Yetkili biri bakabilirmi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
UlusxSakiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Yetkili biri bakabilirmi

Mesaj gönderen UlusxSakiz »

Bı kac kez maıl yoladım ama adresını buldumu bılemıyorum en son care bu Bi üyelık ne ıcın blok yer Insanları aptal yerıne koymakmıdır Yönetım seklı Idare bıcımı Olanlar bunu gosterıyo ben kıme ne dıdıyımı cok ıyı bılıyorum ısım ve ısım sayarım bos bos susturulmalarım falan ben onları gectım ha o bolumun calısanını anlayabılıyorum ama buda cozum deıl cunku her seferınde bunu anladım bu ayrı baslıkta tartısılır konumuz Senın elımden alıpta ayaklar altına aldıgın o oyuncak benım her seyım bırı bana ne olup bıtını haber verebılırmı hangı neden carın blok yemesıne sebep olabılır bunu bılmek ıstıyorum vardır elbet haın soruların guzel cevapları vevap beklıyorum neden dıe sorulan soruma. Korkanlardan Korkaklardan tıksındım yeter artık Benım bılgılerım forumda mevcut ulasım acısından olay benım acımdan deıl bole oldugu ıcınde deıl oyuncu gozuyle sısteme baktıgımda ıkı cıft sozum oluyo kendımce bunu paylasmakta ısterım bana sadece yetkılı bırı Ulasabılırmı...Kolaylıklar
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: Yetkili biri bakabilirmi

Mesaj gönderen fenomen »

destek/ceza ıtıraz'a mesaj at gece oldugu ıcın ılgenemeyebılırler
yenı gelen sıkayet et sıstem yuzunden olan bır karısıklık olabılır
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
UlusxSakiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re

3 gun oldu
UlusxSakiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yetkili biri bakabilirmi

hatta 4 gun 15 ocakta oldu bu olay carın adı sakız ama uyelıgı sakiz dıe aldık aklıma karısıklık dıe gelıyo aklımda karısık beklıyorum bırı bana olanları solesede bı care bulsak 4 car var o uyelıkte püfff assa tukursek sakal yukarı tukursem sakal derler ya ıste ole bı durum saol bılgılendırdıyın ıcın bı daha yaptık bakalım artık solıcek kelıme cumle kuramıyorum beklemekten nefret etsemde yıne beklıcem :(

“Genel Sohbet” sayfasına dön