Ceza affı sırasında uygulanan işlemlerin bazı oyuncularımızın gereksiz yere bundan etkilendiği tespit edilmiştir. Bu sorunun düzeltilmesi için aşağıdaki sunuculara erişim bir süre kapalı kalacaktır.Bu sorunun düzeltilmesi için belirtilmiş sunucular 03 Mart 2011 sabahına geri alınması gerekmiştir.
Eminönü
Teşkilat
Beyaz Köşk
Kuklacı
Oluşan bu aksaklık nedeni ile üzüntülerimizi bildiririz.
Bilginize.
GÜNCELLEME
Sabah itibari ile Karakter kasası, çantası parası, klan parası, şanı silinen oyuncuların karakterleri ESKİ HALİNE DÖNDÜRÜLMÜŞTÜR.
Tüm sunucular açılmıştır.
Geri sarma ve sunucuların kapalı olması nedeni ile 6 saat kullanılamayan, süreli Dükkan ürünlerinin süresi 12 saat uzatılmıtşır (Tüm sunucularda).
Sunucu Bakımı
Sunucu Bakımı
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Sunucu Bakımı
İKV Destek Çalışıyor tek kelimeyle . Kolay gelsin iyi çalışmalar.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- EndLessWATASHI
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ohh bi an korktum bende dün gece menekşe çekmiştim bi an gidecek sandım da allahan sabahmış
Ben O'na resmen aşığım...
..İstanbul Kıyamet Vakti KUKLACI..
EndLessWATASHI[(^)Ecel Getiren]
EndLessWATASHII

..İstanbul Kıyamet Vakti KUKLACI..
EndLessWATASHI[(^)Ecel Getiren]
EndLessWATASHII

oyunun geri sarması soz konusu sanırım. oyuncular buna isyan edeceklerdir fakat her fırsatta soyleniyor onemli bir alısveris vb seylerden hemen sonra oyundan esc içe cıkın. magduriyetlerin onune gecilmeye calısılıyor iyi çalışmalar.
Dev komadoyu yaptım çantadan aldım 2. sn sinde oyundan attı ben napıcam
Manyakk [49]
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
BAKALIM DÜZELECEKMİ BİZİM SORUN
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
bende 15 dakika once disi orumcek gorevini yaptım esc ile cıkmadım ama onemli degil destege kolay gelsin
- BASARANNN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Küfürlü içerik silinmiştir. Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
SirOnur
SirOnur
σкуαηυѕ вıяgσяєη & вαşαяαη кαяααℓι
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜSTADLAR
Geri sarılma diyor ESC bir çare değil buna yada ben yanlış biliyorum...
Şahsen ben sabah 08:30 ile 09:00 arasında girdim 1 budaksız çekmiştim gidecek.
14:00 ile 14:12 arası oyundaydım yine 1 budaksız abanoz çekmiştim gidecek.
Eee şimdi ben işim dolayısı ile pek oyuna giremiyorum girdiğim yarım saatte de emeğim ile birşeyler yapmaya çalışıyorum. Buda gasp ediliyo. Hakkımıza tecavüz ettiğiniz için teşekkürler.
Şahsen ben sabah 08:30 ile 09:00 arasında girdim 1 budaksız çekmiştim gidecek.
14:00 ile 14:12 arası oyundaydım yine 1 budaksız abanoz çekmiştim gidecek.
Eee şimdi ben işim dolayısı ile pek oyuna giremiyorum girdiğim yarım saatte de emeğim ile birşeyler yapmaya çalışıyorum. Buda gasp ediliyo. Hakkımıza tecavüz ettiğiniz için teşekkürler.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
HavadislerSüresiz cezalar hk.03 Mart 2011 Perşembe
Nisan 2007'de başlayan maceramız bugünde son hızı ile devam etmektedir. Uzun zaman önce süresiz ceza almış oyuncularımıza bir şans daha vermek amacı ile GameX fuarından beri planladığımız af bu gün uygulamaya konmuştur.
Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için;
29 seviye ve üstünde karakteri olmayan üyeliklerdeki tüm karakterler SİLİNMİŞTİR.
30 seviye ve üstü karakteri olan tüm üyeliklerde, karakter çantası, karakter kasası, parası, klan parası ve şanı SİLİNMİŞTİR. Bu karakterlerin üzerlerindeki eşyalara (kolye, yüzük, zırh, silah, gömlek, pantolon, ayakkabı) ise müdahale edilmemiştir.
Bu affa;
- 4 Şubat tarihinden itibaren alın 14 günlük sunucu yasaklamaları
Nisan 2007'de başlayan maceramız bugünde son hızı ile devam etmektedir. Uzun zaman önce süresiz ceza almış oyuncularımıza bir şans daha vermek amacı ile GameX fuarından beri planladığımız af bu gün uygulamaya konmuştur.
Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için;
29 seviye ve üstünde karakteri olmayan üyeliklerdeki tüm karakterler SİLİNMİŞTİR.
30 seviye ve üstü karakteri olan tüm üyeliklerde, karakter çantası, karakter kasası, parası, klan parası ve şanı SİLİNMİŞTİR. Bu karakterlerin üzerlerindeki eşyalara (kolye, yüzük, zırh, silah, gömlek, pantolon, ayakkabı) ise müdahale edilmemiştir.
Bu affa;
- 4 Şubat tarihinden itibaren alın 14 günlük sunucu yasaklamaları
Bin Ytemiş Bir (1071)