Yönetici taklidi yapan ama yönetici olmayan arkadaşlara dur diyecek bir yönetim istiyoruz ayrıca lonca sisteminin aktifleştirilmesi, istanbula 3. tüp geçit ve kaybolmayan sakız istiyoruz...
anektod
Yönetici taklidi yapan ama yönetici olmayan....
-
anektod2
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
Yönetici taklidi yapan ama yönetici olmayan....
Bu Bir Oyun..
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı

Re: Yönetici taklidi yapan ama yönetici olmayan....
anektod2 yazdı:Yönetici taklidi yapan ama yönetici olmayan arkadaşlara dur diyecek bir yönetim istiyoruz ayrıca lonca sisteminin aktifleştirilmesi, istanbula 3. tüp geçit ve kaybolmayan sakız istiyoruz...
anektod
İstekleriniz sisteme kaydedilmiştir bilgilendirme içn teşekkürler "Çakma İKV Ekibi"
lonca sistemide devreye girecek ama yine maddiyatla,
bi anda yüklenmek istememişler sağolsunlar !!!
kaybolmayan sakızı bile icat ederler ama o da parayla,
İKV ne demiş PARA PARA PARA
-
anektod2
- Cin Avcısı

her konuya atlayan sazanlar pardon fahri yöneticilerimiz bu konuyu esgeçmeyiniz lütfen yüksek ve değerli yarım yamalak Türkçenizi bu konudada görmek isteriz. sizi gidi çakmalar sizi...
anektod
anektod
Bu Bir Oyun..
Merhaba,
Arkadaşlar İKV'nin birçok oyuncusu var. Bazen yönetim inanın yetişemiyordur.
Bu gibi durumlarda gönüllü olarak siz de çakma yönetici dediğiniz kişiler gibi oyuncuları yönlendirerek yardımcı olabilirsiniz.
Hem mağdur kazanır, hem yönetim ekibi.
Ancak bu kişilerin tabirleri değişik geliyor olabilir. Eğer onu diyorsanız herkes istediği gibi konuşabilir... Birilerini sinir edecek olsa bile...
Bence 'çakma yönetici' kavramı olmamalı artık.
Bu gibi durumlarda gönüllü olarak siz de çakma yönetici dediğiniz kişiler gibi oyuncuları yönlendirerek yardımcı olabilirsiniz.
Ancak bu kişilerin tabirleri değişik geliyor olabilir. Eğer onu diyorsanız herkes istediği gibi konuşabilir... Birilerini sinir edecek olsa bile...
-
anektod2
- Cin Avcısı

KUTLUBEY yazdı:Merhaba,
pek sevgili kardeşim bizim bu gibi yaklaşımlara tavrımız net biz her hali ile yöneticilere özenenlere kızıyoruz ismini benzetmeye çalışanı mı ararsın? yazısının rengini benzetmeye mi? yoksa yanlış bilgi vererek yanlış yönlendirmede bulunanı mı ararsın? Hepsi var... Kaldı ki forumdaki yönetici kadrosu Hızlı Destek ekibine yapılan alımlar sayesinde oldukça genişledi bir bakıyorsun konun silinmiş tekrar açıyorsun hesabın banlanmış !!! uyarıda bulunmayı bile kendilerine vazife ve görev adledememiş yönetici sıfatında yorum yapanlar bize yeterde artar. bize bizim gibi cevap verecek arkadaşlar ile sorunumuz yok ama yönetici taklidi yapmaya çalışanları gördükçe "Aman Allahım ya bunları yönetici olarak alırlarsa" diye insanın kabuslar göresi geliyor. umarım herkes yazılandan kendine en doğru payı çıkarır.
anektod
Bu Bir Oyun..
- xPROFx
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba, zuahahaha 
ulan evde de mi böyle konuşuyorsunuz siz. Bi etkinlik falan bi forumda nedir ayın elemanı dediler. neyse size bol postlar.
[İçerik Silinmiştir.]
Daha önceki uyarılarımızı dikkate almadığınmız için forum hesabınızı 1 ay kapatıyorum.
İyi Forumlar.
ulan evde de mi böyle konuşuyorsunuz siz. Bi etkinlik falan bi forumda nedir ayın elemanı dediler. neyse size bol postlar.
[İçerik Silinmiştir.]
Daha önceki uyarılarımızı dikkate almadığınmız için forum hesabınızı 1 ay kapatıyorum.
İyi Forumlar.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta
Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta
Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Günaydınlar ;
Tüm ikv halkına hitaben.Artık yönetici taklidi , çakma yönetici gibi kelimelerle dolaşan kişilere cevap !
:arrow:
Tüm ikv halkına hitaben.Artık yönetici taklidi , çakma yönetici gibi kelimelerle dolaşan kişilere cevap !
Hellriders 25 Şub 2011 18:43
Merhaba;
Arkadaşlarımız Bilinçli kullanıcı gibi davranmaktadırlar.
İyi Forumlar.
SirOnur 25 Şub 2011 18:43
Merhaba
Oyunculara bilgisi dahilinde yardım etmeyi seven forum kullanıcılarını görmek bizleri daha da mutlu etmektedir. Bu yardımsever kullanıcılara herhangi bir yaptırım uygulamamız söz konusu değildir.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
-
anektod2
- Cin Avcısı

ISTANBULFATIHI yazdı:Günaydınlar ;
Hellriders 25 Şub 2011 18:43
Merhaba;
Arkadaşlarımız Bilinçli kullanıcı gibi davranmaktadırlar.
İyi Forumlar.
SirOnur 25 Şub 2011 18:43
Merhaba
Oyunculara bilgisi dahilinde yardım etmeyi seven forum kullanıcılarını görmek bizleri daha da mutlu etmektedir. Bu yardımsever kullanıcılara herhangi bir yaptırım uygulamamız söz konusu değildir.
AT GÖZLÜKLERİni BİR KENARA
ARİF OLAN ANLAR BU FORUMDA ARİF NE ARAR ?...anektod2 yazdı: pek sevgili kardeşim bizim bu gibi yaklaşımlara tavrımız net biz her hali ile yöneticilere özenenlere kızıyoruz ismini benzetmeye çalışanı mı ararsın? yazısının rengini benzetmeye mi? yoksa yanlış bilgi vererek yanlış yönlendirmede bulunanı mı ararsın? Hepsi var... Kaldı ki forumdaki yönetici kadrosu Hızlı Destek ekibine yapılan alımlar sayesinde oldukça genişledi bir bakıyorsun konun silinmiş tekrar açıyorsun hesabın banlanmış !!! uyarıda bulunmayı bile kendilerine vazife ve görev adledememiş yönetici sıfatında yorum yapanlar bize yeterde artar. bize bizim gibi cevap verecek arkadaşlar ile sorunumuz yok ama yönetici taklidi yapmaya çalışanları gördükçe "Aman Allahım ya bunları yönetici olarak alırlarsa" diye insanın kabuslar göresi geliyor. umarım herkes yazılandan kendine en doğru payı çıkarır.
anektod
anektod
Bu Bir Oyun..
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Lonca: BSG
Merhabalar..
Gelen güncellemeler, gelecek olan güncellemelerin TEST edilmesi, konuların takip edilmesi, konulara cevap yazılması, Hızlı Destek bölümü vs. vs. vs. derken bazen bizlerin gözünden kaçan durumlara bu gibi yardım amaçlı iletiler atan ve sizlerin tabiri ile " Çakma Yönetici " dediğiniz kişiler ne bir Haftanın Üyesi durumuna nede bir başka karşılık içerisinde bu hareketlerini yapmaktadırlar. Bizler nasıl gönüllü olarak bu görevi üstleniyorsak onlar da ellerinden geldiğince, bilgileri doğrultusunda ve forum kuralları dahilinde yardımcı olmaya çalışmaktadırlar.
İKV Forum Kuralları'nın 1. Maddesinden bir alıntı yapıyorum ; başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazıların yazılması yasaktır.
Gelen güncellemeler, gelecek olan güncellemelerin TEST edilmesi, konuların takip edilmesi, konulara cevap yazılması, Hızlı Destek bölümü vs. vs. vs. derken bazen bizlerin gözünden kaçan durumlara bu gibi yardım amaçlı iletiler atan ve sizlerin tabiri ile " Çakma Yönetici " dediğiniz kişiler ne bir Haftanın Üyesi durumuna nede bir başka karşılık içerisinde bu hareketlerini yapmaktadırlar. Bizler nasıl gönüllü olarak bu görevi üstleniyorsak onlar da ellerinden geldiğince, bilgileri doğrultusunda ve forum kuralları dahilinde yardımcı olmaya çalışmaktadırlar.
İKV Forum Kuralları'nın 1. Maddesinden bir alıntı yapıyorum ; başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazıların yazılması yasaktır.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>