Verilen cezaya itiraz mailim (Lütfen oyuna sahip çıkalım)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oTTo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Verilen cezaya itiraz mailim (Lütfen oyuna sahip çıkalım)

Mesaj gönderen oTTo »

----- Özgün İleti -----
Kimden : ikvdestek@sobee.com.tr
Kime : ----------------@mynet.com
Gönderme tarihi : 2/03/2011 2:13
Konu : Istanbul Kiyamet Vakti: Ceza Bildirimi
Merhabalar,

"02.03.2011 02:13:17" tarihinde 'eminonu' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'eminonu' Sunucusu'nda, '09.03.2011 02:13:17' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.

Bilginize sunarız.

Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1299016210'
Şikayet Tarihi: '01.03.2011 23:50:10'
Sunucu: 'eminonu'
Karakter: 'HANCISÜTGETİR'
Ceza süresi: '09.03.2011 02:13:17' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '09.03.2011 02:13:17'
Ceza türü: 'Susturma'

*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.

Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.

Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı

Vermiş olduğunuz cezanın akla ve mantığa ayıkırı olduğunu, sarf ettiğim kelimleri değil, konuşulan konuyu incelemiş olsaydınız 5 yaşındaki bir çocuğun bile algılayabileceği şekilde cezayı kimin hakettiğini görürdünüz. Aslında bu cezayı veren zihniyete itiraz etmenin bile ne kadar doğru olduğunu düşünmeden edemiyorum. Oyunu yöneticisiz sahipsiz bırakan sizler, her önüne gelenin 7 ceddimize küfür ettiği hallere düşürmüş olan sizler, oyunda bir an olsun yönetici gm aradığımızda piyasada olmayan sizler; bu oyunda oyun oynayan eşimize, kızkardeşimize ve birilerinin eşi, kızkardeşi, annesi olan bayanlara -ulu orta- bölge kanalından sevişme teklifi yapanlara vermiş olduğum cevaptan çok mu rahatsız oldunuz? O halde o oyuncunun yapmış olduğu tekliflere bizzat sizin de katıldığınız sonucunu çıkartırım ben bu cezadan. Yazdığım cevap "senin anan bacın yok mu". Soruyorum bu cezayı veren arkadaşa; senin de anan bacın yokmu ?? Bir gün bu oyunu merak edip senin de annen, kızkardeşin bu oyunu oynamak isterse ve öyle bir #@!? gelip ona ulu orta sevişme teklif ederse emin ol ben yine ortaya çıkıp ona senin anan bacın yok mu diyeceğim.

Ve sen bu cezayı veren yönetici;

HİÇ UTANMA AYNI CEZAYI YİNE VER.

Anlaştık mı ??
GARBIN AFAKINI SARMIŞSA ÇELİK ZIRHLI DUVAR

BENİM İMAN DOLU GÖĞSÜM GİBİ SERHADDİM VAR
Kullanıcı avatarı
Liberator
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Verilen cezaya itiraz mailim (Lütfen oyuna sahip çıkalım)

Mesaj gönderen Liberator »

iyice saçmalamaya başladılar
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

Resim

KINIYORUZ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön