüğün Adamlarıda Biliyorus.Yok adamın üstünde item yokmuş bilmemneymiş çok güzel şifaymış.Adam hırsız cıktı sonra yazılarına çapsız yorum yapmamak normalmi ?
Ocipres