Selam arkadaşlar,
İstanbul'daki kutular tükeniyor. D&R'da 10 lira olan İkv Kutuları sanırım anlaşmanın feshedilmesi nedeniyle toplatıldı. Media Markt'deki kutular bitti ve yetkililer bir daha alınmayacağını söylüyor. Bu toplatılmanın sebebi 30 liralık Özel Sürüm Kutularının gelmesi midir ? Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.
İyi Forumlar.
KUTULAR TÜKENİYOR
KUTULAR TÜKENİYOR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Re: KUTULAR TÜKENİYOR
12 lik 10 değil az kafanı yor 
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Böyle birşey söz konusu değildir. Resmi açıklamalar sadece www.istanbuloyun.com / www.forum.istanbuloyun.com adreslerinden duyurulur. Lütfen Haberler/DuyurulaR bölümünü takip ediniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
forum istanbul Saturn de standlar dolu ordan alın !
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- PROFx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Kapris yazdı:12 lik 10 değil az kafanı yor
kafanı yor lafı bana mı bilmiyorum da 12 liralık da kutu yok
12lira olan aylık plus paket kredi kartı ve e-pinlerle satışı yapılıyordu
3aylık plus paket çıktı 20liralık kutular
fuarda 3aylık plus+isim kodu satıldı 15liradan 8tane kadar aldım
daha sonra bu kutular üyelikaldan 30lirayla satışa sunuldu bu kutuları da herhangi bir alışveriş merkezinde görmedim
yönetici tavrıyla yazmaya devam etmesen daha iyi kardeş insanları yanlış yönlendiriyorsun bazı zamanlarda bilgin yoksa yorum da yapmana gerek yok.ISTANBULFATIHI yazdı:Böyle birşey söz konusu değildir. Resmi açıklamalar sadece www.istanbuloyun.com / www.forum.istanbuloyun.com adreslerinden duyurulur. Lütfen Haberler/DuyurulaR bölümünü takip ediniz.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
PROFx yazdı:Kapris yazdı:12 lik 10 değil az kafanı yor
daha sonra bu kutular üyelikaldan 30lirayla satışa sunuldu bu kutuları da herhangi bir alışveriş merkezinde görmedim
yönetici tavrıyla yazmaya devam etmesen daha iyi kardeş insanları yanlış yönlendiriyorsun bazı zamanlarda bilgin yoksa yorum da yapmana gerek yok.ISTANBULFATIHI yazdı:Böyle birşey söz konusu değildir. Resmi açıklamalar sadece www.istanbuloyun.com / www.forum.istanbuloyun.com adreslerinden duyurulur. Lütfen Haberler/DuyurulaR bölümünü takip ediniz.
Yanlış bilgiyi öğrenebilirmiyim ? Bugünlerde zaten herkeste bir hava var ! biliyorum ne havası olduğunu
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Off off nedir bu özenti nedir bu yönetici taklidi anlamıyorum biraz kendin olmayı denesenISTANBULFATIHI yazdı:Böyle birşey söz konusu değildir. Resmi açıklamalar sadece www.istanbuloyun.com / www.forum.istanbuloyun.com adreslerinden duyurulur. Lütfen Haberler/DuyurulaR bölümünü takip ediniz.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Bu sefer konuşacağım o yüzden isterseniz okumayabilirsinizISTANBULFATIHI yazdı:PROFx yazdı:Kapris yazdı:12 lik 10 değil az kafanı yor
Yanlış bilgiyi öğrenebilirmiyim ? Bugünlerde zaten herkeste bir hava var ! biliyorum ne havası olduğunu
Bak insan evladı yapmak istediğini anlamadım zaten anlamak isteyende yok salak salak işler yapma sen kimsin ? kimsin sen ya millete emirler veriyosun buraya yazacan şuaraya girecen seni havalamiş her kimse ama her balonu küçük bir iğne patlatır sonra söner unutulur gider kısacası aklını başına topla buradaki herkez insan olmaya çalışıyo sende ol herkez kendini yerini bilsin forumda yapacak adam kalmadı senmi çıktın o adamları boşunamı aldılar yöneticliğe senmi çıktın herkez haddini yerini mekanını bilsin.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
Konuyu bulamadım kardeş ancak içerik olarak sen diyordun ki "sabredin vodafoneyle e-pin alımı olacak"ISTANBULFATIHI yazdı:Yanlış bilgiyi öğrenebilirmiyim ? Bugünlerde zaten herkeste bir hava var ! biliyorum ne havası olduğunu
bunun üzerine lathander de "böyle bir açıklamamız olmamıştır yanlış yönlendirmeyiniz" diyordu
şu hava olan kişiler kimler ben anlayamadım
bir varmış bir yokmuşum