Bu yeni akçe güncellemesini çokta olumsuz bulmamamla beraber (çünki dünya oyun piyasası bu şekilde ticari hayatını devam ettiriyor) çok zamansız ve iyi sunulmadığı kanaatini taşıyorum.Bakın ticarette şöyle bir incelik mevcut ben yıllarca mağazacılık yaptım,bir malı satarken asla müşteriyi rahatsız etmeyeceksin.Müşteri mecbur olup alsa bile bu satış size hiçbir zaman olumlu geri dönmez.
Oyunda birçok düzeltilmeyen mantık dışı uygulamalar, iyileştirmeler dururken bu güncellemenin yapılması akla doğal olarak herşeyi paraylamı bize sunacakları getirdi.Eğer öyleyse, fiat alalım.
Meranda kasa olması kaç akçe ?
Meranda işportacı olması kaç akçe ?
Kasanın bulunduğu yerler yeraltı ve labirent gibi klana etkisiz kılılnması kaç akçe ?
Adada koşarken zemine takılmama kaç akçe ?
40 lvl üstü kısıtlı kulanılan reçeteler (tek direnç gibi) dünya maden istememesi kaç akçe ?
Arsenik reçetelerin 6 yoğurt istememesi kaç akçe ?
Charlarda bölgelerle beraber dahada ihtiyaç olan çantada yer sorununun haledilmesi kaç akçe ?
Etrafımızda güvenebileceğimiz kişiler azken acil aktarımda charlarımıza aktarım yapabilmemiz kaç akçe ?
Bölgelerden çıkan aynı nadide eşyaları koymak için kasamızda yer açılması kaç akçe?
Düşününce birçok yapılması kolay, bizleri rahatlatacak düzenleme ve iyileştirme dururken bu ekstra para ödenerek silah yükseltmeyi anladımda kişi listenin çoğaltılması bile akçeye dökülmesi hoş olmadı. İnsanları rahatsız etmiyelim beyler, karşınızda şifacı, büyücü, savaşçı charları yok bunları pc başında saatlerce, günlerce, yıllarca yöneten insanlar var.Saygılar Sevgiler.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Evet bu durumdan bende müzdaribim.
Silah yükseltme ve şans arttırıcılar çok güzel olmuş, hatta kıyafetlere bile uygulanabilir, bunlar için para harcanır fakat kişi listesi, çanta, yasaklama hakkı gibi en doğal hakları para karşılığında almak biraz düşündürücü.
Böyle şeyleri ya yeni pakete saklarlar ya da desteğe yazmamıza rağmen gereksiz görülür. İkv oyuncunun değeri bu oyunda kaç akçe ise benim fikrim bunlarda o kadar ediyor. Yaptıkları hataların sonuçlarını her fırsatta oyuncuya ödeten bu zihniyet için çok da fazla akçe etmez sanırım.
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.