İsim E pini

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
Kilitli
namev0
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

İsim E pini

Mesaj gönderen namev0 »

Oyun içinde herhangi bir konusma kanlından, misal "isim epini alınır " yazdık ve birisi bizi şikayet etti bu ban sebebimi yani yasakmı bir yönetici cvp verebilrmi ?
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: İsim E pini

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

yasak cezası BAN dır :D 999 GÜN :mrgreen:
BBM PİN : 2709C9F2
Yalcinbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Yalcinbey »

Merhaba;

E-pın alımının www.istanbuloyun.com dışında hiç bir yerde alımı ve satımı yapılmamaktadır bu tür alışverişlerde bulunanlar cezai işleme tabi tutulacaktır.Lütfen magdur durumda kalmamak için alışverişlerinizde istanbuloyun.com sitesini kulanınız.

İyi Forumlar
Yalcinbey
namev0
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen namev0 »

Öncelikler ilginiz için tşkler.Ama Cok cabaladım ikv plus paket dediiniz Turkıye'nın her yernde var dedınız 100 kere gıttım teknosa vb. yerlere karsılastım sonuc koca bır YOK. Defalarca dedıgınız siteden Sipariş verdım YOK. Eeee Daha nabım siz söyleyin ?
Yalcinbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Merhaba;

İkv özel Sürüm Kutu satışları devam etmektedir.Stokları tükenen yetkili satıcılarda müşteri temsilcileri ile görüşüp özel sürüm siparişi verebilirsiniz.

Ayrıca en rahat alış veriş yöntemi olan internet üzerinden istediginiz ürünü almanızda mümkündür.

İyi Forumlar
Yalcinbey
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SHooT »

Yalcinbey yazdı:Merhaba;

İkv özel Sürüm Kutu satışları devam etmektedir.Stokları tükenen yetkili satıcılarda müşteri temsilcileri ile görüşüp özel sürüm siparişi verebilirsiniz.

Ayrıca en rahat alış veriş yöntemi olan internet üzerinden istediginiz ürünü almanızda mümkündür.

İyi Forumlar
Yalcinbey
Lem akıllı biz kalkıp başka yerdenmi alıyoruz millet zaten sizden alıyor bizde onlardan alıyoruz yine sizin cebinize giriyor para kimse biyerlerinden şifre uydurup bize satmıyor bide alamayanları düşünün ben urfadayım müşteri temsilcinize gittim kimse almıyor diye geri götürdüm diyor napacam nasıl alacam benim kredi kartım yok kapıda ödeme seçeneğinizde yok bi yol göster ozaman!...
namev0
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen namev0 »

SHooT yazdı:

İyi Forumlar
Yalcinbey
Lem akıllı biz kalkıp başka yerdenmi alıyoruz millet zaten sizden alıyor bizde onlardan alıyoruz yine sizin cebinize giriyor para kimse biyerlerinden şifre uydurup bize satmıyor bide alamayanları düşünün ben urfadayım müşteri temsilcinize gittim kimse almıyor diye geri götürdüm diyor napacam nasıl alacam benim kredi kartım yok kapıda ödeme seçeneğinizde yok bi yol göster ozaman!...
KATILIYORUM...
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

SHooT yazdı:

İyi Forumlar
Yalcinbey
HAVALE :)
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Yalcinbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Kredi kartınız yok ise yetkili satıcılardan müşteri temsilcileri ile görüşüp sonuç alamadıysanız.Havale seçenegini kullanabilirsiniz.

Yalcinbey
Kilitli

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön