BEN ESKİ İKV Yİ ÖZLÜYORUM
BEN ESKİ İKV Yİ ÖZLÜYORUM
Ben eski ws yi ,arkadaşlığı, dostluğu özledim.Oyunda dostluk ve arkadaşlık diye bi şey kalmadı herkes item peşinde para peşinde bi oyun için karakterini bozan bile var bunlar gelmeden önce ne güzel oynuyoduk her şey para değildi, dostlumuz arkadaşlımız vardı herşeyden önce bu yüzden bir çok arkadaşımız oyunu bıraktı şimdi ise para önde her şeyden önce ben eski ikv yi özledim...
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: BEN ESKİ İKV Yİ ÖZLÜYORUM
Dostum ;
Hep Eskiyi Özlüyorum Diyip Konu Açıyorsunuz :?: Amacınız Kaos Yaratmak mı :?: Bunun Mümkün Olmadığını Sende Bende Biliyoruz . Saçma Sapan İşlerle Uğraşma .
Hep Eskiyi Özlüyorum Diyip Konu Açıyorsunuz :?: Amacınız Kaos Yaratmak mı :?: Bunun Mümkün Olmadığını Sende Bende Biliyoruz . Saçma Sapan İşlerle Uğraşma .
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
Yeniler hep eskiyi aratır...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
eski ikv olsaydı da "niye güncelleme yok ?" ya da "neden bizim oyunumuz tanınmıyor, az kişi oynuyor ?" diye başlıklar açardınız.jasra yazdı:Ben eski ws yi ,arkadaşlığı, dostluğu özledim.Oyunda dostluk ve arkadaşlık diye bi şey kalmadı herkes item peşinde para peşinde bi oyun için karakterini bozan bile var bunlar gelmeden önce ne güzel oynuyoduk her şey para değildi, dostlumuz arkadaşlımız vardı herşeyden önce bu yüzden bir çok arkadaşımız oyunu bıraktı şimdi ise para önde her şeyden önce ben eski ikv yi özledim...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
İstanbul Kıyamet Vakti Oyununu Dünyaya Tanıtıyorsak . Mutlaka Yeni Bölge Gelmesi Şart oluyor. Umarım Dedigimi Anladınız. İyi Forumlar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- PASAXBERkAn
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: PAŞALAR
jasra yazdı:Ben eski ws yi ,arkadaşlığı, dostluğu özledim.Oyunda dostluk ve arkadaşlık diye bi şey kalmadı herkes item peşinde para peşinde bi oyun için karakterini bozan bile var bunlar gelmeden önce ne güzel oynuyoduk her şey para değildi, dostlumuz arkadaşlımız vardı herşeyden önce bu yüzden bir çok arkadaşımız oyunu bıraktı şimdi ise para önde her şeyden önce ben eski ikv yi özledim...
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...
sanırım yanlış anlaşılma var arkdaş yeniliklere karşıyım dememiş eski dostlugu sayıgıyı özlüyorum demiş bu bir gerçek artık ne saygı kaldı ne dostluk yenilikler güzel ama insanlara kaybettirdiği şeyler kötü 2 sene ara vermiştim geri döndüm klanda birini kestim çocuk direk bana bebe dedi öncede düşmana bile saygı vardı
Nedensizx
Nedensizx
- IIxMoonLighTxI
- Acemi Savaşçı
Eski İKV Özlüyorum Bir Çok Konular Açıldı Açıldı Açıldı...! Bir Şey Değişti Mı Geri Mı Geldi Eski İkv Ne Yaparsanız Yapın 100-1000 Konu AÇın Y-i-n-e-d-e Gelmez. İnsanlar Para Göz Olmus Artık...!!
AşKın ELi SopaLı Bea Abi...