BEN ESKİ İKV Yİ ÖZLÜYORUM

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
jasra
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

BEN ESKİ İKV Yİ ÖZLÜYORUM

Mesaj gönderen jasra »

Ben eski ws yi ,arkadaşlığı, dostluğu özledim.Oyunda dostluk ve arkadaşlık diye bi şey kalmadı herkes item peşinde para peşinde bi oyun için karakterini bozan bile var bunlar gelmeden önce ne güzel oynuyoduk her şey para değildi, dostlumuz arkadaşlımız vardı herşeyden önce bu yüzden bir çok arkadaşımız oyunu bıraktı şimdi ise para önde her şeyden önce ben eski ikv yi özledim...
Kullanıcı avatarı
IIxRoCCoxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: BEN ESKİ İKV Yİ ÖZLÜYORUM

Mesaj gönderen IIxRoCCoxII »

Dostum ;

Hep Eskiyi Özlüyorum Diyip Konu Açıyorsunuz :?: Amacınız Kaos Yaratmak mı :?: Bunun Mümkün Olmadığını Sende Bende Biliyoruz . Saçma Sapan İşlerle Uğraşma .
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Herkez ferrarisini Satan bilge Olamaz :D
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Yeniler hep eskiyi aratır...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

jasra yazdı:Ben eski ws yi ,arkadaşlığı, dostluğu özledim.Oyunda dostluk ve arkadaşlık diye bi şey kalmadı herkes item peşinde para peşinde bi oyun için karakterini bozan bile var bunlar gelmeden önce ne güzel oynuyoduk her şey para değildi, dostlumuz arkadaşlımız vardı herşeyden önce bu yüzden bir çok arkadaşımız oyunu bıraktı şimdi ise para önde her şeyden önce ben eski ikv yi özledim...
eski ikv olsaydı da "niye güncelleme yok ?" ya da "neden bizim oyunumuz tanınmıyor, az kişi oynuyor ?" diye başlıklar açardınız.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Esat »

İstanbul Kıyamet Vakti Oyununu Dünyaya Tanıtıyorsak . Mutlaka Yeni Bölge Gelmesi Şart oluyor. Umarım Dedigimi Anladınız. İyi Forumlar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
PASAXBERkAn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: PAŞALAR

Mesaj gönderen PASAXBERkAn »

jasra yazdı:Ben eski ws yi ,arkadaşlığı, dostluğu özledim.Oyunda dostluk ve arkadaşlık diye bi şey kalmadı herkes item peşinde para peşinde bi oyun için karakterini bozan bile var bunlar gelmeden önce ne güzel oynuyoduk her şey para değildi, dostlumuz arkadaşlımız vardı herşeyden önce bu yüzden bir çok arkadaşımız oyunu bıraktı şimdi ise para önde her şeyden önce ben eski ikv yi özledim...
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...
nedensizz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen nedensizz »

sanırım yanlış anlaşılma var arkdaş yeniliklere karşıyım dememiş eski dostlugu sayıgıyı özlüyorum demiş bu bir gerçek artık ne saygı kaldı ne dostluk yenilikler güzel ama insanlara kaybettirdiği şeyler kötü 2 sene ara vermiştim geri döndüm klanda birini kestim çocuk direk bana bebe dedi öncede düşmana bile saygı vardı

Nedensizx
Kullanıcı avatarı
IIxMoonLighTxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen IIxMoonLighTxI »

Eski İKV Özlüyorum Bir Çok Konular Açıldı Açıldı Açıldı...! Bir Şey Değişti Mı Geri Mı Geldi Eski İkv Ne Yaparsanız Yapın 100-1000 Konu AÇın Y-i-n-e-d-e Gelmez. İnsanlar Para Göz Olmus Artık...!!
AşKın ELi SopaLı Bea Abi...

“Genel Sohbet” sayfasına dön