Arkadaşlar başıma geldiği için sizlerle paylaşmak istedim olurya sizlerinde başına gelirse önleminizi alın... Hesabımdaki bi kaç karakterimi dier Soobe ve TTnet hesapalrına aktarmak için başvurdum mynet hesabımda onay vermek için girdiğimde ....Farklı bir no ile karşılaştım... az kalsın dikkatsizlik sonucu karakterimi vs. kaybedicektim sizlerde böyle uyanıklara dikkat edin iyice okuman dikkat etmeden onay vermeyin Karakterimi çalmak isteyen Karaktersizin yaptıgı örnek aşağıda Tel nosuyla beraber dikkat edin...
Böyle Karaktersizlere dikkat edin...
Merhabalar,
İstanbul Kıyamet Vakti Eminonu sunucusunda bulunan CaPuRrO karakterinin 0 534 658 .. .. kullanıcı hesabına aktarımı için yapmış olduğunuz başvuruyu onaylamak için aşağıdaki linki kullanın.
Bu numaraya dikkat edin...
Saygı ve Selamlarımla CaPuRrO
Karakter Aktarımlarına DİKKAT.. ( CaPuRrO )
Karakter Aktarımlarına DİKKAT.. ( CaPuRrO )
↓ ٩͡๏̯͡๏۶ ║░ SeMPaTiKSeRSeRi ░║ ٩(●•)۶ ↓
- KIZILYANGIN
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Karakter Aktarımlarına DİKKAT.. ( CaPuRrO )
Merhaba,
Sevgili İKV severler yukarıda bu konuyu yazan arkadaşımıza teşekkür ederim.Böyle bir konuda sizi uyarmış.Eğer sizlerede bu tarzda hesap aktarımı ile ilgili aldatmaya yönelik msj'lar geliyorsa Lütfen www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine bu kişileri bildiriniz.
Ayrıca aşağıdaki linki dikkatlice okumanızda yarar var.
viewtopic.php?f=46&t=2839
Sevgili İKV severler yukarıda bu konuyu yazan arkadaşımıza teşekkür ederim.Böyle bir konuda sizi uyarmış.Eğer sizlerede bu tarzda hesap aktarımı ile ilgili aldatmaya yönelik msj'lar geliyorsa Lütfen www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine bu kişileri bildiriniz.
Ayrıca aşağıdaki linki dikkatlice okumanızda yarar var.
viewtopic.php?f=46&t=2839
Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri...!
Öncelikle desteklediğin için teşekkür ederim KIZILYANGIN,yanlız Konuda da belirttiğim numara sobe kayıtlı herhangi bir ceza söz konusu deilmi ? Yardımcı olursan sevinirim....
↓ ٩͡๏̯͡๏۶ ║░ SeMPaTiKSeRSeRi ░║ ٩(●•)۶ ↓
- onuryavuz
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cadi
selam eminönün kötü lodosları 
capurro o numaraya kişisel olarak ceza verilmesi sanırım biraz zor ama firma olarak mesela mynet in dava acmasi sonucu belki o numara ve sahibi ceza alabilir düşüncesindeyim...
sonuçta sanal dolandırıcılık söz konudu durumu mevcut....
iyi forumlar
capurro o numaraya kişisel olarak ceza verilmesi sanırım biraz zor ama firma olarak mesela mynet in dava acmasi sonucu belki o numara ve sahibi ceza alabilir düşüncesindeyim...
sonuçta sanal dolandırıcılık söz konudu durumu mevcut....
iyi forumlar
çǿκ کε√díκ طę ∂طí ﱢﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ --B ● E ● $ ● İ ● K ● T ● A ● $--
edda
eminönü
[eski] İKV-TT
edda
eminönü
[eski] İKV-TT
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Benim hiç başıma gelmedi çar çaldırma inşaallah da gelmez.Ama dolandırılanlar yada dolandırılmaya teşebbüs edilenler varsa http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/iletisim.html buyursun burdan dilakçe tarzı belgeyi doldursunlar....

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Millet kendini ne kadar uyanik saniyor.Bu durumla karsilasan arkadaslarimda var ama onlarda anladilar durumu allahtan.Bu tiplerin kimseden korkusu yok herhalde.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Pisuardakizmarit
- Salgın Koruyucusu
ßizi Bilgilendirdigin için tşk ederiz Dikkatlı oluruz saol 
Teşekkürler kardeş korktum bende baktım mynet'e gelen e-postaya sorun yok 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal