Gazi Koşu atyarışı camiasının en prejtijli ve en büyük yarışıdır.Her atın hayatında bir defa katılabildiği yarış, at sahibine, yetiştiricisine, binicisine hatırı sayılır meblada maddi, ondan çokta müthiş bir itibar kazandırır.Bütün at yetiştiricilerin en büyük isteği ve hayalidir Gazi Koşusu galibi olmak.
Şuana kadar Gazi Koşularını kimler kazanmış diye merak ederseniz listede 1978 yılının karşısında Cihangir Harmony vardır.Tarih bu listede bu şampiyon atın adını hep yazacaktır.
Çok zaman önce nette gezinirken bu şampiyon atın haberini okudum.Ölüm haberini.O şampiyon at bir at arbasında yük taşırken kamyon çarpmış ve ölmüştü.Allahım dedim hani derler ya hayvanlar hissederler bu yalan olsun,böyle bişey mümkün olmasın böyle ölürken kaderine isyan etmesin.Şampiyonum hayatı boyunca üstünde anca 45-60 kilo ağırlık taşımıştır.O adaleleri nasıl yük taşıdı nasıl acı çekti bilemeyiz.Ekmeğinin peşinden koşan at arbacıya hiçbir sitemim olmadı.Ama o at sahibi, umarımki şampiyon at o hale düşmeden ölmüştür.Eğerki o hayattayken kendisine onca para onca itibar kazandıran atı bu kadere terk etmişse,dünya üzerinde en yüksek yeri bulup,oraya heykelini dikip altınada büyük puntayla NANKÖR yazmak isterdim.Bol akçeli günler!
Ocipres
CİHANGİR HARMONY!
CİHANGİR HARMONY!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Re: CİHANGİR HARMONY!
ekşici konustu yıne 
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ula adam ekşici değil Obama bile öğrendi sen öğrenemedin
bir varmış bir yokmuşum
Bu cümleyi senin için kullansakOoJOKERoO 01 Mar 2011 17:31
ekşici konustu yıne
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
İnsan oğlu Çok nankördür.
Hiçbir şeyin Kıymetini Bilmez.
O At'ın Sayesinde Ünlü Olan Adamın Şimdi ki Halini Düşünemiyorum.
Bazen Kıymetsiz Bildikleriniz, Aslında Sizi Adam Edendir.
Hiçbir şeyin Kıymetini Bilmez.
O At'ın Sayesinde Ünlü Olan Adamın Şimdi ki Halini Düşünemiyorum.
Bazen Kıymetsiz Bildikleriniz, Aslında Sizi Adam Edendir.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- Buzxshifa
- İskele Babası
yaw bu ocipres kim adam iyi konuşuyo ha 
*ÇERKEZşifa = Şifacı
*ÇerkezIITaNeeMII = Savaşçı
*Sihirlixgirl = Büyücü
"Dünya malı uçan halı... Kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina" Üstâd
Gerçek ismim = Burak SERİNER
*ÇerkezIITaNeeMII = Savaşçı