Tekrardan bloke hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Tekrardan bloke hk.

Mesaj gönderen Aeoroea »

Öncelikle selamlar,desteğe mail attım ama 5. gun oldu hala cevap yok,SenSizLiKoRkuSu adlı karakteırmın suresız blokesı vardı ve açıldı oyuna gırdım 4 saat sonra bloke atıldı tekrardan o surecte plus yoktu,sohbetten kımseyle konusmadım bıle ozelden ıse 5 10 kısıdır,tekrardan sınırsız bloke atmak neyın ıfadesıdır ?
Cezanızın neden verıldıgını ıyı bılıyorsunuz demeyın başka bır karakterıme 1 kere gırdım cıktım daha hıc gırmedım tekrardan bloke atmıssınız gereklı bılgıyı vermenızı arz ederım,şimdiden teşekkurler.

Not : Bu sebepsız blokeler hakkında ıslem başlatmak ıcın hangı Mahkemelere başvurabılırız yazarsanız sevınırım avukat arkadaşımız bızzat ılgılenecek.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Bloodresxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Tekrardan bloke hk.

Mesaj gönderen Bloodresxx »

aynen kardeşim ya herkese af var neden bize yok ? bize 2. bir şansı neden çok görüyorlar anlamadım.ben hiç giremeden tekrar bloklanmıs ayrıca
Bloodres
Xbloodresx
Kullanıcı avatarı
Esvedibihak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Tekrardan bloke hk.

Mesaj gönderen Esvedibihak »

Destek Formu üzerinden iletişime geçiniz. Teknik konular hakkında forum üzerinden bir müdahale söz konusu değildir.

Farklı konular altından aynı şeyleri söylemeniz sadece forum kirliliği yaratmaktadır. Bu sebeple konunuzu kilitliyorum.

Destek Formu için ;
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön