Önceden maden azdı fiyat çoktu tamam eyw. Ama şimdi madenlerde çogaldı hala aynı fiyatlar. Buna bi çözüm bulmak zorundayız arkadaslar. Kimse bişey alamaz üretemez oldu. Maden coğalması iyi dedik fiyatlar daha da arttı.
Bizde duyarlı olmalıyız bize lazım diye, fiyatını yuksek vermemiz lazım olmuyor boyle. Daha 2 gün önce 46m ye iridyum alınır dediler olmaz böyle şey.....
Maden Fiyatları Düşsün
- xDuMaNx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman Loncası
Maden Fiyatları Düşsün
xDuMaNx xXDuMaNXx
Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....
Arz ederiz...
Arz ederiz...
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
Re: Maden Fiyatları Düşsün
duman deminki madne konusunada cevap verdim bu oyunu oynuyan insanlıktan çıkıp farklı bir öahluk oluyor 46 m iridyum diyor okadar çok ac varki hepsi oyun için realde birbirini öldürmeye kalkar artislik yaparlar yazık bunlara aslında duman alma maden ya aç 2 char yokmu sende birini maden lokman diğerini maden sarraf yap en iyisi bu hiç gerek kalmaz madne almaya sonra tekrar değiştirip üretim yapabilirsin ben öyle yapıyorum milletin ağız kokusunu cekmektense 46 m me iridyum alanda satanda hakketen beyin özürlüdür psikolojik tedavi lazım onlaraxDuMaNx yazdı:Önceden maden azdı fiyat çoktu tamam eyw. Ama şimdi madenlerde çogaldı hala aynı fiyatlar. Buna bi çözüm bulmak zorundayız arkadaslar. Kimse bişey alamaz üretemez oldu. Maden coğalması iyi dedik fiyatlar daha da arttı.
Bizde duyarlı olmalıyız bize lazım diye, fiyatını yuksek vermemiz lazım olmuyor boyle. Daha 2 gün önce 46m ye iridyum alınır dediler olmaz böyle şey.....

- xDuMaNx
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Duman Loncası
haklısın kardeşim. suan zaten öyle yapıyoruz. otur bi madenin basına kalmıyorum. diger karekterde lokman boyle boyle yapıcaz arık baska caresi kalmadı
xDuMaNx xXDuMaNXx
Arz ederiz...
Arz ederiz...
-
- İskele Babası
$en Lodos Ol LodosLar DüşürDü ßİRazda Olsa
hihi
Yha bence sistem böle hiç olmadı yha maden süresi kısalıcak ya da saf çıkma ihtimali yükselcek Bu iş böyle gitmez..!İlgililerden bu mesajı değerlendirmelerini istiyorum.!!