madenler ne olacak

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Xadalix
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

madenler ne olacak

Mesaj gönderen Xadalix »

bu sabah çektigim sibiryalı menekşe elmas ve yaşil elmas gitti bunu hesabını nasıl vereceksiniz.
Kullanıcı avatarı
FRTaDa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Re: madenler ne olacak

Mesaj gönderen FRTaDa »

uLaa 460 m param gitti [İçerik düzelendi] :D hilebazların çarlarını açacaz die oyunun içine ettiLeR :)

Uygunsuz içerik forum hesabınızı 1 günlüğünü kapatıyorum.

TATLISU
Resim
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

benimde paralarım gitti bunun hesabını şöyle vericekler şu saatte ve şu tarihte yapılan size hiç bir açıklama yapmadan giden eşyalarınız ve paralarınız için özür diliyoruz
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Arkadaşlar, aynı sorun benim başımada geldi. (Rahat olun eşyalarınız iç-içe giriyor.) Eğer ALT + F4 İle çıkarsanız bir hata nedeniyle birleşmemesi gereken eşyalar birleşiyor. Bunun sorunu kaydedilmeden çıkılması. Çünkü ALT + F4 Çekildiği zaman kaydedilemeye biliyor. Bu nedenlede oyuna girdiğiniz zaman Eşya~Malzeme VB. şeyler, Çantanızda bulunmuyor. Bunun olmaması için ise ESC > ÇIKIŞ yaparak oyundan çıkınız...

PHxBuĞRaHaNx

[PHx Grup Başkanı]

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen leviathan »

Buqrahan yazdı:Arkadaşlar, aynı sorun benim başımada geldi. (Rahat olun eşyalarınız iç-içe giriyor.) Eğer ALT + F4 İle çıkarsanız bir hata nedeniyle birleşmemesi gereken eşyalar birleşiyor. Bunun sorunu kaydedilmeden çıkılması. Çünkü ALT + F4 Çekildiği zaman kaydedilemeye biliyor. Bu nedenlede oyuna girdiğiniz zaman Eşya~Malzeme VB. şeyler, Çantanızda bulunmuyor. Bunun olmaması için ise ESC > ÇIKIŞ yaparak oyundan çıkınız...

PHxBuĞRaHaNx

[PHx Grup Başkanı]
oyun geri sardığı için gitmiş adamın madeni senin söylediğinle alakalı olduğunu düşünmüorum
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Aklına esmiş adamın bırak söylesin ya :D
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Buqrahan yazdı:Arkadaşlar, aynı sorun benim başımada geldi. (Rahat olun eşyalarınız iç-içe giriyor.) Eğer ALT + F4 İle çıkarsanız bir hata nedeniyle birleşmemesi gereken eşyalar birleşiyor. Bunun sorunu kaydedilmeden çıkılması. Çünkü ALT + F4 Çekildiği zaman kaydedilemeye biliyor. Bu nedenlede oyuna girdiğiniz zaman Eşya~Malzeme VB. şeyler, Çantanızda bulunmuyor. Bunun olmaması için ise ESC > ÇIKIŞ yaparak oyundan çıkınız...

PHxBuĞRaHaNx

[PHx Grup Başkanı]
Buğra , Konya'ya Tren Gelmiş .. Vapur Değil !
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

YaLnIzKaLp yazdı:

PHxBuĞRaHaNx

[PHx Grup Başkanı]
Bildiğimi söyleyim dedim :) Ne bu haykırış :)

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OTTTOMAN »

istediğiniz kadar esc den çıkış yapın yinede giderdi.. oyunu geri sardılar.. bir kaç tanıdıklarının hatrına binlerce oyuncunun emeğini hiçe sayıyorlar.. Hitlerin bi sözü var. Öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz.. bende diyorum ki .. Beddua etmediğim her destek takımı üyesi için bana küfredeceksiniz.. ;)
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Buqrahan yazdı:
YaLnIzKaLp yazdı:

PHxBuĞRaHaNx

[PHx Grup Başkanı]
Bildiğimi söyleyim dedim :) Ne bu haykırış :)
Arada Haykırmak İyidir :mrgreen:

OTTTOMAN yazdı:istediğiniz kadar esc den çıkış yapın yinede giderdi.. oyunu geri sardılar.. bir kaç tanıdıklarının hatrına binlerce oyuncunun emeğini hiçe sayıyorlar.. Hitlerin bi sözü var. Öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz.. bende diyorum ki .. Beddua etmediğim her destek takımı üyesi için bana küfredeceksiniz.. ;)
İkv Yönetimi Emek Nedir Bilirmi ? Ateşle Barut Misali ;)
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'

“Genel Sohbet” sayfasına dön