Team arıyorum
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Team arıyorum
Arkadaşlar beni locasına kabul edicek birini arıyorum. İtemin paranın adının geçen bi loca deilde dostlugun kardeslıgın adının geçdiği bi loca klan fark etmez. Oyunda ismim Yakuzaxlider bu lider ismine fazla takılmayın hesabın ısmını abım koymustu
neyse 49 lwl savascıyım locasına kabul edicek kisiler buraya yorum atabılır veya oyunda pm atabılırler.
Yakuzaxlider
Re: Team arıyorum
s2k timi kuruyorum kardeş sen de bizdensin gel istersen S2K
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
39 seviye büyücüyüm ve İsmet'in askerlerindenim... Ben de lonca arıyorum.
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
Bu Şekilde Team Arıyarak Hiçbir Şeye Ulaşamazsın . En İyisi Beğendiğin Team ' a Girmeye Çalış .. ki Senin Beğendiğin Teamların Seni Beyenmeyeceğine Adım Kadar Eminim .. :roll: :roll: :roll: Ama Genede Denemenı Tavsiye Ederim
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Ali çok büyük bir soru geliyorIIxRoCCoxII yazdı:Bu Şekilde Team Arıyarak Hiçbir Şeye Ulaşamazsın . En İyisi Beğendiğin Team ' a Girmeye Çalış .. ki Senin Beğendiğin Teamların Seni Beyenmeyeceğine Adım Kadar Eminim .. :roll: :roll: :roll: Ama Genede Denemenı Tavsiye Ederim![]()
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Klan: Arzın Çocukları
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı