TroyaxxFıRtInA'nın Rezilliği..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

TroyaxxFıRtInA'nın Rezilliği..

Mesaj gönderen DeathLord »

Merhaba arkadaşlar,
Konuyu açmamın öncelikli sebebi TroyaxxFıRtInA'nın vs'de yenildiği ellerde U dönüşü laflar söylemesi ve Lodos klanının belirli kişileri(Choosensx,sokak çapulcuları vs.)buna inanması veya inanmaya çalışmasıdır.İlgili kişi cebinde 5 kuruş para yokken vs isteyip , hakemi kendisi belirleyip(Razı oldum buna) vs öncesi verecek parası olmadığından çeşitli bahanelerle hakemi caydırdı(Hakem=ZentiusxPLATİNİ).Benim kimseye birşey kanıtlama derdim yok bilinsin.Sadece şahsiyetsiz kişilerin ne olduğunu göstermek istedim.

Kişi vs öncesi atıp tuttu..
Resim

Arka arkaya çelişen 2 bahane..Kendisi bile inanmamıştır eminim.Yanındaki CELİL denen herif ortalığı karıştırınca kesildi.(Hakeme de sorulabilir.)
Resim

Ve onca bahanenin ardından sonunda ikna oldu.
1-0
Resim

2-0
Resim
3-1
Resim
4-2
Resim

Son vs'yi atmaya yüreği yetmeyince köpekleri tarafından kestirtti.
Resim

Ve bin bahane ile son vs'yi yapmadı.Sadece uçağa çağırdı ve üstüme depar atıp kesti.Sonuç mu?Ona göre 5-3 yenilmişim. :) Garip olan şey ise beni 5-3 yenen kişi paranın lafını etmedi.Niye mi?Daha fazla kızıp fotoğrafları foruma taşımamam için.Ayriyeten savaş alanında bulunan Hanedanx ve Beowulfx loncasına teşekkür ederim.(Birkaç çürük istisna hariç.)Kimi ne olduğu belli zaten.
Selametle
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Re: TroyaxxFıRtInA'nın Rezilliği..

Mesaj gönderen DeathxShock »

konuşmalarından seviyesini çok rahat belli ediyor zaten...
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zaza00 »

Koca adamıda yalancı yaptınızya helal olsun O Platini dedign adam 50 m ws de kestim 30 m verdi daha 20 si yok )) sizinkiler cok saglam tbrkler :) tryoxfırtana abimdir gel bi ara benide kes 50 degil 100 vereyim:)
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

zaza00 yazdı:Koca adamıda yalancı yaptınızya helal olsun O Platini dedign adam 50 m ws de kestim 30 m verdi daha 20 si yok )) sizinkiler cok saglam tbrkler :) tryoxfırtana abimdir gel bi ara benide kes 50 degil 100 vereyim:)
Yalancılık yaşa mı bakar?Mantığın buysa sen annenin karnından günahkâr doğmuşsun.Platini'yi hakem olarak ben değil abi dediğin adam atadı.İster dayın, ister abin olsun beni takmaz.Kendini ne sanıyorsun sen?Hangi karakterinle çıkarsan çık burdayım.Böler,çarpar,çıkartır sonra kendini topla derim.Fazla göze batıyorsun Emrah.Dikkat et kem göz çok Meran'da.

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Benim bölgeden okuduğum kadarıyla yarısını okuyabildim eme girmiştim :D Fırtına adamı kesiyor ama diğer death lar fırtınaya dalıodu .
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Tokerx yazdı:Benim bölgeden okuduğum kadarıyla yarısını okuyabildim eme girmiştim :D Fırtına adamı kesiyor ama diğer death lar fırtınaya dalıodu .
Görmediğin şeye inanacak kadar zekisin demek.Ben bu yüzsüzlere attığı iftiraları kanıtlaması için foruma konu açıyorum, madem yalan söylüyoruz koyun dedim.Peki dediler.Şimdi çeneleri kilitli?

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

platiniye böyle bir şey yaptıysa yakıştıramadım . ama ufak bir para meblasınıda foruma etiket eden deathx lere hiç yakıştıramadım :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

DeathLord yazdı:
Tokerx yazdı:Benim bölgeden okuduğum kadarıyla yarısını okuyabildim eme girmiştim :D Fırtına adamı kesiyor ama diğer death lar fırtınaya dalıodu .
Görmediğin şeye inanacak kadar zekisin demek.Ben bu yüzsüzlere attığı iftiraları kanıtlaması için foruma konu açıyorum, madem yalan söylüyoruz koyun dedim.Peki dediler.Şimdi çeneleri kilitli?
inandığımı sölemedim sadece bölgeden o an için gördüklerimi yazdım. Bilginize :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Ferhatbey yazdı:platiniye böyle bir şey yaptıysa yakıştıramadım . ama ufak bir para meblasınıda foruma etiket eden deathx lere hiç yakıştıramadım :roll:
Kardeşim paranın değeri kişiden kişiye değişir ki fırtına denen rezil için hatrı bayağı sayılırmış ki 1000 bahane uydurdu.Sorunum para değil.Bölgeden ''SusTuRun madem çok sağlamsın gel vs'' gibi cümleler kurup yenilince böyle şerefsizlik yapıp kendini yendi göstermesi.Yoksa para için konuya konu açmam ki para için kıvıracak adam değilim buna konuya yorum yapan KâHiN ve gibileri beni sevmese de onaylayabilr.

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
FarkXTeaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FarkXTeaM »

DeathLord yazdı:
3-1
Resim

5. Resimde Dikkat etmedğin bişi Var Çok güzel vs atıonuz siz Sende dikkat at çaktrmadan :D
Uzman ÜyePost Kasma Uzmanı ve Forum Sözcüsü
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön