Öneri

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kurtttdelving
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Öneri

Mesaj gönderen Kurtttdelving »

Merhaba İKV yönetimi ve oyuncuları,

Öncelikle 3 senelik bir İKV geçmişim olduğunu ve şu anda oyunu oynamadığımı, ancak Türk yapımı bir oyun olduğu ve gelişmesi için bazı önerilerim olduğunu söylemek isterim.

Önerilerimi biliyorum ki yönetim kesinlikle daha önceden düşünmüştür. Çünkü İKV yapımcılarının özellikle Mevlüt Dinç'in ne kadar üst düzey bir geçmişi olduğunu biliyorum. Belki sizlerde desteklersiniz ve oyunu oynayan arkadaşlar için bir yenilik olur.

Hizmetkar (Pet) Sistemi;

İKV Türk yapımı bir oyun olduğu için ve eski bir dönemi anımsattığı için PET sisteminin olması bence mantıklı olabilir. Bildiğiniz gibi genel olarak biz Türk'lerin bir Karabaş sempatisi vardır. Karabaştan yola çıkarak köpek veya benzer bir hayvanı yanımızda gezdirebilmemiz çok güzel olacaktır.

Pet'in yaratıklardan düşen poşetleri toplaması, toplanan eşyaları OOK (NPC)' lere satması ve hatta düşmanlara saldırması oldukça güzel olabilir.

İKV'de 3 sınıfı 49 seviyeye kastığım için çantanın dolması ve onu boşaltmak için bir yere gitmenin, nasıl bir eziyet olduğunu biliyorum. Ayrıca Şifacıların Pet gibi yaratıkları var. Komodo, Akrep ve Tazı olmak üzere 3 farklı yaratığa dönüşebiliyor. Şifacıda bulunan bu petlerin geliştirilip her sınıfa konulması oldukça güzel olabilir.

Uzunca bir aradan sonra ziyaret ettiğim İKV forumu ve istanbuloyun.com'da gördüğüm kadarı ile Dükkan sistemi eklenmiş. Bu petler Dükkan'da satılabilir, hem İKV yönetimi için hem de oyuncular için büyük bir yaraya merhem olacağını düşünüyorum.

Profesyonel olarak oyun sektörü içinde çalıştığım için, bu tarz bir öneri yönetim için saçma gelecektir. Çünkü eminim ki daha önce düşünülmüştür. Amacım oyunculardan fikir almak ve belkide düşünülmüş ama rafa kaldırılmış bir sistemi oyuna kazandırmak.

Tüm oyunculara iyi eğlenceler diler, Sobee ekibine yaptıkları tüm işlerde başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Öneri

Mesaj gönderen TAKVA »

Lütfen burdan Devam Edelim.
viewtopic.php?f=46&t=53791
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: Öneri

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar..

Oyuncuların düşünceleri elbette ki İKV ekibi için değer taşımaktadır fakat bu açmış olduğunuz konuyu forum üzerinden değil de İKV Destek Formu - Öneri bildirimi yaparak bizlere iletirseniz sizin bu fikirleriniz oyunun gelişimi açısından ileri ki dönemde şartlar el verdiği sürece değerlendirilebilir.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön