YETER BE YÖNETİM YETER BE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

YETER BE YÖNETİM YETER BE

Mesaj gönderen Felipemassa »

Öncelikle merhaba,
Şunu söylemek isterimki bu kaç defa dile getirilmiş birşeydir.Fakat akçe olayında olduğu gibi burdada plus arkadaşlar ayrıcalıkları olması gerektiğini söyleyip konu kapanmıştır.Ama bu kadarıda olmaz artık.Bugün sığınağa girdik ve düştüm.Ayrıca susturulmam olduğundan adamlara mynet olduğumuda söyleyemedim ve oyuna 5dkda anca girebildim.(Burdan o arkadaşlardan özür dilemek istiyorum.Düştüm oyundan elimde olan birşey değil.)Herneyse oyuna girdiğimde çıkmışlardı.Başka bir olay ise şudurki hafta sonları plussuzlar oyuna giremiyor.Nedeni oyunun kalabalık olması.Herneyse işimize bakalım.Herşeyi siğneye çekiyorum ama buda bardağı taşıran son damla oldu.Adamlar çıkınca bu yazıyı yazmaya karar verdim.Yönetim o kadar nazikki l-a-n kelimesini bile küfür sayıp susturma veriyorlar.Aferin size yöneticiler.Sonra bu tip olaylarla karşınıza geliyoruz.Ama ceza itiraz maili gönderin demesini biliyorsunuz.Gönderiyoruzda ne oluyor?1hafta bekledim cevap gelsin diye sonrada susturmam açıldı bıraktım ama yeter.Adam * / kullanarak 50tane küfür sayıyor biz delikanlı gibi normal küfür edince suçlu oluyoruz.Benden bu kadar oyuna bi süre ara veriyorum.İnşallah oyuna geri döndüğümde aynı manzarayla karşılaşmam.Karşılaşırsam bu sefer oyunu birdaha kurmaksızın pcmden kaldırıcağım.Benim gibi madur olan belkide çok arkadaşımız var.Hem sığınağa girmek için 10dk süre veriyorsunuz hemde 30dkda oyuna giremiyoruz.Aferin size aferin başarılarınızın devamını dileri yönetim tebrik ediyorum sizi...
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: YETER BE YÖNETİM YETER BE

Mesaj gönderen blueyes »

delikanlı gibi normal küfür edince suçlu oluyoruz
delikanlı adam kufurmu edermis yeni duydum bunuda.

+ o kadar hayıflanacagına 12 tl ye kıy da plus al. akce konusunda atıp tutuyordun. oyun iyice maddiyata dondu diye.
senin gibi herkes para vermeden oynasa nasıl donecek bu cark..

bu yazdıklarımdan sonra istedigini diyebilirsin umrumda degil ama yazdıklarınla beni cok aydınlattın kendin hakkında. insallah akce gercek parayla alınır belki o zaman bahsettigin delikanlılıgı gosterir oyunu bırakırsın.
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: YETER BE YÖNETİM YETER BE

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

Plus Paket üyeliği olan kullanıcılar her zaman normal kullanıcılardan daha avantajlı olması gerekmektedir. Oyuna maddi yönden bir nevi destek sağlıyor ise bir çok avantajdan faydalanmakta onların hakkıdır.

Aynı oyun piyasasında bulunan başka oyun örneklerinde de "Sunuculara öncelikli girmek" bonus özelliği vardır.

Almış olduğunuz cezalar ile ilgili tüm itirazları Ceza itiraz/Bilgilendirme formunda yapmanız gerekmektedir. Ama ceza aldığınızı düşündüğünüz nedenlerde oldukça yanlıştır. "lan/len" sözlerine kesinlikle ceza işlemleri yapılmamaktadır. Bu düşünce, kendilerini suçsuz bulan kullanıcıların dışarı vurduğu bir bahanedir.

Ayrıca sohbet kanallarının hepsinde yazılan yazılar şikayet edildiği takdirde ilgili ekibe iletilmektedir. Rol kanallarından veya başka kanallardan yazılan yazıların gitmemesi söz konusu değildiir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön