Maden Fiyatları Düşsün

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xDuMaNx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman Loncası

Maden Fiyatları Düşsün

Mesaj gönderen xDuMaNx »

Önceden maden azdı fiyat çoktu tamam eyw. Ama şimdi madenlerde çogaldı hala aynı fiyatlar. Buna bi çözüm bulmak zorundayız arkadaslar. Kimse bişey alamaz üretemez oldu. Maden coğalması iyi dedik fiyatlar daha da arttı.
Bizde duyarlı olmalıyız bize lazım diye, fiyatını yuksek vermemiz lazım olmuyor boyle. Daha 2 gün önce 46m ye iridyum alınır dediler olmaz böyle şey.....
xDuMaNx xXDuMaNXx

Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....

Arz ederiz...
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Re: Maden Fiyatları Düşsün

Mesaj gönderen Tacsiz »

xDuMaNx yazdı:Önceden maden azdı fiyat çoktu tamam eyw. Ama şimdi madenlerde çogaldı hala aynı fiyatlar. Buna bi çözüm bulmak zorundayız arkadaslar. Kimse bişey alamaz üretemez oldu. Maden coğalması iyi dedik fiyatlar daha da arttı.
Bizde duyarlı olmalıyız bize lazım diye, fiyatını yuksek vermemiz lazım olmuyor boyle. Daha 2 gün önce 46m ye iridyum alınır dediler olmaz böyle şey.....
duman deminki madne konusunada cevap verdim bu oyunu oynuyan insanlıktan çıkıp farklı bir öahluk oluyor 46 m iridyum diyor okadar çok ac varki hepsi oyun için realde birbirini öldürmeye kalkar artislik yaparlar yazık bunlara aslında duman alma maden ya aç 2 char yokmu sende birini maden lokman diğerini maden sarraf yap en iyisi bu hiç gerek kalmaz madne almaya sonra tekrar değiştirip üretim yapabilirsin ben öyle yapıyorum milletin ağız kokusunu cekmektense 46 m me iridyum alanda satanda hakketen beyin özürlüdür psikolojik tedavi lazım onlara
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xDuMaNx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Duman Loncası

Mesaj gönderen xDuMaNx »

haklısın kardeşim. suan zaten öyle yapıyoruz. otur bi madenin basına kalmıyorum. diger karekterde lokman boyle boyle yapıcaz arık baska caresi kalmadı
xDuMaNx xXDuMaNXx

Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....

Arz ederiz...
gizemlixl
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gizemlixl »

$en Lodos Ol LodosLar DüşürDü ßİRazda Olsa :) hihi
Kullanıcı avatarı
Saqopa58
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Saqopa58 »

Yha bence sistem böle hiç olmadı yha maden süresi kısalıcak ya da saf çıkma ihtimali yükselcek Bu iş böyle gitmez..!İlgililerden bu mesajı değerlendirmelerini istiyorum.!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön