karakterler geldi ama...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
karakterler geldi ama...
block yıyen karakterlerım acıldı eywllh saolsun 2 ay sonra temız oldugum anlasılmıs ama sucsuz olmama ragmen 300m param bı ejder bı ecelım altarnetor nucleus tarsas setim ısık ve kenan setım 7 meneksem 6 ırıdyumum 3 mavi kayam 3 akık 3 budaksız 2 gano maraton ayaklarım mor gozluklerım uretım bılge fevzı ceketım ve bılge ayagım karakterlerımdekı klanparam epem bulasmalarım nerde. cıplak 3 adet charım var saolun
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Re: karakterler geldi ama...
aynen benim mavi topaz çekerek yaptığım 500m param gitti böyle onlarca kişi var tek konuda birleşelim sesimizi duyuralım benim son çabalarım ben kardeşim kuzenim oyunu bırakcaz bug kayıtlarına bakıp suçlu olup olmadığımızı anlayabilirler ama nedense kolayı seçtiler aç herşeyini sill
-
- İskele Babası
umarım bızlerı duyarlarda orada kı benm 0 dan basladıgım emegı gerı getırırler 3 tane boş carı nabıyım zaten teşkilatta benm kadar karızma satan yok 25 degıl 28 arz charım oldu bısey olmadı mor ceketlı arz charlarım
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
ben sabahları 4.5 5 de kalkıp maden çektim geceleri uyumadım maden çektim bir tuşla silmek bu kadar kolay olmasa gerek
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
ya benimde yazın banlanmıstı nie açılmadı benimki
Valla iyi hatırlıyomuşsun nelerin var nelerin yok..
Rammsteinn yazdı:block yıyen karakterlerım acıldı eywllh saolsun 2 ay sonra temız oldugum anlasılmıs ama sucsuz olmama ragmen 300m param bı ejder bı ecelım altarnetor nucleus tarsas setim ısık ve kenan setım 7 meneksem 6 ırıdyumum 3 mavi kayam 3 akık 3 budaksız 2 gano maraton ayaklarım mor gozluklerım uretım bılge fevzı ceketım ve bılge ayagım karakterlerımdekı klanparam epem bulasmalarım nerde. cıplak 3 adet charım var saolun
simdi ben konu acsam 3 tane maresal rutbelı üstleri ful nadide sahiser mor itemli olan karakterim oldugunu soylesem ve bloklandıktan sonra butun hepsının gıttıgını soylesem aranızdan kac kısı ınanır bana ?
- Ultraslanqrsn
- İri Fare Avcısı
Bu Saydıkların Gittiyse Oyunu Direk PC'den KaldıR...Rammsteinn yazdı:block yıyen karakterlerım acıldı eywllh saolsun 2 ay sonra temız oldugum anlasılmıs ama sucsuz olmama ragmen 300m param bı ejder bı ecelım altarnetor nucleus tarsas setim ısık ve kenan setım 7 meneksem 6 ırıdyumum 3 mavi kayam 3 akık 3 budaksız 2 gano maraton ayaklarım mor gozluklerım uretım bılge fevzı ceketım ve bılge ayagım karakterlerımdekı klanparam epem bulasmalarım nerde. cıplak 3 adet charım var saolun
TEK TABANCA
-
- İskele Babası
exxon yazdı:Rammsteinn yazdı:block yıyen karakterlerım acıldı eywllh saolsun 2 ay sonra temız oldugum anlasılmıs ama sucsuz olmama ragmen 300m param bı ejder bı ecelım altarnetor nucleus tarsas setim ısık ve kenan setım 7 meneksem 6 ırıdyumum 3 mavi kayam 3 akık 3 budaksız 2 gano maraton ayaklarım mor gozluklerım uretım bılge fevzı ceketım ve bılge ayagım karakterlerımdekı klanparam epem bulasmalarım nerde. cıplak 3 adet charım var saolun
simdi ben konu acsam 3 tane maresal rutbelı üstleri ful nadide sahiser mor itemli olan karakterim oldugunu soylesem ve bloklandıktan sonra butun hepsının gıttıgını soylesem aranızdan kac kısı ınanır bana ?
arkadaslar sızı ınandırmama luzum yok gm veya yonetıcıler zaten bılıyolar nerde ne vardı tek tek saydım kı kayıbım bellı olsun benm zaten gunluk kazancım oyunda 100m ıtemlerım onemlıdır sadece onlar gelsın yeter maden ısın kolay zaten
Rammsteinn yazdı:
arkadaslar sızı ınandırmama luzum yok gm veya yonetıcıler zaten bılıyolar nerde ne vardı tek tek saydım kı kayıbım bellı olsun benm zaten gunluk kazancım oyunda 100m ıtemlerım onemlıdır sadece onlar gelsın yeter maden ısın kolay zaten
İçi boş istemem doldurda ver barmen
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana
Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn