Arkadaşlar aslında bu konuyu açmayacaktım . Fakat oyunda birkaç kişiden aldığım tepki üzerine açıyorum .
Mavıruyaxxjohny çarı devredilmiştir . Belki hatırlayanlar olabilir . Yeni sahibi eski nick'iyle Alpseco'dur . Zaten en yakın zamanda isim değiştiricez . Lakin o zamana kadarda herkesin haberi olsun istedim .
Eski yaptıklarından biz sorumlu değiliz .
Bilginize .
Mavıruyaxxjohny Hk .
- ematemax
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Mavıruyaxxjohny Hk .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mavıruyaxxjohny Hk .
ematemax yazdı:Arkadaşlar aslında bu konuyu açmayacaktım . Fakat oyunda birkaç kişiden aldığım tepki üzerine açıyorum .
Mavıruyaxxjohny çarı devredilmiştir . Belki hatırlayanlar olabilir . Yeni sahibi eski nick'iyle Alpseco'dur . Zaten en yakın zamanda isim değiştiricez . Lakin o zamana kadarda herkesin haberi olsun istedim .
Bilginize .
*
*
*- ematemax
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Grup bölgeleri için gruba adam çağırırken hala Johny grupta ben gelmem diyenler var . Bu yüzden konuyu biraz güncel tutucam .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
-
Trkstylvodka
- İri Fare Avcısı

Konuyu güncel tutma çalışmasıdır.ematemax yazdı:Grup bölgeleri için gruba adam çağırırken hala Johny grupta ben gelmem diyenler var . Bu yüzden konuyu biraz güncel tutucam .
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

Hammerx yazdı:ematemax yazdı:Arkadaşlar aslında bu konuyu açmayacaktım . Fakat oyunda birkaç kişiden aldığım tepki üzerine açıyorum .
Bilginize .
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..