Mavıruyaxxjohny Hk .

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Mavıruyaxxjohny Hk .

Mesaj gönderen ematemax »

Arkadaşlar aslında bu konuyu açmayacaktım . Fakat oyunda birkaç kişiden aldığım tepki üzerine açıyorum .

Mavıruyaxxjohny çarı devredilmiştir . Belki hatırlayanlar olabilir . Yeni sahibi eski nick'iyle Alpseco'dur . Zaten en yakın zamanda isim değiştiricez . Lakin o zamana kadarda herkesin haberi olsun istedim .

Eski yaptıklarından biz sorumlu değiliz .

Bilginize .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mavıruyaxxjohny Hk .

Mesaj gönderen Hammerx »

ematemax yazdı:Arkadaşlar aslında bu konuyu açmayacaktım . Fakat oyunda birkaç kişiden aldığım tepki üzerine açıyorum .

Mavıruyaxxjohny çarı devredilmiştir . Belki hatırlayanlar olabilir . Yeni sahibi eski nick'iyle Alpseco'dur . Zaten en yakın zamanda isim değiştiricez . Lakin o zamana kadarda herkesin haberi olsun istedim .

Bilginize .
:D
*Resim*
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

Grup bölgeleri için gruba adam çağırırken hala Johny grupta ben gelmem diyenler var . Bu yüzden konuyu biraz güncel tutucam .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Trkstylvodka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Trkstylvodka »

ematemax yazdı:Grup bölgeleri için gruba adam çağırırken hala Johny grupta ben gelmem diyenler var . Bu yüzden konuyu biraz güncel tutucam .
Konuyu güncel tutma çalışmasıdır.
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Hammerx yazdı:
ematemax yazdı:Arkadaşlar aslında bu konuyu açmayacaktım . Fakat oyunda birkaç kişiden aldığım tepki üzerine açıyorum .

Bilginize .
:D
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(

“Genel Sohbet” sayfasına dön