karagümrüklü cem
-
- Salgın Koruyucusu
karagümrüklü cem
WAlla okudum baktım foruma wedalar wedalar weda edenlere baktım şawaşcılar sawaşcılar bende bir kac kelime ediyim dedim kusur edersek kusurumuza bakmayın benim bu oyunda 3pluslu hesabım var öwünmek istemem itemleri yazmıycam buraya ayıp kacar yakışık almaz bu arada sawaşcımın ismi jams aynen yazıldıgı gibi cakma falanda degil orjinal betadır.yani ikv kurulurken en büyük destegi werenlerdeniz ewet ewet ikv de biz sawaşcılara öyle bi destek werdiki malum ortada la yönetim beni dinleyin ahanda buraya yazıyorum gelecek olan bölgede aynı haksızlıga maruz kalırsa sawaşcılar namusum we şerefim adına yemin ederimki oyundaki tüm carlarımı siler 5kuruşta katkım olmaz size kim kaymagı yiyorsa o katkı yapar.yazdıklarım ortada ve ardındayım.yemişim carları hadin hayırlı işler=jams cem
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: karagümrüklü cem
Senin gitmen bizim gitmemiz önemlimi peeh yönetim paraya bakar.Alışşan iyi edersin yoksa alıştırırlar
-
- Salgın Koruyucusu
dünkü bebe degiliz alıştırma yaşımız coktan gecti he ben yapıcamı yazdım o gün geldiginde baktımkı düzen aynı el salar geceriz bu kadar basit
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Vallahi sana daha birşey demiyorum.Şu oyunu bırakmamın bir sebebide senin gibi insanlardan kurtulmaktır.Dün ne diyodun şimdi ne diyorsun.Bu tip insanlar varken veda eden çok olur kardeşim oyuna.Artık kime güvenilcek kime güvenilmiycek bilmiyorumki.Ayrıca oyunda 4çarım vardı 45+ oyunu bıraktım 2savaşçı biri 45 diğeri 49 1büyü 1 şifa hepside diziliydi her neyse bu kadar.KaraXHayalet yazdı:Senin gitmen bizim gitmemiz önemlimi peeh yönetim paraya bakar.Alışşan iyi edersin yoksa alıştırırlar
gidiyorsan git konu açanalrın çoğunu oyunda görüyorum bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jams seninle tanışmışlığım yok ama kesinkikle hak veriyorum.
Bende ara verenler arasındayım ancak bir önerim var akçe sistemini denede git. Beni oyunda görenler çocuk gibi dün konu açtı bugün oyunda diyebilirler ama yeniliklerden haberdar olmamız lazım
Yolun açık olsun. Dediğim gibi akçeyi denede git derim benim yaptığım gibi
Bende ara verenler arasındayım ancak bir önerim var akçe sistemini denede git. Beni oyunda görenler çocuk gibi dün konu açtı bugün oyunda diyebilirler ama yeniliklerden haberdar olmamız lazım
Yolun açık olsun. Dediğim gibi akçeyi denede git derim benim yaptığım gibi
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

-
- Salgın Koruyucusu
Flipimi herneysen ne dion?? bıraktıysan bıraktın ben fikrimi yazdım ve cemberli geLdiginde aynı olursa ewet bırakcam benim gibi insanlar diyosun beni ne kadar tanıyosun? bende senin gibi insanlardan bıktım bu forumda dün ne diyomuşum bügün ne olmuş ne olmuş? işine bak benim yazılarımada atlama varsa bi ayarın reel gel cayımı ic gelen cok oldu bu oyundan yanıma karagümrük stadın oraya gel cem de 2 yaşındaki cocuk gösterir ama bana reklam yapma Agrına gidiyosa bıraktıgın oyun tekrar başla her fırsatta bıraktım bıraktım diye bagırma biliyoz bıraktın yemişim senin dükkanı banane ne dükkandan ben sawaşcılara yapılan haksızlıga deginiom sen dükkan dükkan diyon hadi naş