UYARIYA CEVAP

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Amisosxxottoman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

UYARIYA CEVAP

Mesaj gönderen Amisosxxottoman »

Biz kimsenin özel hayatına dil uzatmadık sadece DÜŞÜNME ve DÜŞÜNDÜĞÜNÜ AÇIKLAMA HAKKIMI kullanarak yorum ve düşencelerimi aktardım...yazdıklarım benim düşüncelerimdi...Siz benim düşüncelerime saygı göstermek yerine TC ANAYASASI nın bana verdiği hakkı gasp ediyosunuz...Siz, ben eminim ki bu yazıdan dolayı tekrar bir uyarı vereceksiniz çünkü sizin menfaatleriniz doğrultusunda size yalakalık yapmıyorum...Biz Tılsım Ailesi olarak Sunucumuzun ÜVEY EVLAT muamelesi gördüğünü biliyoruz ve fuarda bu tezi doğrulayan sözleri sizim GM lerinizdcen şahsen duydum...
MahLas :[/color] Amisosxxottoman
KaraKter :[/color] Şifacı
LonCa :[/color] Amisosxx. .
kLan : LoDos. .
Sunucu :[/color] TıLsım. .
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: UYARIYA CEVAP

Mesaj gönderen Louster »

Abi gelir şimdi yine uyarı verir neolacak
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Eylulhira »

bu forum yetkilileri konulari kilitleyip bize susun denmiyecegini bilmiyorlar galiba daha önceden damarimiza basildiginda neler oluyordu arif abileri iyi bilir bu yuzden bizi bilmeyen forum yetkililerinin kulaklarini cekmesi iyi olur.bu ciddi bir tavsiyedir dikkate alinmali.
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Forum Kuralları

Madde 5.
İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön