Gm Erdogan!!!
- BizeHerYerTRbzon
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Gm Erdogan!!!
Konuyu kitlemek yerine bu konuda destek verseniz ve Game Master olarak oyunda yetkili ulasabileceğimiz birileri olsa kusura bakmayın ama sadece sız yöneticilik yapmadınız ve herşeyide siz bilmiyorsunuz hergün Cavres hakkında yüzlerce şikayet geliyor Adam birkere susturulmuş.Sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmez doğru söylüyorsunuz ama şunuda unutmayın bu oyunda kımsede durduk yere benim aileme küfredemez.İnsanların bazı değerleri bu kadar hafife alınamaz.Eğer bu değerler çiğnenmeye devam ederse bende yarın hakkınızda suç duyurusunda bulunuyorum bunuda burdan alenen söylüyorum grurunuz varsa eğer çıkıp karşıma adam gibi konuşmayı tercih edin konuyu kitemeyi değil biz nereden şikayet edileceğini iyi biliyoruz aklınız size kalsın.Oyuncudan kaçmayın yeter artıkkkkkk....
Yunus şıkkı seçti üç yanlışım bir doğrumla çekti gitti.Bütün hikayem burda bitti...
Karakter Adı : BizeHerYerTRbzon
Karakter
/color] Büyücü
Seviye
/color] 49
Lonca
/color] Amisos
Sunucu
/color] Tılsım

Karakter
Seviye
Lonca
Sunucu

- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: Gm Erdogan!!!
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=31&t=53972Erdogan yazdı:
Şikayetçi olduğunuz kullanıcılar ile ilgili daha fazla denetim yapılması gerekli ise, bu yalnızca gelen şikayetlerin yoğunluğu sonucunda tespit edilir. Şikayetlerinizi doğru kanallardan* iletmeye devam ediniz.
*: Ceza itiraz kanalı uygulanan bir cezaya itiraz etmek içindir. Kullanıcı şikayetleri, kullanıcıların şikayet edilebilecekleri durumlarda oyun içi şikayet sistemi ile, edilemeyecekleri durumlarda Oyuncu Hata Kullanım kısmından yapılmaktadır.
@ Amisosxxottoman;
Hiçbir yetkilimizin özel hayatında neler ile ilgilendiği hiçbir oyuncumuzu ilgilendirmez. Görevini ve sorumluluklarını yerine getirmeyen herhangi bir yetkilimizin var olması durumunda, bunu denetleyen organlar kurumumuzda mevcuttur. Uyarı seviyeniz artırılmış, iletiniz silinmiştir!
Konu hakkında açıklama [GM] Erdoğan tarafından yapılmıştır. Buna istinaden;
Forum Kuralları
Madde 3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!