KUTULAR TÜKENİYOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

KUTULAR TÜKENİYOR

Mesaj gönderen rapper »

Selam arkadaşlar,
İstanbul'daki kutular tükeniyor. D&R'da 10 lira olan İkv Kutuları sanırım anlaşmanın feshedilmesi nedeniyle toplatıldı. Media Markt'deki kutular bitti ve yetkililer bir daha alınmayacağını söylüyor. Bu toplatılmanın sebebi 30 liralık Özel Sürüm Kutularının gelmesi midir ? Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.

İyi Forumlar.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Re: KUTULAR TÜKENİYOR

Mesaj gönderen PROF »

10 liralık kutu mu çıktı
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kapris »

12 lik 10 değil az kafanı yor :)
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Böyle birşey söz konusu değildir. Resmi açıklamalar sadece www.istanbuloyun.com / www.forum.istanbuloyun.com adreslerinden duyurulur. Lütfen Haberler/DuyurulaR bölümünü takip ediniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Cover »

forum istanbul Saturn de standlar dolu ordan alın !
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

Kapris yazdı:12 lik 10 değil az kafanı yor :)

kafanı yor lafı bana mı bilmiyorum da 12 liralık da kutu yok
12lira olan aylık plus paket kredi kartı ve e-pinlerle satışı yapılıyordu
3aylık plus paket çıktı 20liralık kutular
fuarda 3aylık plus+isim kodu satıldı 15liradan 8tane kadar aldım
daha sonra bu kutular üyelikaldan 30lirayla satışa sunuldu bu kutuları da herhangi bir alışveriş merkezinde görmedim

ISTANBULFATIHI yazdı:Böyle birşey söz konusu değildir. Resmi açıklamalar sadece www.istanbuloyun.com / www.forum.istanbuloyun.com adreslerinden duyurulur. Lütfen Haberler/DuyurulaR bölümünü takip ediniz.
yönetici tavrıyla yazmaya devam etmesen daha iyi kardeş insanları yanlış yönlendiriyorsun bazı zamanlarda bilgin yoksa yorum da yapmana gerek yok.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

PROFx yazdı:

daha sonra bu kutular üyelikaldan 30lirayla satışa sunuldu bu kutuları da herhangi bir alışveriş merkezinde görmedim

ISTANBULFATIHI yazdı:Böyle birşey söz konusu değildir. Resmi açıklamalar sadece www.istanbuloyun.com / www.forum.istanbuloyun.com adreslerinden duyurulur. Lütfen Haberler/DuyurulaR bölümünü takip ediniz.
yönetici tavrıyla yazmaya devam etmesen daha iyi kardeş insanları yanlış yönlendiriyorsun bazı zamanlarda bilgin yoksa yorum da yapmana gerek yok.

Yanlış bilgiyi öğrenebilirmiyim ? Bugünlerde zaten herkeste bir hava var ! biliyorum ne havası olduğunu
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Delikurt »

Off off nedir bu özenti nedir bu yönetici taklidi anlamıyorum biraz kendin olmayı denesen :x
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

ISTANBULFATIHI yazdı:
PROFx yazdı:

Yanlış bilgiyi öğrenebilirmiyim ? Bugünlerde zaten herkeste bir hava var ! biliyorum ne havası olduğunu
Bu sefer konuşacağım o yüzden isterseniz okumayabilirsiniz

Bak insan evladı yapmak istediğini anlamadım zaten anlamak isteyende yok salak salak işler yapma sen kimsin ? kimsin sen ya millete emirler veriyosun buraya yazacan şuaraya girecen seni havalamiş her kimse ama her balonu küçük bir iğne patlatır sonra söner unutulur gider kısacası aklını başına topla buradaki herkez insan olmaya çalışıyo sende ol herkez kendini yerini bilsin forumda yapacak adam kalmadı senmi çıktın o adamları boşunamı aldılar yöneticliğe senmi çıktın herkez haddini yerini mekanını bilsin.
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

ISTANBULFATIHI yazdı:Yanlış bilgiyi öğrenebilirmiyim ? Bugünlerde zaten herkeste bir hava var ! biliyorum ne havası olduğunu
Konuyu bulamadım kardeş ancak içerik olarak sen diyordun ki "sabredin vodafoneyle e-pin alımı olacak"
bunun üzerine lathander de "böyle bir açıklamamız olmamıştır yanlış yönlendirmeyiniz" diyordu :)
şu hava olan kişiler kimler ben anlayamadım :) forumdaki mesajların etkinlik dahilinde kullanacağını duyan 3-5 kolpa bence hava yapıyor ben de lafımı esirgemem çoğu cevap vermiyor zaten ödül alacak ya :) neyse benim kolpalara garezim var aklımda 2-3 kişi var biri sensin biri yasinkaraca mıdır nedir o bi de kutlubey çakmanın alası mesajlarla sinirlerimi hoplatıyorsunuz yeteri kadar yönetici var oyuncu olarak yorum yapın bence verdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olsanız bile alçak gönüllülükle yine bir yöneticiye danışmalarını söyleyebilirsiniz mesela zaten soru-cevap bölümü var yönetici ihtiyacı olan oraya gider değil mi
bir varmış bir yokmuşum
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön