İKV Devleti Af Çıkardı

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

İKV Devleti Af Çıkardı

Mesaj gönderen leviathan »

Bilindiği üzere 2007 den bu yana banlanan karakterlere af geldi peki ya sonuç ? sonuçtan önce bu karakterler(karakterLER dedim pardon SİZLER diye anlayın siz onu) char çalmaya teşebbüs eder şikayet ederiz ban yer. Kutsal değerlere küfür eder şikayet ederiz ban yer. Hırsızlık yapar kanıtlarız şikayet ederiz ban yer ee peki sonuç ne şimdi ? Yönetim bi af çıkarır HOOOP geri gelirler kaldıkları yerden devam ederler. Ceza olarak paraları ve materyallarına el konur ee onlar zaten onun değildi ki çaldığı çırptığı itemler materyaller paralardı. bu adama iyilik mi yaptınız kötülük mü şimdi ? Silseniz ne olacak ki adam yine çalacak. biz cezalar artsın diyoruz siz yok biz af çıkardık onlar geri gelsin diyorsunuz.

Gelelim Diğer bi konuya bu ban olayında haksız yere ban yiyen hiç mi olmadı ? 1000 de bir de olsa olmuştur. o 1 kişinin durumunu incele suçsuzsa onu affet suçlu adamı niye affediyorsun ki.
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: İKV Devleti Af Çıkardı

Mesaj gönderen Yakuzaxlider »

Gelelim Diğer bi konuya bu ban olayında haksız yere ban yiyen hiç mi olmadı ? 1000 de bir de olsa olmuştur. o 1 kişinin durumunu incele suçsuzsa onu affet suçlu adamı niye affediyorsun ki.

Mesela ben :D
Yakuzaxlider
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

Burası ikv. Yönetimin elinden gelen daima oyuncu madur etmek. Bir numara yaptıkları iş bu. Her türlü sorun sıkıntı dert hep oyuncuya olur, hakkı yenilene olur. Hak yiyenler ise görüyoruz neler olduğunu. Bu kadarıda pes artık. 1 aydır iyice zıvanadan çıkardılar. Yönetim tarafından yapılan sancak savaşı ve isim değiştirme kodu saçmalığı ardından birde af olayı çıktı. Kime hizmet ediyolar anlamadım gitti..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Ya adamlar açıklamış zaten.Mağdur olan insanların ban ları açıldı.Sizin tabirinizle bono basıcıları hala ban lı herkeze af değil bu.Hani bonocularla ticaret yapanlarda banlandı ya.onların charları açıldı işte.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen leviathan »

eRaGorn yazdı:Ya adamlar açıklamış zaten.Mağdur olan insanların ban ları açıldı.Sizin tabirinizle bono basıcıları hala ban lı herkeze af değil bu.Hani bonocularla ticaret yapanlarda banlandı ya.onların charları açıldı işte.
Ben yazımda bonoculardan bahsetmişmiyim ? ben mi farketmedim acaba yanlışlıkla yazdım da ? Benim derdim onlarla değil onlar zaten af kapsamı dışında. Benim derdim FERHATPAŞA gibileriyle hatırlayan bilir. bu çocuğun 20 30 charı ayrı ayrı süresiz ban aldı 29 zamanında şimdi gidip bu adamın banı açıldı büyük ihtimalle sadece bir örnekti.nice böyleleri var mesela Gladyatör vardı adam günde 3 saat aralıksız küfür ederdi JEETLEESAVAŞÇISI karakteri de var bu adamın bu da zamanında süresiz ban yedi bunu da açtılar şimdi kaldığı yerden devam edicek bumudur yani ??
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim

“Genel Sohbet” sayfasına dön