HIRSIZLIK

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
AtleticoWinStoN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

HIRSIZLIK

Mesaj gönderen AtleticoWinStoN »

xXSERSERİZAZAXx ve woldeyandaşı size kp kasın diye çarları verdik güvendik tanıştık bu kadar şerefsizsiniz çarların şiflerini degistiriyosunuz siliyosunuz allah hepinizin belasını versin e mail çaldınız geri aldık 1 tanesini salak gibi bırakmıssınız e-postanızı bide inkar ediyosunuz sizin kadar şerefsizi yok Faceden çalan kişinin adınıda buldak e posta sayesinde RAMAZAN TANER senin ben .............

ÇALINAN ÇARLAR: İskxtakedown,AtleticoMarLboRo,AtletıcoMarLboRo,Xkaraxşahinx,IHeaVEnISoLdİErI

allah hepinizin belasını versin SAKIN BUNLARA GÜVENMEYİN!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Gazixonurburkel
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: HIRSIZLIK

Mesaj gönderen Gazixonurburkel »

woldenmeydadaşı mı ne ise o kışıye çar bırak örs parası gene vermen yok mu lan bu adamın çarını çalan bir yigit woldenı çalan kışı çıksın anın çatın öpcem valla adam giçık yaw
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

AtleticoWinStoN yazdı:xXSERSERİZAZAXx ve woldeyandaşı size kp kasın diye çarları verdik güvendik tanıştık bu kadar şerefsizsiniz çarların şiflerini degistiriyosunuz siliyosunuz allah hepinizin belasını versin e mail çaldınız geri aldık 1 tanesini salak gibi bırakmıssınız e-postanızı bide inkar ediyosunuz sizin kadar şerefsizi yok Faceden çalan kişinin adınıda buldak e posta sayesinde RAMAZAN TANER senin ben .............

ÇALINAN ÇARLAR: İskxtakedown,AtleticoMarLboRo,AtletıcoMarLboRo,Xkaraxşahinx,IHeaVEnISoLdİErI

allah hepinizin belasını versin SAKIN BUNLARA GÜVENMEYİN!!!!!!!
Ben Sana Karakterlerini En Kısa Zamanda Sobee'ye Taşımanı Öneririm...
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhaba;

Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön