Merhaba,
Forumda arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoru(z)m...
Bu gibi kişilere, bize ve hatta bana da dendi, çakma yönetici diyorlar.
Düşündüm...
Ve düşüncelerimi sıkmayacak şekilde aşağıdaki gibi belirtmek istedim:
Kendi adıma söyleyeceklerim... Sadece yardım etmek istedim. Bazen yönetim yetişemiyor, soru acil oluyor vb. Ve her yazıma da ekledim ''Yetkili kişilerden cevap almadıkça harekete geçmeyiniz.'' diye.
Ama döndüm ve bir baktım ki söyleyenler haklı. Biraz kaybetmişim kendimi. Resmi tavırlar vb. :) Tebessüm ettim şimdi ki gibi...
Demem o ki amacım yardım, hatam kapılmaktı... Kapılmak, hayale kapılmak...
Özentiye kapılmadan yardıma devam ediyor, sinir ettiklerimden de özür dilerim... ;)
Yardım, Dozajı, Özenti...
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Yardım, Dozajı, Özenti...
Ellerine sağlık burası bir forum sitesidir. Paylaşım merkezidir. Herkes elinden geldiği kadar yazı yazar. Eğer sizler bizim yazdığımız yazılardan memnun değilseniz Hızlı destek bölümü var Orada yöneticilerin cevap yazdığı bir bölüm mevcut. Ancak böyle kelime kullanan şahsiyetsizleri ayrıca kınıyorum . Kendilerinin ne tür bir kişiliğe sahip oldukları ap açık ortada ! Bu tarz kelime kullananların %75'i Forumda uyarı cezası alan kişilerdir.
Eğitimsizlik beraberinde aile terbiyesi az alan kişiler bu tarz yorumlarda bulunabilirler.
Biraz sert konuştum ancak özel mesajlarıma gelen hakaretler cabası !
Konuyu açan arkadaşıma teşekkürlerimi iletiyorum
İyi eğlenceler, İyi forumlar
Eğitimsizlik beraberinde aile terbiyesi az alan kişiler bu tarz yorumlarda bulunabilirler.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Merhaba,ISTANBULFATIHI yazdı:Ellerine sağlık burası bir forum sitesidir. Paylaşım merkezidir. Herkes elinden geldiği kadar yazı yazar. Eğer sizler bizim yazdığımız yazılardan memnun değilseniz Hızlı destek bölümü var Orada yöneticilerin cevap yazdığı bir bölüm mevcut. Ancak böyle kelime kullanan şahsiyetsizleri ayrıca kınıyorum . Kendilerinin ne tür bir kişiliğe sahip oldukları ap açık ortada ! Bu tarz kelime kullananların %75'i Forumda uyarı cezası alan kişilerdir.
Ben yardım ederken bu güzel ailede bulunmamdan ötürü kendimi kaybettiğimi açıklayıcı bir konu açtım. Yorumunuzdan ötürü teşekkür ederim. Ancak mesajınızdaki sert ifadeler tartışma ortamı çıkarabileceğinden ve konu benim konum olduğundan mesajınızı ben raporluyorum. Yanlış anlamayın.
Tekrar teşekkür ederim.
-
topsakallidede
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kardeş yardım et biz de bildiğimiz konuları yazıyoruz ama kalkıp da başbakanla konuşur gibi değil oyunda böyle mi konuşuyorsun sen
yine Merhaba, diye yönetici edasıyla başlamışsın mesaja ben nasıl inanayım ki samimi olduğuna
karıncayla cırcır böceğinin hikayesini bilir misiniz? efendi olun adam olun lan!
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış
gördüğüm taklitlerle dalga geçmeye devam edecem oyunu bıraktım eğlence forumda devam ediyor
öptüm say gömdüm bay
2007 'den beri ***
PROF PROFx PROFp
TopsakallidedePROFıPROFiPROFöProfş
PROFustaTopsakallıdedepatlamışMISIR(çakma)
Gölge Haramileri
PROF PROFx PROFp
Gölge Haramileri
e.önü => gangsta
b.köşk => PROF
kuklacı => Prof
Anka => Prof İzmarit Topsakallidede
mesajlara forum yöneticisi tavrı takınarak ve Merhaba yazarak başlamadan yardım etseniz olmuomu ?KUTLUBEY yazdı:Merhaba,ISTANBULFATIHI yazdı:Ellerine sağlık burası bir forum sitesidir. Paylaşım merkezidir. Herkes elinden geldiği kadar yazı yazar. Eğer sizler bizim yazdığımız yazılardan memnun değilseniz Hızlı destek bölümü var Orada yöneticilerin cevap yazdığı bir bölüm mevcut. Ancak böyle kelime kullanan şahsiyetsizleri ayrıca kınıyorum . Kendilerinin ne tür bir kişiliğe sahip oldukları ap açık ortada ! Bu tarz kelime kullananların %75'i Forumda uyarı cezası alan kişilerdir.
Ben yardım ederken bu güzel ailede bulunmamdan ötürü kendimi kaybettiğimi açıklayıcı bir konu açtım. Yorumunuzdan ötürü teşekkür ederim. Ancak mesajınızdaki sert ifadeler tartışma ortamı çıkarabileceğinden ve konu benim konum olduğundan mesajınızı ben raporluyorum. Yanlış anlamayın.
Tekrar teşekkür ederim.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Alışkanlık.
Bakın 'merhaba' yazmadım.
Bakın 'merhaba' yazmadım.
-
topsakallidede
- Salgın Koruyucusu

ISTANBULFATIHI yazdı:Ellerine sağlık burası bir forum sitesidir. Paylaşım merkezidir. Herkes elinden geldiği kadar yazı yazar. Eğer sizler bizim yazdığımız yazılardan memnun değilseniz Hızlı destek bölümü var Orada yöneticilerin cevap yazdığı bir bölüm mevcut. Ancak böyle kelime kullanan şahsiyetsizleri ayrıca kınıyorum . Kendilerinin ne tür bir kişiliğe sahip oldukları ap açık ortada ! Bu tarz kelime kullananların %75'i Forumda uyarı cezası alan kişilerdir.
böyle kelime ne kardeş bilmiyorum ama benim normal konuşmamda her cümlenin sonunda .. vardır küfür karaktersizlikse ben karaktersizim ama hiç değilse taklit etmiyorum kimseyi
ne şeker şeysiniz siz
2007 'den beri ***
PROF PROFx PROFp
Gölge Haramileri
PROF PROFx PROFp
Gölge Haramileri
e.önü => gangsta
b.köşk => PROF
kuklacı => Prof
YA YARDIM EDİN ETMEYİN DEMİYORUZ AMAM KARDEŞ GİBİ KONUŞUN YÖNETİCİ GİBİ DEĞİL
-
topsakallidede
- Salgın Koruyucusu

yaw anlamadığım bişey var kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılıyor
tartışmazsak nasıl çözüm bulabiliriz ki forum kurallarının değişmesi lazım
küfür ettik mi yok niye tartışmayalım o zaman hakaret oluyor bazen o zaman tamam da şimdi yok mesela
tartışmayan bir toplum düşünülemez
tartışmazsak nasıl çözüm bulabiliriz ki forum kurallarının değişmesi lazım
küfür ettik mi yok niye tartışmayalım o zaman hakaret oluyor bazen o zaman tamam da şimdi yok mesela
tartışmayan bir toplum düşünülemez
2007 'den beri ***
PROF PROFx PROFp
Gölge Haramileri
PROF PROFx PROFp
Gölge Haramileri
e.önü => gangsta
b.köşk => PROF
kuklacı => Prof
Heh... amirall, tam üstüne bastın. Demek istediğim de buydu.
'merhaba'sız ikinci mesaj.
'merhaba'sız ikinci mesaj.