Bu kadar.Herkes gibi kısa bir veda...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bu kadar.Herkes gibi kısa bir veda...

Mesaj gönderen Felipemassa »

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle şunu söylemek isterimki ben bu yönetimden bıktım.Yönetim küfür edeni sadece susturur.Dolandırıcıyı banlar.Bu kadar.Oyuncu ne derse desin dinlemez.Lafı uzatmayacağım.Bu yönetim yüzünden oyunu bırakıyorum.Belki kısa belkide uzun süreliğine.Ama oyuna geri döndüğüm gün bu yönetim böyle saçma şeyler yapmaya devam ederse oyunu pcmden kaldıracağıma emin olabilirsiniz.Herneyse karakterlerime girersen bundan sonra kardeşim girecek.Herkese iyi oyunlar iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Bu kadar.Herkes gibi kısa bir veda...

Mesaj gönderen blueyes »

Felipemassa yazdı:Öncelikle merhaba,
Şunu söylemek isterimki bu kaç defa dile getirilmiş birşeydir.Fakat akçe olayında olduğu gibi burdada plus arkadaşlar ayrıcalıkları olması gerektiğini söyleyip konu kapanmıştır.Ama bu kadarıda olmaz artık.Bugün sığınağa girdik ve düştüm.Ayrıca susturulmam olduğundan adamlara mynet olduğumuda söyleyemedim ve oyuna 5dkda anca girebildim.(Burdan o arkadaşlardan özür dilemek istiyorum.Düştüm oyundan elimde olan birşey değil.)Herneyse oyuna girdiğimde çıkmışlardı.Başka bir olay ise şudurki hafta sonları plussuzlar oyuna giremiyor.Nedeni oyunun kalabalık olması.Herneyse işimize bakalım.Herşeyi siğneye çekiyorum ama buda bardağı taşıran son damla oldu.Adamlar çıkınca bu yazıyı yazmaya karar verdim.Yönetim o kadar nazikki l-a-n kelimesini bile küfür sayıp susturma veriyorlar.Aferin size yöneticiler.Sonra bu tip olaylarla karşınıza geliyoruz.Ama ceza itiraz maili gönderin demesini biliyorsunuz.Gönderiyoruzda ne oluyor?1hafta bekledim cevap gelsin diye sonrada susturmam açıldı bıraktım ama yeter.Adam * / kullanarak 50tane küfür sayıyor biz delikanlı gibi normal küfür edince suçlu oluyoruz.Benden bu kadar oyuna bi süre ara veriyorum.İnşallah oyuna geri döndüğümde aynı manzarayla karşılaşmam.Karşılaşırsam bu sefer oyunu birdaha kurmaksızın pcmden kaldırıcağım.Benim gibi madur olan belkide çok arkadaşımız var.Hem sığınağa girmek için 10dk süre veriyorsunuz hemde 30dkda oyuna giremiyoruz.Aferin size aferin başarılarınızın devamını dileri yönetim tebrik ediyorum sizi...
plus almadıgın için oyuna giremedigin ve susturulma yedigin için oyunu bırakıyormussun anlaıgım kadarıyla.
yonetim senin gibi oyuna para harcamayan yani bir plus bile almadan oynayan ve hayıflanan biri için üzülmeyecektir eminim. yolun acık olsun. seni hiç tanımadım iyiki tanımamışım
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

blueyes yazdı:
Şunu söylemek isterimki bu kaç defa dile getirilmiş birşeydir.Fakat akçe olayında olduğu gibi burdada plus arkadaşlar ayrıcalıkları olması gerektiğini söyleyip konu kapanmıştır.Ama bu kadarıda olmaz artık.Bugün sığınağa girdik ve düştüm.Ayrıca susturulmam olduğundan adamlara mynet olduğumuda söyleyemedim ve oyuna 5dkda anca girebildim.(Burdan o arkadaşlardan özür dilemek istiyorum.Düştüm oyundan elimde olan birşey değil.)Herneyse oyuna girdiğimde çıkmışlardı.Başka bir olay ise şudurki hafta sonları plussuzlar oyuna giremiyor.Nedeni oyunun kalabalık olması.Herneyse işimize bakalım.Herşeyi siğneye çekiyorum ama buda bardağı taşıran son damla oldu.Adamlar çıkınca bu yazıyı yazmaya karar verdim.Yönetim o kadar nazikki l-a-n kelimesini bile küfür sayıp susturma veriyorlar.Aferin size yöneticiler.Sonra bu tip olaylarla karşınıza geliyoruz.Ama ceza itiraz maili gönderin demesini biliyorsunuz.Gönderiyoruzda ne oluyor?1hafta bekledim cevap gelsin diye sonrada susturmam açıldı bıraktım ama yeter.Adam * / kullanarak 50tane küfür sayıyor biz delikanlı gibi normal küfür edince suçlu oluyoruz.Benden bu kadar oyuna bi süre ara veriyorum.İnşallah oyuna geri döndüğümde aynı manzarayla karşılaşmam.Karşılaşırsam bu sefer oyunu birdaha kurmaksızın pcmden kaldırıcağım.Benim gibi madur olan belkide çok arkadaşımız var.Hem sığınağa girmek için 10dk süre veriyorsunuz hemde 30dkda oyuna giremiyoruz.Aferin size aferin başarılarınızın devamını dileri yönetim tebrik ediyorum sizi...
plus almadıgın için oyuna giremedigin ve susturulma yedigin için oyunu bırakıyormussun anlaıgım kadarıyla.
yonetim senin gibi oyuna para harcamayan yani bir plus bile almadan oynayan ve hayıflanan biri için üzülmeyecektir eminim. yolun acık olsun. seni hiç tanımadım iyiki tanımamışım

Şimdi sorarım sana kardeşim bu oyun içinmi plus alıyım.Milletin milleti dolandırdığı.İnsanların birbirine bu kadar küfür ettiği oyun içinmi ha.Gelelim akçe olayına ben akçe almam demedim.Para harcamam dedim bu oyuna.Ayrıca ben bu oyuna verdiğim emekler için akçeye karşı çıktım.Sorarım sana 4yıllık bir oyuncu ejderini asabını üretmiş(ki ben üretmedim) bu kadar madende beklemiş emek vermiş.Şimdi parayla satılacaksa zamanında niye beklemiş.Herneyse bu yorumlardan sonra kesinlikle oyunda kimseyi tanımadığımı anladım.Bu kadar emeğe saygısızlık eden birisinide tanımadığım için mutluyum.Herneyse sana bile iyi oyunlar dileyebiliyorum kardeşim.Ayrıca plus almadığım için oyuna giremiyorum doğrudur.Ama görüyorsun plus alıyoruz susturma yiyoruz ne anladım ben bu işten.Plus alan adam yazma kanalını kullanmak için alıyor yoksa item düşme olasılığı fln hikaye.Herneyse ben tekrar kolay gelsin diyorum ve insanları tanıyamadığım için yöneticinin konuyu kilitlemesini rica ediyorum.Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum...
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Felipemassa yazdı:
blueyes yazdı:

Şimdi sorarım sana kardeşim bu oyun içinmi plus alıyım.Milletin milleti dolandırdığı.İnsanların birbirine bu kadar küfür ettiği oyun içinmi ha.Gelelim akçe olayına ben akçe almam demedim.Para harcamam dedim bu oyuna.Ayrıca ben bu oyuna verdiğim emekler için akçeye karşı çıktım.Sorarım sana 4yıllık bir oyuncu ejderini asabını üretmiş(ki ben üretmedim) bu kadar madende beklemiş emek vermiş.Şimdi parayla satılacaksa zamanında niye beklemiş.Herneyse bu yorumlardan sonra kesinlikle oyunda kimseyi tanımadığımı anladım.Bu kadar emeğe saygısızlık eden birisinide tanımadığım için mutluyum.Herneyse sana bile iyi oyunlar dileyebiliyorum kardeşim.Ayrıca plus almadığım için oyuna giremiyorum doğrudur.Ama görüyorsun plus alıyoruz susturma yiyoruz ne anladım ben bu işten.Plus alan adam yazma kanalını kullanmak için alıyor yoksa item düşme olasılığı fln hikaye.Herneyse ben tekrar kolay gelsin diyorum ve insanları tanıyamadığım için yöneticinin konuyu kilitlemesini rica ediyorum.Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum...
Şu an itibariyle oyunumu bilgisayardan kaldırmış bulunmaktayım.Bundan sonrada yükleyeceğimi sanmıyorum.Tekrardan herkese iyi oyunlar diliyorum.Birini kırdıysam veya üzdüysem özür dilerim arkadaşlar tekrardan iyi oyunlar...
Kullanıcı avatarı
ShackLee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ShackLee »

YoLun açık OLsun Görüşmek DiLeği iLe...
Eminönü

Control
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ShackLee yazdı:YoLun açık OLsun Görüşmek DiLeği iLe...
Saolasın kardeşim sanada iyi oyunlar.Oyunu daha temelli bırakmadım.Pcden kaldırdığım doğrudur ama forumda dolanmaya devam ediyorum.Bir gün inş oyuna geri döneceğim.O gün inş oyunda değişmiş olacak(en azından oyundaki insanlar değişmiş olacak dolandırıcılar oyundan atılacak.)
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Yolun açık olsun. Zaten uzun zamndır buradan forumdan da yok o güncelleme gelirse bırakırım yok bu diyerek serzenişleirni dile getiriyordun. Anladığım kadarı ile destek vermek adına plus bile almadan yönetimden çok şey bekliyormuşsun. Bilgisayarından kaldırman kısa vadede çözüm. Uzun vadede çözüm için forumdan da uzak durmanı tavsiye edebilirim. Beğenmediğin bir yönetimin yönettiği bir oyuna ve onların denetlediği bir forumda olmamak seni oyundan daha kısa sürede kopartabilir.

Reel hayatında başarılar...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Bu lanet olası zenciler yönetime karıştıkça bu iş yürümez adamım. :D

Bırakmana üzüldüm. Bence ufak şeyler seni caydırmasın. Taş çatlasın 10 dakika uğraş, oyuna gir, adamını kes ve eğlen. Değmez gereksiz kişiler için eğlenceni kısıtlamaya. ;)
PIRASASAPI
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Malazgirt Loncası

Mesaj gönderen anektod2 »

Felipemassa yazdı:....O gün inş oyunda değişmiş olacak(en azından oyundaki insanlar değişmiş olacak dolandırıcılar oyundan atılacak.)

güzel bir rüyadan ibaret. umarım dönmezsin çünkü hepimizin isteyipte yapamadığı şey BU..!!!

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
byAPACHE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byAPACHE »

Yolun açık olsun Allaha emanet ol hayatta başarılar...
Bu oyuna başladığım güne gerçekten LANET olsun.

“Genel Sohbet” sayfasına dön