Durup dururken yücelen kolye ve urban kolye yok oldu yardım!
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Durup dururken yücelen kolye ve urban kolye yok oldu yardım!
sayın yöneticiler çantamda yücelen kolye ve urban kolye vardı ve bir anda yok oldular lütfen yardımcı olun .Eğer oyunda olup bitetler kaydediliosa takılarıma ne olduğunu öğrenmek istiorum durup duruken oldu. Lag felande deil bilidiğiniz yok oldu takılar, lütfen bi yardımcı olun. :| :|
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Re: Durup dururken yücelen kolye ve urban kolye yok oldu yardım!
Oyunda aktifken bir anda başka tarafa baktın ve döndüğünde takılar mı yoktu yoksa takılar cantandayken cıktın ve ertesi gün geldiğinde yerlerinde mi yoktular ? Eğer ikinci seçenekse % 99 çalmışlardır muhtemelen çok güvendiğin ve üyelik bilgilerini verecek kadar sevdiğin insanlar tarafından
. Oyundaki tecrübelerim doğrultusunda böyle düşünüyorum .
Merhabalar
Şayet . eşyalarınız çantanızda iken kaybolduysa , ve tabiki şifreniz kimsede yok ise ... Eşyalarınız çantanızdadır, zaman zaman bazı eşyalar üst üste konabiliyor , tüm eşayalarınızı kasaya taşıyın sonra oyundan çıkıp yeniden girin .. Eşyanız kasada kayıp oldu ise , yerlerini değiştirin yada çantanıza taşıyıp , yine oyuna gir çık yapın gelecektir ..
iyi forumlar
Şayet . eşyalarınız çantanızda iken kaybolduysa , ve tabiki şifreniz kimsede yok ise ... Eşyalarınız çantanızdadır, zaman zaman bazı eşyalar üst üste konabiliyor , tüm eşayalarınızı kasaya taşıyın sonra oyundan çıkıp yeniden girin .. Eşyanız kasada kayıp oldu ise , yerlerini değiştirin yada çantanıza taşıyıp , yine oyuna gir çık yapın gelecektir ..
iyi forumlar
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Aynen banada öyle olmuştu Nocomment abimizin dediği gibi yapmıştım
Not = Kaybolan Apa'ydı 
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hayır arkadaşlar 1 gün sonra felan olmadı durup dururken oldu ve bir anda 2 ta takı birden yok oldu sayn Necommend in deği gibi olsaydı 2 tane item üst üste gelirdi ama 2 takının 2 side bir anda yok oldu.Okadar emek vermiştim onları almak için şimdi ne yaparım bilmiorum .
ops:
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sayın necomment sizin dediğiniz şeyi denedim ama yine olmadı napıcam ben şimdi yönetim bu maduriyete bi çözüm bulabilecekmi .ayrıca çarımın şifresi kimsede yok eğer olsa bile (tabi yok ama)nede yücelen ardenneler ceket ve kafa koparanı almamış, ayrıca bu olay oyuna girip çıkarken deil durup dururken oldu.yönetimin bu maduriyetmi gidermesini istiorum yardımcı olursanız sevinirim.O takıların alınması için günlerce emek harcadım.Oyun hadası yüzünden bu emeğin silinmesini istemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
nie bu kadar uğraşıyon ki takı verin desen daha iyiokansss58 yazdı:Hayır arkadaşlar 1 gün sonra felan olmadı durup dururken oldu ve bir anda 2 ta takı birden yok oldu sayn Necommend in deği gibi olsaydı 2 tane item üst üste gelirdi ama 2 takının 2 side bir anda yok oldu.Okadar emek vermiştim onları almak için şimdi ne yaparım bilmiorum .ops:
Merhabalarokansss58 yazdı:sayın necomment sizin dediğiniz şeyi denedim ama yine olmadı napıcam ben şimdi yönetim bu maduriyete bi çözüm bulabilecekmi .ayrıca çarımın şifresi kimsede yok eğer olsa bile (tabi yok ama)nede yücelen ardenneler ceket ve kafa koparanı almamış, ayrıca bu olay oyuna girip çıkarken deil durup dururken oldu.yönetimin bu maduriyetmi gidermesini istiorum yardımcı olursanız sevinirim.O takıların alınması için günlerce emek harcadım.Oyun hadası yüzünden bu emeğin silinmesini istemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Tekrar ediyorum, Oyunda eşyaların kendiliğinden yok olması pek alışılagelmiş değildir .
1- yanlışlıkla işportaya satılır
2- yanlışlıkla atılır
3- başka bir hesaptadır
4- kasadadır ama görememişsinizdir
5- Başka bir eşyanın altında kalmıştır , bazen günler sonra ortaya çıkar
6- ve en önemlisi ; biri hesabınzın şifresini bilmektedir hesabınızdan almıştır ( soyulursunuz )
Kaybolan eşyalara ( teknik olduğu ıspatlanmadığı sürece ) yönetimin herhangi bir telefi sistemi yoktur .
iyi forumlar.
Bunu düşünmek için oyunda tecrübeli olmaya gerek yok :lol:Sevimsiz yazdı:Oyunda aktifken bir anda başka tarafa baktın ve döndüğünde takılar mı yoktu yoksa takılar cantandayken cıktın ve ertesi gün geldiğinde yerlerinde mi yoktular ? Eğer ikinci seçenekse % 99 çalmışlardır muhtemelen çok güvendiğin ve üyelik bilgilerini verecek kadar sevdiğin insanlar tarafından. Oyundaki tecrübelerim doğrultusunda böyle düşünüyorum .
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı