FORUM YÖNETİCİLERİ VE TÜRKÇE

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

FORUM YÖNETİCİLERİ VE TÜRKÇE

Mesaj gönderen Delikurt »

Hellriders 23 Şub 2011 13:22

Merhaba;

Forum şikayet ve bildirim alanı değildir lütfen konu ile alakalı şikayetlerinizi Destek İletişim Formundan bizlere ulaştırınız.

Ek Olarak;

Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.

İyi Forumlar.
Tahayyüt değil Taahhüt olacaktı...
Schiller 22 Şub 2011 15:22
Merhaba

Konuyu açan kişinin isteği üzere konuyu kilitlendi.
Konuyu değil cümlenin başlangıç ve bitişine göre Konu olacaktı.
DoNotDisturb 22 Şub 2011 19:29

Canceazi yazdı:
Arkadaşlar ben bunu ilk görünce anladım ancak aslında aklımda soru işaretleri kaldı . . . İstihbarat subayının arkasındaki çerçevedeki resim Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün resmidir ancak bunun yerine daha belli bir fotoğrafı koyulmalı bence. Resmi incelerseniz siz de benim gibi bunca başka net ve güzel fotorafı varken buradaki resimdeki gibi hatları tam olarak belli olmayan bir resmin seçilmiş olmasına şaşırırsınız. Şahsen bir arkadaşıma gösterdiğimde ilk başta tanıyamadı. Daha sonra Atatürk olduğunu söyleyince daha iyi temsil eden bir resim bulamamışlar mı ? dedi. . .

Arkadaşınız Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil galiba ? Hatta ATATÜRK 'ü tanımayacak kadar bilinçsiz bir millet dünya üzerinde mevcut değil.
Bir forum denetmeni, ikili tartışmaya açık cevaplar vermemeli, ve forum üyelerini rencide etmemeli, eleştirmemeli.

Kod: Tümünü seç

DoNotDisturb 23 Şub 2011 01:45 

Konu ile alakalı olarak Destek Formu vasıtası ile bu ekran görüntüsünü Öneri bildiriminden ekibimize ulaştırınız. İstediğiniz nitelikleri söylemek kaydı ile bir öneride bulununuz. Uygun görüldüğü [u]taktirde [/u]değişim yapılabilir.
Taktirde değil Takdirde olacaktı.
Merhaba;
Forum Yöneticisi, statüsünde bulunan arkadaşların mesajlarını üzüntüyle takip etmekteyim, İKV Destek' e bildirmem gerekiyor haklısınız, lakin, İKV DESTEK Şikayet/Öneri bildirimi mesaj ( Karakter sayısı ) alanı malesef yukarıdaki ve daha bir çok mesajı alabilecek kapasitede değildir.

Gelelim konumuza, bizlerin arasından seçilen Forum Denetmenleri' nin öncelikle oyuna ve forum konularına hakim, TÜRK DİLİ' ni çok iyi kullanan, Muhakeme yeteneği kuvvetli, iletişim becerileri yüksek kimseler olması gerekliliği vardır...

Malesef güncel forum denetmenleri, TÜRK DİLİ' ni düzgün kullanamaktalar, daha dikkatli olmalı, daha çok çalışmalılar.

Umarım bu serzenişimi dikkate alırsınız, iyi forumlar.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Re: FORUM YÖNETİCİLERİ VE TÜRKÇE

Mesaj gönderen ataxborabey »

Delikurt yazdı:

Merhaba;

Forum şikayet ve bildirim alanı değildir lütfen konu ile alakalı şikayetlerinizi Destek İletişim Formundan bizlere ulaştırınız.

Ek Olarak;

Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.

İyi Forumlar.
Tahayyüt değil Taahhüt olacaktı...
Schiller 22 Şub 2011 15:22
Merhaba

Konuyu açan kişinin isteği üzere konuyu kilitlendi.
Konuyu değil cümlenin başlangıç ve bitişine göre Konu olacaktı.
DoNotDisturb 22 Şub 2011 19:29

Canceazi yazdı:
Arkadaşlar ben bunu ilk görünce anladım ancak aslında aklımda soru işaretleri kaldı . . . İstihbarat subayının arkasındaki çerçevedeki resim Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün resmidir ancak bunun yerine daha belli bir fotoğrafı koyulmalı bence. Resmi incelerseniz siz de benim gibi bunca başka net ve güzel fotorafı varken buradaki resimdeki gibi hatları tam olarak belli olmayan bir resmin seçilmiş olmasına şaşırırsınız. Şahsen bir arkadaşıma gösterdiğimde ilk başta tanıyamadı. Daha sonra Atatürk olduğunu söyleyince daha iyi temsil eden bir resim bulamamışlar mı ? dedi. . .

Arkadaşınız Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil galiba ? Hatta ATATÜRK 'ü tanımayacak kadar bilinçsiz bir millet dünya üzerinde mevcut değil.
Bir forum denetmeni, ikili tartışmaya açık cevaplar vermemeli, ve forum üyelerini rencide etmemeli, eleştirmemeli.

Kod: Tümünü seç

DoNotDisturb 23 Şub 2011 01:45 

Konu ile alakalı olarak Destek Formu vasıtası ile bu ekran görüntüsünü Öneri bildiriminden ekibimize ulaştırınız. İstediğiniz nitelikleri söylemek kaydı ile bir öneride bulununuz. Uygun görüldüğü [u]taktirde [/u]değişim yapılabilir.
Taktirde değil Takdirde olacaktı.
Merhaba;
Forum Yöneticisi, statüsünde bulunan arkadaşların mesajlarını üzüntüyle takip etmekteyim, İKV Destek' e bildirmem gerekiyor haklısınız, lakin, İKV DESTEK Şikayet/Öneri bildirimi mesaj ( Karakter sayısı ) alanı malesef yukarıdaki ve daha bir çok mesajı alabilecek kapasitede değildir.

Gelelim konumuza, bizlerin arasından seçilen Forum Denetmenleri' nin öncelikle oyuna ve forum konularına hakim, TÜRK DİLİ' ni çok iyi kullanan, Muhakeme yeteneği kuvvetli, iletişim becerileri yüksek kimseler olması gerekliliği vardır...

Malesef güncel forum denetmenleri, TÜRK DİLİ' ni düzgün kullanamaktalar, daha dikkatli olmalı, daha çok çalışmalılar.

Umarım bu serzenişimi dikkate alırsınız, iyi forumlar.[/color]
Bu uyarıyı yaparken insan önce kendine dikkat eder ;)
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen mesgenccom »

Delikurt yazdı:

Umarım bu serzenişimi dikkate alırsınız, iyi forumlar.[/color]

Bir deli hikayesi daha....
:D

"TÜRK DİLİ' ni düzgün kullanamaktalar," ne anlama geliyor yada "kullanamaktalar" nasıl bir kelime şeklidir.

Bu aklı kıt arkadaşımız ne zaman bir adım önde olayım gayreti içerisine girse rezil oluyor...:D
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
TitxxAli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TitxxAli »

Semiha yazdı:Merhaba Delikurt,

Yetkili kişilerinde, her insanın yapacağı basit yazım hatalarını yapmaları gayet doğaldır. Ama bu dikkatsiz davranmalarını gerektiricek bir husus değildir.

Sizin bu yanlışları dışarı yansıtmanız, her ne kadar bilgilendirme amacında da olsa benim görüşümce etik değildir. Sizin bu kadar yanlışı dışarı vurmanız üzerine her insanın yapacağı basit yazım hatalarına bende örnek vermek istiyorum. Bu örneği de sizin cümlelerinizden alıyorum. ;)

Delikurt yazdı:
Görüldüğü gibi altı çizili bölüm "kullanamamaktalar" şeklinde olmalıdır.

Umarım bu tarz konular açarken tekrar tekrar düşünürsünüz.
Tebrik ederim, lakin o hatayı sırf Denetmenlerin bulup bulamayacağını merak ettiğimden yaptım ( M harfini eksik yazdım ), yoksa bende hata yapabiliyorum ;) 10 Parmak yazıyorum, klavye de ki tuşlara bakmıyorum anlayacağın, sırf denetmenlerin bu hatayı bulup bulamaycağını merak ettim bulduklarında onları tebrik edip konuyu açmaktaki düşüncem, onları yargılamaktan ziyade onları daha güzel cevaplar yazarken görmeyi arzuladığımı, espri yollu bildirmekti..

Dikkatin için tekrar tebrikler.

Delikurt

Not : Şahsıma ait hesap şuan kullanılamamaktadır, o nedenle bu hesaptan yazıyorum.
Titxali
Resim
Ey Türk, Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Forum Kuralları madde 5

İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön