Bilindiği gibi Sobee firmasının yeni oyunu süpercan'ın tanıtımı çıktıkdan sonra delikurt tarafından ikv ağaç dikme kampanyası başlatılmıştır.
Süpercan'ın hikayesi ormanlara zarar veren robotları durduran bir kahraman.
Buyrun afişi altdadır.
İkv yönetimine kendisini sütden çıkmış ak kaşık gibi sunmaya çalışan delikurt isimli kişinin süpercan tanıtımını izledikden sonra (sözüm meclisden dışarı) bir ismi yalakalık olan ikv ağaç kampanyası delikurt un deyimi ile amacına ulaşmış ve bazı oyuncu arkadaşlara (ikv camiasında benim konumumu biliyormusun!) tarzı konuşmalara kadar ulaşmıştır.
Kendisine ağaç dikme kampanyasında yardımcı olmak amacı ile ağaç dikme kampanyasının afişini sizlerin beğenisine sunuyorum.
Umarım beğenirsiniz
Bir önceki konumuz delikurt ve benim Kur'a-i Kerimden örnekler verdiğimizden dolayı kapatıldı.
Konuya burdan devam edebiliriz (siyasi dini ve argo kelimeler kullanmadan)
Diğer konularda belirttiğim gibi, bir avuç serseri kuyruk acılarını dindirmek, içlerindeki ezikliği dışarı vurmak, forum ve oyunda ağlamak suretiyle sürekli feveran etmeye devam edecektir.
Bizlere iftira ve çamur atanlar, bizlerden HELALLİK ALMADAN CAN VEREMESİN...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !