UYARIYA CEVAP
- Amisosxxottoman
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
UYARIYA CEVAP
Biz kimsenin özel hayatına dil uzatmadık sadece DÜŞÜNME ve DÜŞÜNDÜĞÜNÜ AÇIKLAMA HAKKIMI kullanarak yorum ve düşencelerimi aktardım...yazdıklarım benim düşüncelerimdi...Siz benim düşüncelerime saygı göstermek yerine TC ANAYASASI nın bana verdiği hakkı gasp ediyosunuz...Siz, ben eminim ki bu yazıdan dolayı tekrar bir uyarı vereceksiniz çünkü sizin menfaatleriniz doğrultusunda size yalakalık yapmıyorum...Biz Tılsım Ailesi olarak Sunucumuzun ÜVEY EVLAT muamelesi gördüğünü biliyoruz ve fuarda bu tezi doğrulayan sözleri sizim GM lerinizdcen şahsen duydum...
MahLas
/color] Amisosxxottoman
KaraKter
/color] Şifacı
LonCa
/color] Amisosxx. .
kLan : LoDos. .
Sunucu
/color] TıLsım. .
KaraKter
LonCa
kLan : LoDos. .
Sunucu
Re: UYARIYA CEVAP
Abi gelir şimdi yine uyarı verir neolacak
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
bu forum yetkilileri konulari kilitleyip bize susun denmiyecegini bilmiyorlar galiba daha önceden damarimiza basildiginda neler oluyordu arif abileri iyi bilir bu yuzden bizi bilmeyen forum yetkililerinin kulaklarini cekmesi iyi olur.bu ciddi bir tavsiyedir dikkate alinmali.
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Forum Kuralları
Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!