Meteorda takılan 40 ile 45 arası savaşçı arkadaşlar içeri..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Meteorda takılan 40 ile 45 arası savaşçı arkadaşlar içeri..

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Çoğu kişiye saçma konu gelecek ama arkadaşlar size seslenmek istiyorum klan fark etmes lodos klanı bu yönde ağır basıyo ancak artık meteordaki 49 lara karışmayında rahat rahat herkes migrata girsin bu konuyu açmamak için hep kendimi tuttum ama dayanamıyorum :) savascı halimle geçerken 30 seviye adamdan kanatma yiyorum kudret 0 :) Arkadaşlar zaman nakittir çok değerlidir lütfen kendinize hakim olunuz
İyi forumlar :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Meteorda takılan 40 ile 45 arası savaşçı arkadaşlar içeri..

Mesaj gönderen turkishqe »

adamlar kesiyo egolarını tatmin ediyolardır kanka boşver.. :mrgreen:
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

La yok olum şaka gibi ya gülmekten yarılıyorum pc başında :) Arkadaşlar emir vermiyorum sadece öneridir.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Bundan Sanane ;) Millet İstediğini yapar sana Soracak DeğiLLer Ya !! ;) He bir şeyde söyliyim miğrat yazmışsın bide ozaman akıLLı durun geçin diyoruz dalıyorsunuz kaŞınmayın ozaman kardeŞim kaşınırsanız tabi dalarlar ;)
Kullanıcı avatarı
sifacioguz
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sifacioguz »

sizde komutanda bi nöbet tutmasanızda bizde geçsen meteora ordanda adaya
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkishqe »

Biri üstüne alındı hemen bizim zaten acelemiz oldugu için kmseye vurmuyoruz bize dalınca biz de dalıyoruz. :twisted:
Bide arkadaşım komutan diyosun ya ona karşılık mıgat giriş,haseki,mısır önü,meteor arz kale biz de bunlardan geçebilmek için baya çaba sarfediyoruz ;)
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

NaPalım qeçinsizde alla alla :) ÜstüMe aLınmadım 1. Ne yaparsanız yapın 2 hiç umrumda diil 3 :)
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Evet bazen komik oluyor. Geçen gün midgrat için meteorda toplanıyoruz. 1 savaş 1 büyü, adaya doğru ilerlerken 30-40 arası 3 savaş 1 büyü 1 şifa işin kötüsü grup bile değiller. Direk saldırdılar. :) haliyle öldüler sonra kalabalık geldiler bizim ekipte tamamlandı 4 büyü 1 savas 1 şifa. Gene geri gittiler. :) Biri 40 lwl di kurtmağraya giriyor ardından gittim arkadaş dedi 40 lwl boşver, dedim deminden beri sana saldıranlar 30-35 lwl bir araya gelince kral sanıyorlar kendilerini :D Ya tamam oyunda çocuklar bazen çok komik oluyorlar. Hem düşük lwl hem ölü ne yazsa beğenirsin... "EZİK" bunu kim alıştırdıysa ağızlarına onuda bilmiyorum. Ya gel ws der, yaa ezik. Oyununuzu oynayın derim. Komik duruma düşmeyin.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

Sinan Kardeşim migrat demişin giremiyoz bazen geçen gün 1saat çirpindik giremedik rica ettik lodos arkadaşlardan kendini bilmez bi arkadaş laf etmaya başladi bölgeden sıkıyosa geçin bilmem ney die başladi ve ortaliği kariştirdi ve sonra bölgeden herkez birbirine laf atmaya başladi ve sinirlenip yemişim migratini dedik girmedik o gün xD
dün akşamda yine bi migrat atak dedik abow oda ne rahat bi 20-30 kişi migrat kapisinda bekliyor yine izin vermeyip geçemedik yine rica ettik sağolsun birkaç arkadaş bizlerii taniyan özele pm attş geçin dedi ellemicez konuştuk biz ama siz dalarsaniz bizde dalariz dedi bende tamam kimse zaten oraya savaşmaya değil migrata girip item düşürmeye gidiyoz dedik neyse tam migratin yanina vardimizda 2-3 kişi başladi dalmaya tabi can 100 olmayincagiremiyn can basiyoz adam yine vuruyor bakti yandaki lodos arkadaşla bize saldirmiyor geri vites kaçmaya başladi saldiran yani anlicaniz aralarindan kendini bilmez 1 kişi sana vursun ordaki tüm lodoslar seni kesmeye gelir sen ne kadarda vurmasanda onlardan bi kişi sana vurmasi ortaliği kiriştir bu oyuncularin suçu değildi migrat gibi bölgeyi böyle saçma yere koyan yöneticilerin suçudur.
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Rapid »

konuyu baştan sona okudum. bende katılıyorum, durum şaka gibi. 35-38 level arasında 10 tane savaşçı gelmiş arz kalesinin önünde bekliyor. kasacaklarına gelmiş arz peşinde koşuyorlar.
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön