YA BUNEEE

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

YA BUNEEE

Mesaj gönderen carsialemdar »

YA ÇARIM HAKSIZ YERE BLOKLANMIŞTI AÇILDI AMA İÇİNDE PARALARIM YOK HERSEY 0 İTEMLER HARİCİNDEE BUNEDİRR R Bİ Şİ LER SÖYLEYİN PARALARIM YOKKK
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: YA BUNEEE

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Merhaba İKV,

Nisan 2007'de başlayan maceramız bugünde son hızı ile devam etmektedir. Uzun zaman önce süresiz ceza almış oyuncularımıza bir şans daha vermek amacı ile GameX fuarından beri planladığımız af bu gün uygulamaya konmuştur.

Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için;

29 seviye ve üstünde karakteri olmayan üyeliklerdeki tüm karakterler SİLİNMİŞTİR.

30 seviye ve üstü karakteri olan tüm üyeliklerde, karakter çantası, karakter kasası, parası, klan parası ve şanı SİLİNMİŞTİR. Bu karakterlerin üzerlerindeki eşyalara (kolye, yüzük, zırh, silah, gömlek, pantolon, ayakkabı) ise müdahale edilmemiştir.

Bu affa;
- 4 Şubat tarihinden itibaren alın 14 günlük sunucu yasaklamaları
- Susturma moderasyonları dahil DEĞİLDİR.
Bu cezalar süreleri dolunca açılacaktır.

İncelemesi devam eden Teşkilat sunucusunda 11- 14 Ocak tarihleri arasında verilmiş olan cezalar bu uygulamaya dahil değildir.

Tüm oyuncularımızın bilgisine.

okursan anlarsın senin için üzgünüm :cry:
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ya nasıl SİLİRİNİR BEN SUCSUZ YEREMİ OLSUN DİYEMİ BİRİKTİRDİM O KADAR PARAA 2 BUCUK SENEMİ VERDİM PARALARIMA NE SUCUM VARDI BENİMM SUCUM YOKTU 1 230 E YAKIN PARAMI SİLMİŞLERR GERİ VERİNN
Kullanıcı avatarı
FRTaDa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen FRTaDa »

Len düRzü örs paran yoqtu ne aRa okadaR paRan oLdu acaba :)
sende hilebazlar arasındasın çarların blog alıyor ben hiç bir şey yapmadım diyon :)
Resim
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

BEN TAM 2 SENEYE YAKIN KARİZMA SATTIM BİRİKTİRDİM YESEYDİDE İNCELEMEYE DEVAM ETSELERDİ NE OLDU İNCELEME BİTİNCE ZATEN AÇILACAKTIII BU BAHANEYLE PARAMA EŞL KOYDULAR İNCELEME NE OLDU UCURDULAR
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bak benim yüzüm ak orada yasaklılarda adım yok tek diyecegim sucsuz yere O yasaklılardaki Megastarla alışveriş yapmıştım ondan dediler bende anlayısla taam bekelrim dedim bi baktım param yok o parayı 2 sene çalıstım kaç saat karizmada madende ama tek dediğim sudur o 2 sende topladıgım para içerisindeki tüm emeklerim terlerim parmaklarımdaki oynayıslar hepsi Hesap gününde Haram diyecek buna sebep olanlar Cehennemden çıkamaz inşşallah bu dünyada ise onemli değil asıl sadece 2 seneye yanıyorum nedirki çantada 9 tane sayı gözüküyor sadece ama eğerki hak ise akan sular durur bunun hakkı bu dunyda ailenizden eşiniz dostunuz çıkar inşallah öbür dünydada bu parmaklar yakanızda olacak o ateşi sizde tadacaksınız inşallah o gun çıkamazsınız o azaptan tek dilegimdir yüzüm ak ve temiz ne olrsa olsun ben Hilebaz değilim olmadımda hakkımla yaptıgım paradır İNşşallah her gün dualarımla Bahaneyle açıp paralarımı silenler Zaten o af olmasaydı inceleme bitince açılcaktı çrlarım ne olrsa olsun anlıyorsanız allah bu dunyadada obur dunyadada Sizi azap çektirsin o kdar diyorum dualarım sizinle ''Allah belanızı versin ' sebep olan ve yaptıranlaradır Sadece değmez ama bu parmaklar sizi bırakmıcak Yüzüm ak kaç kere çıkıp konu açtım blok sırasında NEDEN DİĞerleri açamadı ben açtım tek çünkü yüzüm ak çktım bu kadar diyeceklerim okuynalara teşekkürler saglık olsun bi sanal oyun gerçekte kazanırım inşallah Ama hergun beddualarım sizinle olucak ..
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Yakuzaxlider »

benmde 20 em artı kasa olarak tutum çardakı itemlerde gıtmıs bnm bloklanma sebebımde abımden kaynaklanıo benle alakası yokdu yanı o itemlerı baskasından aldın demeyın
Yakuzaxlider
IQIOrHaNBeYIQI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IQIOrHaNBeYIQI »

alemdar bende madur durumdayım kardeşim böyle saçmalıgı ben hiçbi yerde görmedim ilk defa burda görüyorum maden açacaksın içindekilerle birlikte aç neden siliyonda açıyon boş çar benim ne işime yarıyacak bırak içindekilerle birlikte zamanı gelince açılsın benim için daha iyi sırf bono basanlardan dolayı bu saçmalıgı yapmanız gerekmez herkezde bilsinki bunu sadece İKV Dükkan için yaptınız bi İNCELEME bile yapılmadan çarların içindeki herşey gidiyo millet zate çarların içindekiler için bekliyo 49 lwl çarım olmuş nolacak olmamış nolacak benim için 2 günlük iş 49 lwl çar kasmak benim gibi düşünen birçok kişi var İNCELEME YAPIP ÇARLARA GERİ KOYARSANIZ DAHA İYİ OLUR koyulmucaksa ben çarımı geri kapatılıp içindekilerle birlikte AÇIKLACAGI zamanı beklerim ...
Kullanıcı avatarı
YuSuFBeY
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen YuSuFBeY »

selamunaleyküm

3 yıl bloklanan carları açan yönetici gm görevli her kimse artık bazı sorularım olacak ?

Sizi carları aç diyen oldumu ?
Diyelim ki açtınız ?
3 yıl blok yiyen carların hepsi mi hileciy di ?
Hiç mi hakkıyla oynayan yoktu ?
Kasaları,paraları,klan paraları ve hatta çantasında ki eşyaları bile yok ettiniz ?

İyi güzel hoş açtınız diyelim.Teşekkür ederiz ama ki açtıysanız adam gibi açın milletin parası madeni gittikten sonra üstündeki itemler para mı edecek ?
Ben size şunu diyorum açtıysanız herşeyiyle açın adam akıllı yada bırakın 1 2 yıl neyse beklemeye razıyız o kadar maden para rutbe gittikten sonra üstünde de ne varsa alsaydınız da tam olsaydı.Sizin herşeyi alıp üzerinde ki elbiseyi bırakmak hakaretten aşa değil hatta fazlası bile var...

Açıyorsanız herşeyiyle açın yada tekrar eski bloklu haline devam etsin zamanı gelince açın yaptığınız insanlık değildir.İsteyen bu yazdıklarımı hakaret olarak algılayabilir.

Saygılarımla...
Lowerman (49) Ixyusufbeyxl (48) Lowermanxtwo (49) Şıkıyusuf (49) YuSuFRaYDeMiR (49) ATEŞDÜŞÜRÜCÜ (44) Loverman (49)
IIemirII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen IIemirII »

YuSuFBeY yazdı:selamunaleyküm

3 yıl bloklanan carları açan yönetici gm görevli her kimse artık bazı sorularım olacak ?

Sizi carları aç diyen oldumu ?
Diyelim ki açtınız ?
3 yıl blok yiyen carların hepsi mi hileciy di ?
Hiç mi hakkıyla oynayan yoktu ?
Kasaları,paraları,klan paraları ve hatta çantasında ki eşyaları bile yok ettiniz ?

İyi güzel hoş açtınız diyelim.Teşekkür ederiz ama ki açtıysanız adam gibi açın milletin parası madeni gittikten sonra üstündeki itemler para mı edecek ?
Ben size şunu diyorum açtıysanız herşeyiyle açın adam akıllı yada bırakın 1 2 yıl neyse beklemeye razıyız o kadar maden para rutbe gittikten sonra üstünde de ne varsa alsaydınız da tam olsaydı.Sizin herşeyi alıp üzerinde ki elbiseyi bırakmak hakaretten aşa değil hatta fazlası bile var...

Açıyorsanız herşeyiyle açın yada tekrar eski bloklu haline devam etsin zamanı gelince açın yaptığınız insanlık değildir.İsteyen bu yazdıklarımı hakaret olarak algılayabilir.

Saygılarımla...
Lowerman (49) Ixyusufbeyxl (48) Lowermanxtwo (49) Şıkıyusuf (49) YuSuFRaYDeMiR (49) ATEŞDÜŞÜRÜCÜ (44) Loverman (49)
Arkadaşımın da dediği gibi bi iyilik yapılacaksa adam gibi yapın yada kısa öz yaptığınız iyilik başınızı yesin diyorum.
Saygılarımla...
Ultraslanqlower=XxLoWeRMaNxX,Xxxemirşahxxx

“Genel Sohbet” sayfasına dön