YÖNETİMİ ALKIŞLIYORUZ !!!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
SINAN06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

YÖNETİMİ ALKIŞLIYORUZ !!!!

Mesaj gönderen SINAN06 »

Arkadaslar bılgımız gıbı oyunu daha eglencelı ve guzel hala getırmek ıcın yonetım baya caba gosterıyor. Ama yıne haksızlıklar bas gosterıyor Bugun 27 subat tarıhınde Beyazköşkte yaplılan sancak savaslarında gm Arugde mıdır nedır Artık yonetıme ne zaman gırdıyse cok guzel taraf tutuyor yannılıyorsam kendı cevap versın. Sancak savaslarına gurub kurduk ARZ lardan sadece 1 gurub cıktı salona gırdık Nese yaklasık 10 dk Gm Arugde ARZ cagırdı 2 gurub olduk guzel sonra lodoşları aldı bız lodoşların da 2 gurub olmasını ıstedık fakat 6 gurub aldı ve Sonra bıze donmus dıyorkı :ARZ lar sayınız az savasıp savasmamak sıze kalmıs bak hele dedıgı lafa bak Bız lodoşları 2 gurub yapın dedıgımızdede :LodoŞlara Haksızlık olur onları atamam. Şımdı sayıları esıtleyınce haksıslık oluyorda 6 guruba karsı 2 gurub savasıncamı adalet yerını buluyor hala anlamıs degılım nese 5 dk daha bekletı sonra ARZ lardan 1 gurub daha aldı bı baktı 40 level 42 level adamlar daha sonra gm arugde salondan cıktı ve yanında lodoslardan 3-4 gurubta dısarı cıktı salonda lodoşlarla yanlız kaldık lodoşlar bıze saldırdı bız onlara sonra lodoşlar yerde arugde salona gelıyor gelmıs ARZ lar ne yapıyorsunuz ve ardından [lodoşlar Hukmen kazanmıstır] Bumudur sızın yapcanız ıs bumu madem beceremıyece ıptal et gıtsın sonra salondan herkezı atıyor bız bolgeden arugde neden haksızlık yapıyorsunuz dedıgımızde cvp vermıyor lodoşlardan bırı arugde hedıye alamıcakmıyız nerdesınız dıyınce ukalaca burdayım bırazdan tekrar alıp hedıyelerınızı verecegım bolgeden ve ozelde mıllet ıksırlerı yansıtıp yok bılmem enayı malı bıdakıne gene beklerık ... sorun verdıgınız ıksır degıl yapmaya calısıp ta yapamadıgınız yonetım altı ustu bı etkınlık yapcaksınız bunuda berbat etmeyın

SIZDEN CEVAP BEKLIYORUM Ozellıkler gm arugde mıdır nedır onemsız kısılerın adını pek hatırlayamıyorum kusura bakmayın ole bısıdı
ucgen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: YÖNETİMİ ALKIŞLIYORUZ !!!!

Mesaj gönderen ucgen »

GMArudge 21:30 dan, 21 : 48 e kadar oyunda arş aradı hiç hakkını yeme. buldukları bu sefer lvl düşük olanlardı onları alsa yenilseniz bu sefer çıkıp burda salya sümük ağlayıp gm düşük lvl arz arz aldı diyecektin. Kaldıkı içeri giren arz gurubu da yine kurallara uymamış kural dışı davranış sergilemiş olduğu için, bölge dışına çıkarıldı.Üstüne üstelikte sohbet kanallarından GM için yaptığınz hakeretleride hiç demiyorum. resimleri mevcut bende dileyinin alnına yapıştırım. Diğerine gelince, 1 gurup lodos bıraksa o zaman hiç olmazdı , 1 gurup arz için 1 gurup lodos doğru tercih tabiki olmaz. 100 lerce insan bekleyecek orda 6 adet arz içinmi ? Öyle davranması daha adaletsizce olurdu. Arudge son derece doğru kararlar aldı. Tebrik ederim kendisini.Senin tabirin ile Önemsiz GM Arudge, 6 kişi için, en az 36 kişinin hakkına sahip çıktı. Kaide ve kural şudur " Çoğunluk azınlıktan önemlidir. "

GM Arudge' yi bir kez daha aldığı doğru kararlar için tebrik ediyorum. Gerçekten Profesyonelce ve çok sabırlı idi. AYAKTA ALKIŞLIYORUM
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Esat »

SINAN06 yazdı:Arkadaslar bılgımız gıbı oyunu daha eglencelı ve guzel hala getırmek ıcın yonetım baya caba gosterıyor. Ama yıne haksızlıklar bas gosterıyor Bugun 27 subat tarıhınde Beyazköşkte yaplılan sancak savaslarında gm Arugde mıdır nedır Artık yonetıme ne zaman gırdıyse cok guzel taraf tutuyor yannılıyorsam kendı cevap versın. Sancak savaslarına gurub kurduk ARZ lardan sadece 1 gurub cıktı salona gırdık Nese yaklasık 10 dk Gm Arugde ARZ cagırdı 2 gurub olduk guzel sonra lodoşları aldı bız lodoşların da 2 gurub olmasını ıstedık fakat 6 gurub aldı ve Sonra bıze donmus dıyorkı :ARZ lar sayınız az savasıp savasmamak sıze kalmıs bak hele dedıgı lafa bak Bız lodoşları 2 gurub yapın dedıgımızdede :LodoŞlara Haksızlık olur onları atamam. Şımdı sayıları esıtleyınce haksıslık oluyorda 6 guruba karsı 2 gurub savasıncamı adalet yerını buluyor hala anlamıs degılım nese 5 dk daha bekletı sonra ARZ lardan 1 gurub daha aldı bı baktı 40 level 42 level adamlar daha sonra gm arugde salondan cıktı ve yanında lodoslardan 3-4 gurubta dısarı cıktı salonda lodoşlarla yanlız kaldık lodoşlar bıze saldırdı bız onlara sonra lodoşlar yerde arugde salona gelıyor gelmıs ARZ lar ne yapıyorsunuz ve ardından [lodoşlar Hukmen kazanmıstır] Bumudur sızın yapcanız ıs bumu madem beceremıyece ıptal et gıtsın sonra salondan herkezı atıyor bız bolgeden arugde neden haksızlık yapıyorsunuz dedıgımızde cvp vermıyor lodoşlardan bırı arugde hedıye alamıcakmıyız nerdesınız dıyınce ukalaca burdayım bırazdan tekrar alıp hedıyelerınızı verecegım bolgeden ve ozelde mıllet ıksırlerı yansıtıp yok bılmem enayı malı bıdakıne gene beklerık ... sorun verdıgınız ıksır degıl yapmaya calısıp ta yapamadıgınız yonetım altı ustu bı etkınlık yapcaksınız bunuda berbat etmeyın

SIZDEN CEVAP BEKLIYORUM Ozellıkler gm arugde mıdır nedır onemsız kısılerın adını pek hatırlayamıyorum kusura bakmayın ole bısıdı

Arudge Abim Böyle Bir Şey Yapması Mümkün Degil, Eger Arzlar 2 Grup Varsa Sistem 2 Grubu Almak Zorunda . Lodoslar 6 Grup olduğu İçin Sİstem 6 Grubu Alıyor. Sorun Arudge Degil Sorun Arzlar Meteor Bölgesinde 6 Grup olmaması. İyi ForumLar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
SINAN06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SINAN06 »

ucgen yazdı:GMArudge 21:30 dan, 21 : 48 e kadar oyunda arş aradı hiç hakkını yeme. buldukları bu sefer lvl düşük olanlardı onları alsa yenilseniz bu sefer çıkıp burda salya sümük ağlayıp gm düşük lvl arz arz aldı diyecektin. Kaldıkı içeri giren arz gurubu da yine kurallara uymamış kural dışı davranış sergilemiş olduğu için, bölge dışına çıkarıldı.Üstüne üstelikte sohbet kanallarından GM için yaptığınz hakeretleride hiç demiyorum. resimleri mevcut bende dileyinin alnına yapıştırım. Diğerine gelince, 1 gurup lodos bıraksa o zaman hiç olmazdı , 1 gurup arz için 1 gurup lodos doğru tercih tabiki olmaz. 100 lerce insan bekleyecek orda 6 adet arz içinmi ? Öyle davranması daha adaletsizce olurdu. Arudge son derece doğru kararlar aldı. Tebrik ederim kendisini.Senin tabirin ile Önemsiz GM Arudge, 6 kişi için, en az 36 kişinin hakkına sahip çıktı. Kaide ve kural şudur " Çoğunluk azınlıktan önemlidir. "

GM Arudge' yi bir kez daha aldığı doğru kararlar için tebrik ediyorum. Gerçekten Profesyonelce ve çok sabırlı idi. AYAKTA ALKIŞLIYORUM
Oncelıkle uslubuna dıkkat et sen kımsın kı bana salya sumuk aglıyor dıyorsun !!! Arz gurub kurallara uymamıs dıyorsun sen hangı maçta Hakemın macı terkettıgını gordun sole bakım sonra gelıpte ne oluyor burda dedıgını ?? Gelmısın bana resımlerı mevcut dileyenin anlına yapıştırım Ulan be adam wikileaks Belgelerımı elındekıler de bana Artistlik yapıyorsun Yolla ikv destege gereklı cezayı verırler. 1 gurub arz ıcın 100lerce lodos demıssın sen ılk okul cocugumusun once saymayı orende gel madem okadar yüzlerce lodos var ona ramen arzların sayılarını dusun bız 6 gurub bulamazken sen Yüzlerce lodostan bahsedıyorsun ona ragmen hakkımızı aramaya calısıyoruz.. Gelmısın 6 kısı ıcın 36 kısının hakkına sahıp cıktı demişşin ne yanı 36 kısıye bedavadan odullendırmek onların egolarını tatmın etmek bumudur hakka sahıp cıkmak cevap ver ??? Gelmısın Çogunluk azınlıktan önemlidir ne yani arzlar oyunumu bıraksın?? yüzlerce lodos var Kendın soluyorsun kendın soledıgınıde yalanla ona ragmen Bız ARZ ız Beyazköşk'ü sızın gıbı lodoŞlara bırakmayız.. Gm arudge profosyonece ve cok sabırlı ıdı dıyorsun madem arzlardan yeterlı sayı cıkmıyor savası ıptal etsın cokmu zor ılla bırınınmı kazanması gerekıyor. Arudge Cevaplasın bıde onu gorum
SINAN06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SINAN06 »

Esat yazdı: Arudge Abim Böyle Bir Şey Yapması Mümkün Degil, Eger Arzlar 2 Grup Varsa Sistem 2 Grubu Almak Zorunda . Lodoslar 6 Grup olduğu İçin Sİstem 6 Grubu Alıyor. Sorun Arudge Degil Sorun Arzlar Meteor Bölgesinde 6 Grup olmaması. İyi ForumLar
Sorun Arzlar meteorda 6 gurub olmaması bende bunu soyluyorum farkındaysan. Sayı esıt degıl dıye kımseye yendı yenıldı dıye hukum gıydıremessın kalmıskı Lodoslar arzlar 2-3 katı kadar fazla her seferınde lodoslarımı odullendırecekler?
Kullanıcı avatarı
RApHaEL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RApHaEL »

Sizde Meteora adam toplasaydınız :)
arudge alakası ne?
Tayfaxoguz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tayfaxoguz »

SINAN06 yazdı:Arkadaslar bılgımız gıbı oyunu daha eglencelı ve guzel hala getırmek ıcın yonetım baya caba gosterıyor. Ama yıne haksızlıklar bas gosterıyor Bugun 27 subat tarıhınde Beyazköşkte yaplılan sancak savaslarında gm Arugde mıdır nedır Artık yonetıme ne zaman gırdıyse cok guzel taraf tutuyor yannılıyorsam kendı cevap versın. Sancak savaslarına gurub kurduk ARZ lardan sadece 1 gurub cıktı salona gırdık Nese yaklasık 10 dk Gm Arugde ARZ cagırdı 2 gurub olduk guzel sonra lodoşları aldı bız lodoşların da 2 gurub olmasını ıstedık fakat 6 gurub aldı ve Sonra bıze donmus dıyorkı :ARZ lar sayınız az savasıp savasmamak sıze kalmıs bak hele dedıgı lafa bak Bız lodoşları 2 gurub yapın dedıgımızdede :LodoŞlara Haksızlık olur onları atamam. Şımdı sayıları esıtleyınce haksıslık oluyorda 6 guruba karsı 2 gurub savasıncamı adalet yerını buluyor hala anlamıs degılım nese 5 dk daha bekletı sonra ARZ lardan 1 gurub daha aldı bı baktı 40 level 42 level adamlar daha sonra gm arugde salondan cıktı ve yanında lodoslardan 3-4 gurubta dısarı cıktı salonda lodoşlarla yanlız kaldık lodoşlar bıze saldırdı bız onlara sonra lodoşlar yerde arugde salona gelıyor gelmıs ARZ lar ne yapıyorsunuz ve ardından [lodoşlar Hukmen kazanmıstır] Bumudur sızın yapcanız ıs bumu madem beceremıyece ıptal et gıtsın sonra salondan herkezı atıyor bız bolgeden arugde neden haksızlık yapıyorsunuz dedıgımızde cvp vermıyor lodoşlardan bırı arugde hedıye alamıcakmıyız nerdesınız dıyınce ukalaca burdayım bırazdan tekrar alıp hedıyelerınızı verecegım bolgeden ve ozelde mıllet ıksırlerı yansıtıp yok bılmem enayı malı bıdakıne gene beklerık ... sorun verdıgınız ıksır degıl yapmaya calısıp ta yapamadıgınız yonetım altı ustu bı etkınlık yapcaksınız bunuda berbat etmeyın

burda haksızsın kardeşim bende arzım olan biteni bende biliyorum ama gm çok sabırlıydı gmde hiç bi suç yok çok yanlış konuşmuşsun burda
Resim
Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

[quote="ucgen"]GMArudge 21:30 dan, 21 : 48 e kadar oyunda arş aradı hiç hakkını yeme. buldukları bu sefer lvl düşük olanlardı onları alsa yenilseniz bu sefer çıkıp burda salya sümük ağlayıp gm düşük lvl arz arz aldı diyecektin. Kaldıkı içeri giren arz gurubu da yine kurallara uymamış kural dışı davranış sergilemiş olduğu için, bölge dışına çıkarıldı.Üstüne üstelikte sohbet kanallarından GM için yaptığınz hakeretleride hiç demiyorum. resimleri mevcut bende dileyinin alnına yapıştırım. Diğerine gelince, 1 gurup lodos bıraksa o zaman hiç olmazdı , 1 gurup arz için 1 gurup lodos doğru tercih tabiki olmaz. 100 lerce insan bekleyecek orda 6 adet arz içinmi ? Öyle davranması daha adaletsizce olurdu. Arudge son derece doğru kararlar aldı. Tebrik ederim kendisini.Senin tabirin ile Önemsiz GM Arudge, 6 kişi için, en az 36 kişinin hakkına sahip çıktı. Kaide ve kural şudur " Çoğunluk azınlıktan önemlidir. "

Sen önce milletin anlına yapıştıracağına "ARŞ" kelimesine öğren iyiki arzkar size Lodoş dedi sizde "ş" harfini kullanacaksınız :D olor]
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön