İsim E pini
İsim E pini
Oyun içinde herhangi bir konusma kanlından, misal "isim epini alınır " yazdık ve birisi bizi şikayet etti bu ban sebebimi yani yasakmı bir yönetici cvp verebilrmi ?
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: İsim E pini
Merhaba;
E-pın alımının www.istanbuloyun.com dışında hiç bir yerde alımı ve satımı yapılmamaktadır bu tür alışverişlerde bulunanlar cezai işleme tabi tutulacaktır.Lütfen magdur durumda kalmamak için alışverişlerinizde istanbuloyun.com sitesini kulanınız.
İyi Forumlar
Yalcinbey
E-pın alımının www.istanbuloyun.com dışında hiç bir yerde alımı ve satımı yapılmamaktadır bu tür alışverişlerde bulunanlar cezai işleme tabi tutulacaktır.Lütfen magdur durumda kalmamak için alışverişlerinizde istanbuloyun.com sitesini kulanınız.
İyi Forumlar
Yalcinbey
Öncelikler ilginiz için tşkler.Ama Cok cabaladım ikv plus paket dediiniz Turkıye'nın her yernde var dedınız 100 kere gıttım teknosa vb. yerlere karsılastım sonuc koca bır YOK. Defalarca dedıgınız siteden Sipariş verdım YOK. Eeee Daha nabım siz söyleyin ?
Merhaba;
İkv özel Sürüm Kutu satışları devam etmektedir.Stokları tükenen yetkili satıcılarda müşteri temsilcileri ile görüşüp özel sürüm siparişi verebilirsiniz.
Ayrıca en rahat alış veriş yöntemi olan internet üzerinden istediginiz ürünü almanızda mümkündür.
İyi Forumlar
Yalcinbey
İkv özel Sürüm Kutu satışları devam etmektedir.Stokları tükenen yetkili satıcılarda müşteri temsilcileri ile görüşüp özel sürüm siparişi verebilirsiniz.
Ayrıca en rahat alış veriş yöntemi olan internet üzerinden istediginiz ürünü almanızda mümkündür.
İyi Forumlar
Yalcinbey
Lem akıllı biz kalkıp başka yerdenmi alıyoruz millet zaten sizden alıyor bizde onlardan alıyoruz yine sizin cebinize giriyor para kimse biyerlerinden şifre uydurup bize satmıyor bide alamayanları düşünün ben urfadayım müşteri temsilcinize gittim kimse almıyor diye geri götürdüm diyor napacam nasıl alacam benim kredi kartım yok kapıda ödeme seçeneğinizde yok bi yol göster ozaman!...Yalcinbey yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar
Yalcinbey
KATILIYORUM...SHooT yazdı:Lem akıllı biz kalkıp başka yerdenmi alıyoruz millet zaten sizden alıyor bizde onlardan alıyoruz yine sizin cebinize giriyor para kimse biyerlerinden şifre uydurup bize satmıyor bide alamayanları düşünün ben urfadayım müşteri temsilcinize gittim kimse almıyor diye geri götürdüm diyor napacam nasıl alacam benim kredi kartım yok kapıda ödeme seçeneğinizde yok bi yol göster ozaman!...Yalcinbey yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar
Yalcinbey
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
HAVALESHooT yazdı:Lem akıllı biz kalkıp başka yerdenmi alıyoruz millet zaten sizden alıyor bizde onlardan alıyoruz yine sizin cebinize giriyor para kimse biyerlerinden şifre uydurup bize satmıyor bide alamayanları düşünün ben urfadayım müşteri temsilcinize gittim kimse almıyor diye geri götürdüm diyor napacam nasıl alacam benim kredi kartım yok kapıda ödeme seçeneğinizde yok bi yol göster ozaman!...Yalcinbey yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar
Yalcinbey
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kredi kartınız yok ise yetkili satıcılardan müşteri temsilcileri ile görüşüp sonuç alamadıysanız.Havale seçenegini kullanabilirsiniz.
Yalcinbey
Yalcinbey