ArkadaşLar Oyunda yeni değilim ama bi süreliğine bırakmıştım ve bir çok sistem değişmiş
Bana Para Kazandırabilecek en iyi üretim sistemi hakkında sarraf , lokman ve madenci arasında hangisi tavsiye edersiniz
teşekkürler
Üretim
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Üretim
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Re: Üretim
Selam ;
Hepsinin kendine öz Birer tane pahalı madenleri var fakat.
Kanımca Sana Sarrafı öneririm.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Büründüğünüz kimlikle yorum yazarken noktalama işaretlerinin ve cümle anlamının doğru olmasına dikkat edin. Edebiyatla fazla ilgili olmamama rağmen gözüme çarpan hataları sizin de görerek düzeltmeniz için böyle bir yorum yazıyorum.TAKVA yazdı:Selam ;
- Kendine öz değil kendine özgü
- "Birer tane pahalı madenler" değil "birer tane pahalı maden" veya "pahalı madenler" (tekil ve çoğul farklılığına dikkat edelim)
- Fakat (ama, lakin), genellikle cümlenin sonunda kullanılmaz. Bağlaçtır ve ardından başka bir açıklama getirilmesi gerekir. Açıklama getirildiğini var sayarsak nokta kullanımı yanlış yerdedir.
- Cümle içinde kelimelere özel isim vb. kurallar harici büyük harfle başlanılmaz.
- Kanımca (bence, zannımca), kelimesinin ardından kişisel bir görüş bildirilecektir. Sizin kelimeden sonra kullandığınız cümlenin gizli öznesi "Ben". Yani "Kanımca sana sarrafı öneririm." değil "Ben sana sarrafı öneririm." veya "Kanımca sarraf sizin için doğru tercih olacaktır." şeklinde kullanılabilir. Ve yine cümle içinde özel isim olmamasına rağmen sana ve sarrafı kelimelerine büyük harfle başlayarak imla kurallarının içine etmişsiniz.
Normalde ikv forumları dahilinde noktalamaya o kadar önem vermesem de kolpaçinolara karşı böyle bir tavır takınıyorum. Beni eleştirmesi muhtemel kullanıcılar için bu açıklamayı yaptım.
bir varmış bir yokmuşum
Hakikatten professiyonal olduğunuzu bazı kesimlere göstermek istiyorsunuz.
Eleştiriniz için teşekkürler.Artık bundan sonra yazdığım yazılara daha çok dikkat edeceğim.
En güzel eleştiri ,eleştirdiğiniz kişiyi inciltmeden yaptığınızdır.Lakaplar takarak değil.
Forum kurallarında yazım yanlışı,noktalama işaretleri yanlışı adında böyle bir maddede göremedim ama aklımda bulunsun.
Kimse mükemmel Değildir,ben hiç değilim.
Sadece konuda belirttiğim yorum yardımcı olma niteliği taşımaktaydı.
Gözler ne görmek isterse onu görürmüş.
Umarım siz noktalama,yazım kuralları oyun içerisinde de uyguluyorsunuzdur.
iyi forumlar
Eleştiriniz için teşekkürler.Artık bundan sonra yazdığım yazılara daha çok dikkat edeceğim.
En güzel eleştiri ,eleştirdiğiniz kişiyi inciltmeden yaptığınızdır.Lakaplar takarak değil.
Forum kurallarında yazım yanlışı,noktalama işaretleri yanlışı adında böyle bir maddede göremedim ama aklımda bulunsun.
iyi forumlar
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
TAKVA yazdı:Hakikatten professiyonal olduğunuzu bazı kesimlere göstermek istiyorsunuz.
iyi forumlar
Adam Senin Sözünü Dinliyor ProF :mrgreen:
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

- EGEMENxSalvador
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bu sayfayı okurken güldüm
:D:D ZUAHAHAH
prof Allah'ta seni güldürsün
prof Allah'ta seni güldürsün
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
PROF kanımca bu adam KUTLUBEY geçenki kişi laf attık diye başka hesabı ile girmiş oyunaPROF yazdı:Büründüğünüz kimlikle yorum yazarken noktalama işaretlerinin ve cümle anlamının doğru olmasına dikkat edin. Edebiyatla fazla ilgili olmamama rağmen gözüme çarpan hataları sizin de görerek düzeltmeniz için böyle bir yorum yazıyorum.TAKVA yazdı:Selam ;
Konuyla ilgili olarak da söyleyebilirim ki; eğer şaheser üretecekseniz reçetenin istediği madenleri baz alarak toplama puanlarını dağıtın. Şaheser değil de ticaret için toplama yapıyorsanız madenci+sarraf öneririm.[/b][/color]
- Kendine öz değil kendine özgü
- "Birer tane pahalı madenler" değil "birer tane pahalı maden" veya "pahalı madenler" (tekil ve çoğul farklılığına dikkat edelim)
- Fakat (ama, lakin), genellikle cümlenin sonunda kullanılmaz. Bağlaçtır ve ardından başka bir açıklama getirilmesi gerekir. Açıklama getirildiğini var sayarsak nokta kullanımı yanlış yerdedir.
- Cümle içinde kelimelere özel isim vb. kurallar harici büyük harfle başlanılmaz.
- Kanımca (bence, zannımca), kelimesinin ardından kişisel bir görüş bildirilecektir. Sizin kelimeden sonra kullandığınız cümlenin gizli öznesi "Ben". Yani "Kanımca sana sarrafı öneririm." değil "Ben sana sarrafı öneririm." veya "Kanımca sarraf sizin için doğru tercih olacaktır." şeklinde kullanılabilir. Ve yine cümle içinde özel isim olmamasına rağmen sana ve sarrafı kelimelerine büyük harfle başlayarak imla kurallarının içine etmişsiniz.
Normalde ikv forumları dahilinde noktalamaya o kadar önem vermesem de kolpaçinolara karşı böyle bir tavır takınıyorum. Beni eleştirmesi muhtemel kullanıcılar için bu açıklamayı yaptım.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Saldırı olarak görmediğin için teşekkürler. PROF, profesyonel değil profesör kelimesinin kısaltılmışıdır. Benim profesyonel olduğum bir konu yok, kimseye gösterişte bulunmak gibi bir maksadım da olmadı. Zaten herkes biliyorTAKVA yazdı:Hakikatten professiyonal olduğunuzu bazı kesimlere göstermek istiyorsunuz.
iyi forumlar
Forum kurallarında noktalama ve cümle anlamıyla ilgili bir madde bulunmuyor. Çünkü Türkçe'mizi iyi kullanmak forum kuralı değildir, bana göre etik bir kuraldır. Oyun içinde noktalamaya dikkat etmiyorum belki ama anlamlı cümleler kuruyorum. Önceki yorumumun sonundaki açıklamada belirtmiştim zaten. Bir de lakap konusu var. Forumda yeni moda yönetici taklidi yorum yapanlara kafayı takmışlığım olduğundan kolpa, çakma gibi benzetmeler yapıyordum. Kolpaçino da gayet güzel durdu bence
Senin dediğin başka. Onda da biraz düzelme var amaBuqrahan yazdı:PROF kanımca bu adam KUTLUBEY geçenki kişi laf attık diye başka hesabı ile girmiş oyuna![]()
bir varmış bir yokmuşum
- Desqualders
- Cin Avcısı
MADENCİ İRİDYUM TANE 50 M ŞELİT 20M SARRAF MENEKŞE 50 M AKİK 20 M MAVİ TOPAZ 10M Bunları Bir Günde Çıkarsan Zengin OLursun
:P:P
:) :mrgreen:
Siz Kismis Pi ?