Dün itibari ile %60 yağma arttırıcı kullandık Plus hesap ve sonuçlar:
-MİGRAT-
Daha önceki çanta oranından daha az çanta düştü.
Bosslardan sadece şaheser yüzük düşürebildik (zaten 6 tane vardı) aynı anda sıradan bir charada düştü.
3 defa gb tamamlamamıza rağmen sadece 1 defa çanta alabildik.
Kısacası bırakın yağma artmasını öncekinden bile beter oldu verilen akçelere yazık siz siz olun yağma artırıcı kullanmayın hiç bir faydasını göremeyeceksiniz
Hayat BasittirSeçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
Daha geleli 1 gün olmuş bir güncelleme için nasıl peşin hükümlü olabiliyorsunuz ? Güncellemeyi size sunmadan önce Testleri yapılmış ve her üyelikte 10 kesim gerçekleştirilmiş gerçekleştirilen kesimlerin 7 tanesi sonuç vermiştir.
Unutmayalımki almış olduğunuz ürün güçlendiricidir İstediğimiz Efsunlu eşyayı düşürücü değil.
Daha geleli 1 gün olmuş bir güncelleme için nasıl peşin hükümlü olabiliyorsunuz ? Güncellemeyi size sunmadan önce Testleri yapılmış ve her üyelikte 10 kesim gerçekleştirilmiş gerçekleştirilen kesimlerin 7 tanesi sonuç vermiştir.
Unutmayalımki almış olduğunuz ürün güçlendiricidir İstediğimiz Efsunlu eşyayı düşürücü değil.
İyi Forumlar.
Geleli 60 gün olmasımı gerekiyor gelir gelmez aldık denedik görüşümüzü yazıyoruz. Herkesin sizi övmesi, çok güzel oldu demesimi gerekiyor. Son olarak ürün güçlendirici demişsin yazdığımı tekrar oku istersen bende güçlendirmedi diyorum bir gözlemci olarak bir forum kullanıcısı ile tartışmaya girmen ne kadar doğru. Ayrıca peşin hükümlü vs. gibi yakıştırmalar yapmamanı öneririm....
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
omurilik yazdı:hangi ara akçelerin geldiğini gördün de, satın aldın da, miğrata girdin de torba düşmedi bea
Geldiği an aldım silahım cayır cayır yanıyor şimdi, dünde migrat arttırıcı yükledik denedik ama belkide en çok gb atan savaşçı olmama ragmen aradaki farkı rahatlıkla farkederdim ve emin olabilirsiniz fark falan yok...
İyi Forumlar.
daha servis le baglantınız bile olmuyo her kısa msj a knt gidiyo sonuç yok ilgilenirseniz seviniriz bide 3 dakka içinde onay layın diyolar asıl siz onaylayın ....
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
mesgenccom yazdı: Geleli 60 gün olmasımı gerekiyor gelir gelmez aldık denedik görüşümüzü yazıyoruz. Herkesin sizi övmesi, çok güzel oldu demesimi gerekiyor. Son olarak ürün güçlendirici demişsin yazdığımı tekrar oku istersen bende güçlendirmedi diyorum bir gözlemci olarak bir forum kullanıcısı ile tartışmaya girmen ne kadar doğru. Ayrıca peşin hükümlü vs. gibi yakıştırmalar yapmamanı öneririm....
Tekrar Merhaba;
Ben sizinle tartışma amaçlı değil oyuncuları yeni gelmiş bir güncellemeyle ilgili yalnış ve bilinçsiz bilgilendirdiğiniz için konuya yanıt vermeyi ve konunun devam etmesi için kilitlememeyi uygun görmüştüm.
mesgenccom yazdı:Kısacası bırakın yağma artmasını öncekinden bile beter oldu verilen akçelere yazık siz siz olun yağma artırıcı kullanmayın hiç bir faydasını göremeyeceksiniz
Konuyu tekrardan ele aldığımızda son cümlenizde görüş bildirmek yerine oyuncuları farklı yollara teşfik ettiğiniz tespit edilmiş.
Konunun tartışma ortamına dönüşmemesi için konu kilitlenmiştir.