Merhabalar,
Sabah oluşan sunucu geri sarması kapsamında, "Karakter Transfer" başvurusunda bulunan üyeliklerdeki karakterler; karakter transfer hakkı gitmesine rağmen, başvuru yapan hesaba geri dönmüştür.
Durum, an itibariyle çözülmüş olup; yarın sabah gerçekleşecek olan sunucu güncellemesi ile hedef hesaplara transfer edilecektir.
İKV Camiası'nın bilgi ve dikkatine.
Karakter Aktarımları Hk.
Re: Karakter Aktarımları Hk.
Kindar yazdı:Merhabalar,
Sabah oluşan sunucu geri sarması kapsamında, "Karakter Transfer" başvurusunda bulunan üyeliklerdeki karakterler; karakter transfer hakkı gitmesine rağmen, başvuru yapan hesaba geri dönmüştür.
Durum, an itibariyle çözülmüş olup; yarın sabah gerçekleşecek olan sunucu güncellemesi ile hedef hesaplara transfer edilecektir.
İKV Camiası'nın bilgi ve dikkatine.
Teşekkürler Kindar

Karakterim 2 Kez Aktarılmıştı.Ama Bir Arkadaşım Çalıp Kendi Hesabına Aktarmış.Kendi Hesabıma Geri Aktarmak İstiyorum.Mümkünmüdür
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden sorun isterseniz.SeF4 yazdı:Karakterim 2 Kez Aktarılmıştı.Ama Bir Arkadaşım Çalıp Kendi Hesabına Aktarmış.Kendi Hesabıma Geri Aktarmak İstiyorum.Mümkünmüdür
Girmiş olduğunuz karakter adı, yazmış olduğunuz kullanıcıların ikisine de ait değil.
yönetici acaba bu ifade ne anlama geliyor bi dönerseniz sevinirim çünki transfer hakı olan carımı transfer edemiyorum.
yönetici acaba bu ifade ne anlama geliyor bi dönerseniz sevinirim çünki transfer hakı olan carımı transfer edemiyorum.
ZeRo TöLeRaNS Lonca Kurucu
NoMeRCYxZT
MeRHaMeT YOK
NoMeRCYxZT
MeRHaMeT YOK
Elbette hatalar olur, Önemli olan bu hataları kısa sürede tam çözüm sağlayabilen çok iyi bir ekibin olması
Yatın kalkın dua edin İkv Ekibine
Yatın kalkın dua edin İkv Ekibine