Ben şifacı diylim ama şifanın her yeteneğini karşılayan bi asa bence.Max hasarı var vs lerdede işe yarar kasmadada,iyleştirmemi oda var savaşalrdada işe yarar vs lerdede kasmadada,kudret rejenerasyonu saten şifacıya en çok gerekli olan kudreti yeniliyo bence oldukça güzel bi asa
Kurtlarxjunior yazdı:Ben şifacı diylim ama şifanın her yeteneğini karşılayan bi asa bence.Max hasarı var vs lerdede işe yarar kasmadada,iyleştirmemi oda var savaşalrdada işe yarar vs lerdede kasmadada,kudret rejenerasyonu saten şifacıya en çok gerekli olan kudreti yeniliyo bence oldukça güzel bi asa
vs dediğimiz olayda max hasar sizce iyimi _?
SanCakTR17 yazdı:Kudret Rejearasyonu,İyileştirme Büyüleri,Zırh veya Kudret Rejearasyonu,İyileştirme Büyüleri,Savunma daha iyi olabilirdi bence.
Zırha Gerek yok Çünkü bunlarla beraber şifacılar içinde zırh gelecek... diye düşünüyorum
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar CW
Kurtlarxjunior yazdı:Ben şifacı diylim ama şifanın her yeteneğini karşılayan bi asa bence.Max hasarı var vs lerdede işe yarar kasmadada,iyleştirmemi oda var savaşalrdada işe yarar vs lerdede kasmadada,kudret rejenerasyonu saten şifacıya en çok gerekli olan kudreti yeniliyo bence oldukça güzel bi asa
vs dediğimiz olayda max hasar sizce iyimi _?
SanCakTR17 yazdı:Kudret Rejearasyonu,İyileştirme Büyüleri,Zırh veya Kudret Rejearasyonu,İyileştirme Büyüleri,Savunma daha iyi olabilirdi bence.
Zırha Gerek yok Çünkü bunlarla beraber şifacılar içinde zırh gelecek... diye düşünüyorum
Şu an hasar zehir ve şuanki haliyle mükemmel oldu.
Hem emde arkada oturup şifa basan destekçinin kullanacağı, hem de aynı şifanın element setiyle birlikte savaşçılarla ws atmaktan çekinmeyeceği bir silah.