SirOnur ...!!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
IQIOrHaNBeYIQI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

SirOnur ...!!!

Mesaj gönderen IQIOrHaNBeYIQI »

SirOnur kardeşim çarındakilerin haksız yere gittiğini düşünüyorsan Desğe giderek Ceza İtiraz bildirmeye başvurabilirsiniz diyorsun .
Desteğe yazı attım ama 7 haftadır bi cevap alamadım çarımda hiçbir şekildede haksız kazanç yoktu.
Sahte bono basan kişiler belli neden onlarda açılıyor bizimkilerle birlikte madem bizimkinide açıyosun içindekilerle açsaydınız bu sizin yapmış olduğunuz af sadece bono basan kişilerin işine yarada neden hala o çarı oyuna gönderirsiniz anlamadım.
Yada neden bütün ban lı olan kişilerin çantası ve kasası boşaltılıyor.Hadi 3 4 kişide olur belki % 1 ihtimal bile vermiyorum ama neden herkezin emeğini siliyorsunuz o kadarmı kolay onları yapmak kazanmak hemde hiçbir şekilde [ İNCELEME ] yapılmadan . işn hatanızı kabullenipte düzeltirsiniz birçok kişinin emeğini Saygılarımla...
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: SirOnur ...!!!

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba,

Ceza işlemleri hakkında bilgi almak için Ceza itiraz/Bilgilendirme formunu kullanmalısınız. Ceza itiraz/Bilgilendirme formuna yapılan bir çok başvuru sebebiyle oluşan yoğunluk, tarafınıza gönderilecek geri dönüş bildirimlerinin gecikmesine sebep olabilmektedir.

Teşkilat sunucusunda yapmış oldukları illegal girişimlerle oyun dünyasını derinden zedeleyen kullanıcıların üyeliklerini açılmamaıştır.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön