xHaYaLeTx IıIxHaYaLeTxIıI Tanıdıkları Bakarsa ...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

xHaYaLeTx IıIxHaYaLeTxIıI Tanıdıkları Bakarsa ...

Mesaj gönderen Jethawk »

Merhabalar.

Olay şöyle başladı . xHaYaLeTx (Ömer ) Benden şifre istedi karizma almak için bende hiç tereddüt etmeden daha önce verdiğim gibi tekrar şifremi verdim . Benim karakterlerimden karizma alacaktı bunun karşılığında karakterimi Migrat'a sokup zırh düşüreceğini söylemişti neyse . Mevzuya gelelim . 2 . Kez Şifremi verdiğimde direk gitmiş bankaya bakmış ki sende ne kadar çok maden var 2 . ashabı mı üreteceksin dedi bana . Bende dedim o madenler arkadaşımın , neyse ondan sonra kapandı konu ..

2. gün sabahı karaktere girdim hiç bi tane maden yok . Karakterimin şifresini bilen tek kişi olarak madenler nereye kaybolduğunu sorarım ona . Madenler gittikten sonra kendisine haber verdim . Bak Ömer karakterimde madenlerim vardı sende biliyorsun , eğer ki sen aldıysan yanlış yapmış olabilirsin insan oğludur yapmışsındr bi hata eğer ki aldıysan getir yerine koy bu olay kapansın burada hiç kimsenin haberi olmasın . Tabiki suçlu psikolojisi taşıyan bi durum sergiledi . Bende fark ettim oyunda yazışırken sorularıma aşırı derece düşünüyor ve geç cevap veriyordu .. bazen hiç cevap vermiyordu ..

Herneyse ben de madenlerimin gittiğini öğrendiğimde hemen desteğe bi mail attım . Ordan aldığım cevap "Karakterinizde bulunan materyaller aktarılmıştır .Hangi karaktere aktarıldığı hakkında bilgi vermemiz mümkün değildir." hani kaybolma durumu oluyor ya hemen hemen herkes rastlamıştır bu duruma ..

Madenlerim Kaybolduktan sonra bu durumuda Ömer'e anlattım . Bana dediki ben almadım madenlerini ama ben sana hepsini verecem . Eğer ki sen almadıysan neden sen benim madenlerimi veresin neden olayı sen kabullenesin ?

Bundan sonrasına siz ne derseniz diyin
Küfürlü içerikli resim kaldırıldı.Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırıldı.

Schiller

İyi forumlar.
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: xHaYaLeTx IıIxHaYaLeTxIıI Tanıdıkları Bakarsa ...

Mesaj gönderen Jethawk »

Unuttuğum bişey var Bana söz vermişti her hatırlattığımda da sözüm söz yapacam diyordu ama hiç bi gelişme göremedim .

Benim bildiğim söz namustur . Sözünün Eriyse Tutar sözünü Alnı ak çıkar gider .
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba

Bu konu hakkında Savcılığa şikayette bulunabilirsiniz.Şikayetinizin Sobee ye ulaşması dahilinde gerekli işlemler yapılacağından emin olabilirsiniz.
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Jethawk »

Bu Konu için gereken herşeyi yapacağımdan kimse şüphe duymasın . Eğer şimdi taviz verirsek ilerdede aynı şeylerin olmayacağı ne malûm ?
Kullanıcı avatarı
RaJoN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen RaJoN »

Evet Savcılıga vermecegimizden şüpe duymasın en kısa zamanda gerekeni yapılacakdır.Ama Arkadaşları buna dikkat etsin iyi tannıyorum dedikleri baqsın :arrow: :arrow: :arrow: :!: :!: :?: :?:
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

Hemen suçlamamak gerekir hayaleti tanımam etmem fakat aynı olay benimde başıma geldi. Bir arkadaşım bana şifresini verdi carını kasmam için 1 hafta sonra içindeki eşyaların alındığını söyledi ve şifrenin sadece bende mi olduğunu sordum evet dedi bende zararı ödemeyi sundum ona öle hemen insan karalamayın aynı durumda sizde olsanız sizde kayıbı karşılamak istersiniz tekrar belirteyim hayaleti tanımıyorum. İyi forumlar
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
RaJoN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen RaJoN »

Çakan Uçdumu Bunlar Destege mail yoluyla ulaşdı Madenleriniz aktarılmış diyoR. Ya peki bu :twisted :evil:
Kullanıcı avatarı
RaJoN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen RaJoN »

Ya Savcılık olcak bu iş ya bir Kanıt daha war ya ban yicek yada o oyunu bırakcak yada ben
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Jethawk »

CekannN yazdı:Hemen suçlamamak gerekir hayaleti tanımam etmem fakat aynı olay benimde başıma geldi. Bir arkadaşım bana şifresini verdi carını kasmam için 1 hafta sonra içindeki eşyaların alındığını söyledi ve şifrenin sadece bende mi olduğunu sordum evet dedi bende zararı ödemeyi sundum ona öle hemen insan karalamayın aynı durumda sizde olsanız sizde kayıbı karşılamak istersiniz tekrar belirteyim hayaleti tanımıyorum. İyi forumlar
Bu Olay senin ki ile benzer olabilir . Ama aynı değil . RaJoN'un da dediği gibi Madenlerimi aktarılmıştır. Başka bi alternatif yok şifreyi bilen başka kişide yok . ?
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

Jethawk yazdı:
CekannN yazdı:Hemen suçlamamak gerekir hayaleti tanımam etmem fakat aynı olay benimde başıma geldi. Bir arkadaşım bana şifresini verdi carını kasmam için 1 hafta sonra içindeki eşyaların alındığını söyledi ve şifrenin sadece bende mi olduğunu sordum evet dedi bende zararı ödemeyi sundum ona öle hemen insan karalamayın aynı durumda sizde olsanız sizde kayıbı karşılamak istersiniz tekrar belirteyim hayaleti tanımıyorum. İyi forumlar
Bu Olay senin ki ile benzer olabilir . Ama aynı değil . RaJoN'un da dediği gibi Madenlerimi aktarılmıştır. Başka bi alternatif yok şifreyi bilen başka kişide yok . ?

Benimkide aynı durumda oldu hocam ben genede o almamıştır demiyorum. Neyse inş geri alınır
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön