Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL
gibi fiyatlar konulmuş kendi adıma konuşmak gerekirse eskiden bir plus almak için 1 hafta (5 okul günü) aç kalırdım ve alırdım ben okuyan bir öğrenciyim babamın eline bakıyorum tamam haklısınız para kazancaksınız ama öğrenciyiz diye bu kadar yüklenmeyin bize şimdi 2500 akçe almak için 1 ay aç kalcam + bide plus derken nasıl yetişcek param lütfen yönetici arkadaşlar yardımcı olun hiç olmassa 2 3 gün karnım doysun bi burs ayarlayında
Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..
İkv den burs istiyorum..
- MeGaxZuPpER
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
İkv den burs istiyorum..
MeGaxZüPpER..
Re: İkv den burs istiyorum..
Burs için mesela 25 bin klan parası 1 ay plus alınabilir. :!:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

çok acıklı konuşuyor lan çocuk !MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL
gibi fiyatlar konulmuş kendi adıma konuşmak gerekirse eskiden bir plus almak için 1 hafta (5 okul günü) aç kalırdım ve alırdım ben okuyan bir öğrenciyim babamın eline bakıyorum tamam haklısınız para kazancaksınız ama öğrenciyiz diye bu kadar yüklenmeyin bize şimdi 2500 akçe almak için 1 ay aç kalcam + bide plus derken nasıl yetişcek param lütfen yönetici arkadaşlar yardımcı olun hiç olmassa 2 3 gün karnım doysun bi burs ayarlayında
Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..
BBM PİN : 2709C9F2
- MeGaxZuPpER
- Salgın Koruyucusu

OoOWARNINGOoO yazdı:çok acıklı konuşuyor lan çocuk !MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL
Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..ahahaha walla acıdım :ugeek:
esnaf cocuguyum günde 5 tl harçlıgım var nasıl para biriktireyim Plus akce alayım hiç düşünmüyo yönetim 18 yasındayım lise 4 deyim çocuk ca yazdım ama espri maksadında
MeGaxZüPpER..
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

Benim babam hurdacıMeGaxZuPpER yazdı:OoOWARNINGOoO yazdı:çok acıklı konuşuyor lan çocuk !MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL
Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..ahahaha walla acıdım :ugeek:
esnaf cocuguyum günde 5 tl harçlıgım var nasıl para biriktireyim Plus akce alayım hiç düşünmüyo yönetim 18 yasındayım lise 4 deyim çocuk ca yazdım ama espri maksadında
BBM PİN : 2709C9F2
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL
noktası soru işaretine herşeyiyle aynıyız kardeşim
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=54779
Forum Kuralları
Madde 3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Forum Kuralları
Madde 3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!