Ben mustafa bazı insanlar daha dorusu bazı malar oyunda kızarkadaşıma sulanyor bu bana bilidriliyor ve o asılanlar size sadce şunu diyorum bu oyunda başka kızmı yok sizin sevgilinize asılsalar zorunuza gitmezmi yok ben devam edicem dien malar msn adresiniz nedir birde ordan konuşalım ?????????????????????????????????
ESKİKRAL ESKİKRALL
ESKİKRALİÇE BENŞİFACIYIM
bilginize
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
bilginize
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
- canoski61
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Re: bilginize
valla haklısın kardeş bnmde zoruma gider...
°±° Lєqєηd кiηq °±°
Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

Eminim Çoğu Çoluk Çocukdur tabikide insanın zorunda gider ne diyelimki kardeş ama şerefsizle #@!? olunmaz....
Arzın Çocukları/Sancak/Lazovi/Mecxlazovi
Yav arkadaşım senin işin gücün yokmu Allah aşkına söyle boş konular açmayı bırak rica ediyorum !!..
Tabikide yaptıkları haraket yanlış bir harakette bundan bizene yha şahsi sorunlarını nie bizimle paylaşma gereği duyuyorsun bir türlü anlamıyorum
Tabikide yaptıkları haraket yanlış bir harakette bundan bizene yha şahsi sorunlarını nie bizimle paylaşma gereği duyuyorsun bir türlü anlamıyorum
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
zaten formdan bıktım merak etme girmicem oyuna ya girerim ya hiç girmem merak etme benim hakımda bişe yazılmadıkça zaten arkadaşlarım önermiyor girmemi merak etme by kendine iyi bak bbWhisky yazdı:Yav arkadaşım senin işin gücün yokmu Allah aşkına söyle boş konular açmayı bırak rica ediyorum !!..
OXDİLYARASIOX