madenler ne olacak
madenler ne olacak
bu sabah çektigim sibiryalı menekşe elmas ve yaşil elmas gitti bunu hesabını nasıl vereceksiniz.
- FRTaDa
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Re: madenler ne olacak
uLaa 460 m param gitti [İçerik düzelendi]
hilebazların çarlarını açacaz die oyunun içine ettiLeR
Uygunsuz içerik forum hesabınızı 1 günlüğünü kapatıyorum.
TATLISU
Uygunsuz içerik forum hesabınızı 1 günlüğünü kapatıyorum.
TATLISU

benimde paralarım gitti bunun hesabını şöyle vericekler şu saatte ve şu tarihte yapılan size hiç bir açıklama yapmadan giden eşyalarınız ve paralarınız için özür diliyoruz
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Arkadaşlar, aynı sorun benim başımada geldi. (Rahat olun eşyalarınız iç-içe giriyor.) Eğer ALT + F4 İle çıkarsanız bir hata nedeniyle birleşmemesi gereken eşyalar birleşiyor. Bunun sorunu kaydedilmeden çıkılması. Çünkü ALT + F4 Çekildiği zaman kaydedilemeye biliyor. Bu nedenlede oyuna girdiğiniz zaman Eşya~Malzeme VB. şeyler, Çantanızda bulunmuyor. Bunun olmaması için ise ESC > ÇIKIŞ yaparak oyundan çıkınız...
PHxBuĞRaHaNx
[PHx Grup Başkanı]
PHxBuĞRaHaNx
[PHx Grup Başkanı]
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
oyun geri sardığı için gitmiş adamın madeni senin söylediğinle alakalı olduğunu düşünmüorumBuqrahan yazdı:Arkadaşlar, aynı sorun benim başımada geldi. (Rahat olun eşyalarınız iç-içe giriyor.) Eğer ALT + F4 İle çıkarsanız bir hata nedeniyle birleşmemesi gereken eşyalar birleşiyor. Bunun sorunu kaydedilmeden çıkılması. Çünkü ALT + F4 Çekildiği zaman kaydedilemeye biliyor. Bu nedenlede oyuna girdiğiniz zaman Eşya~Malzeme VB. şeyler, Çantanızda bulunmuyor. Bunun olmaması için ise ESC > ÇIKIŞ yaparak oyundan çıkınız...
PHxBuĞRaHaNx
[PHx Grup Başkanı]

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Buğra , Konya'ya Tren Gelmiş .. Vapur Değil !Buqrahan yazdı:Arkadaşlar, aynı sorun benim başımada geldi. (Rahat olun eşyalarınız iç-içe giriyor.) Eğer ALT + F4 İle çıkarsanız bir hata nedeniyle birleşmemesi gereken eşyalar birleşiyor. Bunun sorunu kaydedilmeden çıkılması. Çünkü ALT + F4 Çekildiği zaman kaydedilemeye biliyor. Bu nedenlede oyuna girdiğiniz zaman Eşya~Malzeme VB. şeyler, Çantanızda bulunmuyor. Bunun olmaması için ise ESC > ÇIKIŞ yaparak oyundan çıkınız...
PHxBuĞRaHaNx
[PHx Grup Başkanı]

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Bildiğimi söyleyim dedimYaLnIzKaLp yazdı:Buğra , Konya'ya Tren Gelmiş .. Vapur Değil !Buqrahan yazdı:Arkadaşlar, aynı sorun benim başımada geldi. (Rahat olun eşyalarınız iç-içe giriyor.) Eğer ALT + F4 İle çıkarsanız bir hata nedeniyle birleşmemesi gereken eşyalar birleşiyor. Bunun sorunu kaydedilmeden çıkılması. Çünkü ALT + F4 Çekildiği zaman kaydedilemeye biliyor. Bu nedenlede oyuna girdiğiniz zaman Eşya~Malzeme VB. şeyler, Çantanızda bulunmuyor. Bunun olmaması için ise ESC > ÇIKIŞ yaparak oyundan çıkınız...
PHxBuĞRaHaNx
[PHx Grup Başkanı]
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
istediğiniz kadar esc den çıkış yapın yinede giderdi.. oyunu geri sardılar.. bir kaç tanıdıklarının hatrına binlerce oyuncunun emeğini hiçe sayıyorlar.. Hitlerin bi sözü var. Öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz.. bende diyorum ki .. Beddua etmediğim her destek takımı üyesi için bana küfredeceksiniz.. 
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Arada Haykırmak İyidir :mrgreen:Buqrahan yazdı:Bildiğimi söyleyim dedimYaLnIzKaLp yazdı:Buğra , Konya'ya Tren Gelmiş .. Vapur Değil !Buqrahan yazdı:Arkadaşlar, aynı sorun benim başımada geldi. (Rahat olun eşyalarınız iç-içe giriyor.) Eğer ALT + F4 İle çıkarsanız bir hata nedeniyle birleşmemesi gereken eşyalar birleşiyor. Bunun sorunu kaydedilmeden çıkılması. Çünkü ALT + F4 Çekildiği zaman kaydedilemeye biliyor. Bu nedenlede oyuna girdiğiniz zaman Eşya~Malzeme VB. şeyler, Çantanızda bulunmuyor. Bunun olmaması için ise ESC > ÇIKIŞ yaparak oyundan çıkınız...
PHxBuĞRaHaNx
[PHx Grup Başkanı]Ne bu haykırış
İkv Yönetimi Emek Nedir Bilirmi ? Ateşle Barut MisaliOTTTOMAN yazdı:istediğiniz kadar esc den çıkış yapın yinede giderdi.. oyunu geri sardılar.. bir kaç tanıdıklarının hatrına binlerce oyuncunun emeğini hiçe sayıyorlar.. Hitlerin bi sözü var. Öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz.. bende diyorum ki .. Beddua etmediğim her destek takımı üyesi için bana küfredeceksiniz..

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'